1xBet Promóciós Kód 2021: Írja be a “BETMAX”

Kezdje el ma a webhelyen az 1xBet promóciós kód, amely a -es években érvényes.

Ellenőrizve
BETMAX
Csatlakozás most →
Bónusz és ajánlatok részletei
 1.  Udvözlő bónusz: 30500 Ft-ig*
 2. Udvözlő bónusz 2: 1500€ értékű bónuszt (kaszinó)**
 3. Hűségprogram: További bónuszok és díjak
T&C:

Lejárat dátuma: 31-12-2021
Utolsó ellenőrzés: 2 nappal ezelőtt

Az orosz székhelyű 1xBet az egyik olyan sportfogadási szolgáltató, amely az online szerencsejáték-rajongókat Európa-szerte támogatja.

Írja be itt az 1xBet promóciós kód

1xBet Promóciós Kód

1xBet ajánlatok Bónuszok és promóciók 2021 1xBet promóciós kód
Udvözlő bónusz 30500 Ft-ig BETMAX
Udvözlő bónusz 2 1500€ értékű bónuszt (kaszinó) BETMAX
Hűségprogram További bónuszok és díjak BETMAX

A Regisztráció menete az oldalon az BETMAX

Annak köszönhetőn, hogy az oroszországi gyökerekkel rendelkező vállalat sportfogadási felülete immáron több, mint 11 éve elérhető a világhálón, számos nyelvi támogatást mondhat magáénak, a magyart is beleértve.

Ahogy mondani szokás, ez igencsak „jó pontnak” számít felhasználói szemszögből. Hiszen módfelett leegyszerűsíti a regisztrációt, illetve az oldal egészének használatát. Amennyiben már régi motorosnak számítasz az sportfogadás és az online szerencsejáték egyéb típusainak tekintetében, akkor az ismertető ezen részét – felhasználói fiók nyitása BETMAX kód használatával – akár át is ugorhatod. Ellenkező esetben viszont kifejezetten érdemes sorról-sorra végigolvasnod (szükség esetén akár több alkalommal is).

Jómagam az alábbi módon nyitottam felhasználói fiókot a cég platformján a BETMAX 1xBet promóciós kód alkalmazásával:

Köztudott, hogy hazánk hőn szeretett kormánya, pontosabban a magyar állam évek óta sportot űz abból, hogy időről-időre blokkolja a hátárainkon kívül bejegyzett sportfogadás és kaszinó operátorok oldalait. Ezért például nekem is egy 1xBet alternatív linket kell bevetnem ahhoz, hogy elérhessem az oldalt, és az 1xBet promóciós kód használatával számlát nyithassak a szolgáltatónál. Amennyiben te is így jársz, nem kell megijedni, hiszen ily módon is elvégezheted a regisztrációt, amit követően az oldalon lévő minden egyes funkciót használhatod majd.

No, akkor most jöjjenek a regisztrációs móka lépése:

 • Miután a böngészőmben betöltődött a bukméker iroda oldala, és kigyönyörködtem magam az attraktív díziájnban, az egeremmel rákattintottam a jobb oldalon (felül) található „REGISZTRÁCIÓ” felirattal felvértezett zöld színű gombra.
 • Ekkor seperc alatt megjelent a képernyőn a regisztrációs felület, amin meg kellett adnom a számla nyitásához (felhasználói fiókhoz) szükséges adatokat. Rendkívül fontos, hogy itt ne hibázzon az ember, máskülönben később kissé macerás lesz korrigálni az infókat.
 • Első nekifutásra meg kellett adnom a tartózkodási helyemet (lakhelyet), ahonnan regisztrálni kívántam. Az esetemben ez Magyarország volt.
 • Ezt követően pedig be kell állítanom a számlához használni kívánt valutanemet is a rendelkezésre álló opciók közül (Euro, amerikai dollár, HUF stb.).
 • Miután mindezzel megvoltam, jöhetett az 1xBet promóciós kód, azaz a BETMAX is, amit így ahogy itt van, nagybetűkkel pötyögtem be. De természetesen egy CTRL+C & CTRL+V billentyű kombóval is bemásolhatod.
 • Ekkor a rendszer illedelmesen megköszönte a regisztrációmat, adott egy számlaszámot, és egy hozzá tartozó jelszót is. Ezeket igencsak ajánlott biztonságos helyen „megőrizni”. Viszont a jó hír, hogy erre a rendszer azonnal lehetőséget ad, és az adatokat egy txt fájl formájában le tudtam menteni a számítógépem merevlemezére (emellett lehetőséged van a számlaszámod és a jelszavad e-mailben történő elküldésére is).
 • Mindezek végeztével egy további űrlap töltődött be, amin a platform emelt szintű védelmet kínált fel a számlámhoz oly módon, hogy azt össze tudtam kapcsolni a mobiltelefonszámommal.

Amennyiben hozzám hasonlóan te is úgy döntesz, hogy élni kívánsz az 1xBet promóciós kód nyújtotta lehetőségekkel, akkor a soron következő regisztrációs űrlapon egyből be is gyűjtheted az első befizetéshez járó 100%-os bónuszt. Ehhez a rendszer természetesen az éppen elérhető összes fizetési metódust is felkínálja (pl. Neteller, Entropay stb.). Ha már a regisztrációs folyamat során (feltételezve, hogy megadtad a BETMAX kódot) végrehajtod az első befizetésed, akkor a bónuszt a rendszer automatikusan jóvá is írja a felhasználói számlád egyenlegén.

Az 1xBet bónusz és promóciós rendszere

Mielőtt még belevágnék az online szerencsejáték szolgáltató bónusz rendszerének górcső alá vételébe, fontosnak tartom kiemelni, hogy az itt felsorolt infók a cikk megírásának időpontjában voltak relevánsak. Azaz előfordulhat, hogy a különféle bónuszok és promóciók összege, mértéke, a felhasználási feltételek, megforgatási kritériumok stb. a későbbiek folyamán majd módosulnak.

1xBet üdvözlő bónusz sportfogadáshoz

Ezt a bónusz típust a vállalat a sportfogadási rajongóinak szánja, és az 1xBet promóciós kód használata révén akár 30500 Ft-nak megfelelő bónusz összeg is jóváírtatható a belső egyenlegeden.

Viszont az is igaz, hogy ehhez (mivel ez egy 100%-os bónusz) pontosan ugyanennyi pénzt kell befizetned a legelső számla feltöltésedkor. Azt követően, hogy megtörtént a befizetés, a rendszer automatikusan írja jóvá a bónusz összeget a számládon, aminek köszönhetően a kezdeti befizetésed kétszeresével gazdálkodhatsz. Az viszont fontos, hogy a profilodban engedélyezve legyen az az opció (a fiók beállításoknál), hogy részt kívánsz venni a bónusz ajánlatokban. Emellett az is elengedhetetlen, hogy teljesen ki legyen töltve a felhasználói profilod (lakcím, telefonszám, vezetéknév, keresztnév, születési hely, kapcsolattartási adatok, biztonsági kérdés stb.).

Viszont, ha mindezek megvannak, akkor semmi akadálya annak, hogy a sportfogadáshoz nyújtott első befizetési bónusz felhasználd (a felhasználási feltételeknek megfelelően).

A bónusz teljes összegét 5 alkalommal kell megforgatni gyűjtő-fogadásokkal. Minden egyes ilyen típusú fogadásának minimum 3 eseményt kell tartalmaznia, és az események nyereményszorzója (odds) nem lehet alacsonyabb 1.40-esnél. Mint azt már említettem a különböző kritériumok megváltozhatnak, ezért a későbbi kellemetlenségek elkerülése végett azt tanácsolom, hogy az oldal „Promo” szekciójában alaposan nézd át az ide vonatkozó aktuális információkat.

1xBet befizetésekhez kötött üdvözlő bónusz csomagja online kaszinó játékokhoz

Az 1xBet nem szimplán egy „mezei” első befizetési bónuszt kínál csak az online casino játékok rajongóinak, hanem egy többlépcsős „bónusz csomagot”. Ennek keretében akár 1500€ értékű bónuszt is lehet szerezni, amit a szerencsejáték szolgáltató még 150 ingyenes pörgetéssel is megfejel.

Ezt a bónusz típust már akár 10€ befizetésével is igénybe veheted, de ha maximálisan ki akarod aknázni a benne rejlő lehetőségeket, akkor ennél jóval többet kell befizetned.

Egyéb 1xBet bónuszok és promóciók

Az 1xBet-nél természetesen a póker rajongókra, és az élő kaszinó játékok kedvelőire is gondoltak a promóciós ajánlatok és bónusz csomagok összeállításakor. Viszont mindkét szekcióban rendszeres jelleggel változik a felhozatal, ezért azt tanácsolom, hogy az éppen aktuális ajánlatok megtekintéséhez látogass el az említett szekciókba. És mielőtt bármilyen bónuszt igénybe vennél, vagy promóciós programban részt vennél, alaposan nézd át a részvételi feltételeket.

Például abban az esetben, ha rendszeresen játszol a cég online kaszinójában, akkor bónusz pontokat kapsz, amelyek révén olyan nyereményjátékokon vehetsz részt, ahol nagy összegű nyeremények kerülnek kisorsolásra a regisztrált felhasználók között.

Néhány GYIK az 1xBet rendszerének használata kapcsán

1xbet Mayar

1xbet Mayar

Az alábbiakban néhány olyan gyakran felmerülő kérdésre igyekszem tőlem telhetően releváns választ adni, amelyek minden bizonnyal felmerülnek benned, ha azt fontolgatod, hogy érdemes-e regisztrálnod ennél a szerencsejáték szolgáltatónál.

Az 1xBet legális keretek között működő, megbízható szolgáltató?

Igen, az 1xBet legális keretek között működik, és teljes mértékben megbízható szolgáltató, aminek ékes bizonyítékául szolgál, hogy több, mint 400 ezer olyan regisztrált felhasználója van, akik napi rendszerességgel használják a platformot.

Probléma esetén bármikor elérhető a cég ügyfélszolgálata?

Igen, ugyanis az 1xBet 24 órás elérhetőségű ügyfélszolgálati rendszert működtet.

Van lehetőség élő fogadások kötésére is?

Igen, a szolgáltatónál nem csupán a klasszikus (mérkőzés előtti) fogadási mód, hanem az élő fogadás opció is biztosított a felhasználók számára.

Mennyire biztonságos a cég fogadási platformja és az egyéb online felületei?

Az 1xBet kiemelt figyelmet fordít a biztonságra, és egyebek mellett a pénzügyi tranzakciók lebonyolításakor is a legmodernebb titkosítási technológiákat alkalmazza.

A webes felület egésze magyar nyelvű?

Igen, az cég által működtetett online felületek mindegyike rendelkezik magyar nyelvi támogatással, így azok is könnyedén elboldogulnak a platformmal, akik csak magyar nyelvtudással bírnak.

Milyen 1xBet promóciós kód használata ajánlott az oldalhoz?

A BETMAX 1xBet bonuz kód használata ajánlható leginkább, mivel általa számos promóció, bónusz érhető el.

Az 1xBet magyar nyelvű webes felületének jellemzői

Az 1xBet magyar nyelvű weboldala több, egymástól jól elkülönített szekcióra van felosztva, amelyek mindegyike egy kattintással elérhető a nyitóoldalról. Az oldal felépítésén látszik, hogy a cég fejlesztőgárdája komoly hangsúlyt fektetett a felhasználóbarát kialakításra. Ennek köszönhetően gyakorlatilag minden „karnyújtásnyira” van. És a felső főmenüt használva az összes fő szekció azonnal elérhető. A használt betűtípusoknak hála a szövegek jól olvashatók még abban az esetben is, ha az ember alacsonyabb felbontásban böngészi az oldalt.

A sportfogadási szekció kialakítására láthatóan kiemelt figyelmet fordítottak, aminek köszönhetően egy könnyen használható, funkcionális fogadási felületet áll a rendelkezésünkre.

A sportág kínálat tekintetében az 1xBet parádésan teljesít (a csatasportoktól kezdve az e-sportokon át a virtuális sportokig minden megtalálható a felhozatalban), és a fogadási piacok, fogadási lehetőségek (opciók) esetében is hozza a manapság elvárható színvonalat. A hagyományos fogadási módok mellett, élő fogadásra is van lehetőség, és a hab a tortán, hogy a fogadási szelvény használata is gyerekjáték. Emellett a Live Stream funkció is biztosított a regisztrált tagok számára abban az esetben, ha rendelkeznek legalább egy érvényes fogadás megkötéséhez kellő mennyiségű pénzzel az egyenlegünkön. Az odds-ok terén elég nagy a „szórás”, ezért érdemes folyamatosan „csekkolni” őket, hogy nehogy lemaradja egy-egy kifejezetten jó lehetőségről.

Az 1xBet online casino talán egyik legelőnyösebb tulajdonsága, hogy elképesztő mennyiségű nyerőgép, és egyéb kaszinó játék található meg a kínálatában. A nyerőgépek között igen szép számban vannak jelen a jackpottal/progresszív jackpottal felvértezett alkotások is, amelyek révén gigászi mértékű készpénz nyereményeket lehet beseperni.

Az élő kaszinó is kimondottan jónak mondható, mivel több tucatnyi élő „szoba” áll a felhasználók rendelkezésére. Így bárki garantáltan megtalálja itt a kedvenc játékát, legyen az példának okáért a póker, a rulett, a blackjack, vagy mondjuk a baccarat – az egyéb izgalmas élő kaszinós játékokról nem is beszélve.

Az 1xBet játék palettáját tovább színesíti a remek bingó, a TV játékok, és a Totó szekció is, amelyekben olyan játékokkal tehetik próbára a szerencséjüket a felhasználók, amelyek nemigen találhatók meg más szolgáltatók kínálatában.

Rendelkezésre álló be- és kifizetési opciók

Az egyenleg feltöltéséhez és a nyeremények kivételéhez többféle opciót is biztosít a szolgáltatót a felhasználói számára. Viszont ezek közül nem mindegyik érhető el hazánkban, ezért az alábbiakban csak azok kerülnek felsorolásra, amelyek problémamentesen használhatók.

 • Pénzbefizetési módok: Visa és MasterCard bank. és hitelkártyák, Skrill, Yandex, Paysafecard, Entropay-es befizetés, banki átutalások, Neteller-es befizetés, Bitcoin-os befizetés
 • Pénzkifizetési módok: Visa, MasterCard, Maestro kártyák, Skrill, Yandex, banki átutalás, Entropay, Bitcion, Neteller

A pénzbefizetések alkalmával a cég nem számít fel extra kezelési-díjat. A kifizetésekre is ugyanez érvényes. Ami pedig az átfutási időt illeti a banki átutalások esetében kettő-öt munkanap között váltakozik, míg az e-walletek esetében csupán – általában – pár percet igényel.

1xBet – ügyfélszolgálati rendszer

Ha halaszthatatlan elintéznivalód támad, akkor a vállalat ügyfélszolgálatának munkatársait online chaten is el tudod érni. Természetesen azért egyéb opciók is biztosítottak, így például telefonos elérhetőség (ez a honlapon van feltűntetve), valamint e-mailes kapcsolatfelvétel (űrlap kitöltése révén történik). A cég munkatársai rendszerint – hacsak nem online chaten, vagy telefonon keresztül történik a kapcsolatfelvétel – egy napon beül reagálnak a megkeresésekre.

Mobil applikációk & mobil kompatibilis oldal

A cég mobil készülékekre belőtt platformja ugyanolyan funkcionális, mint a hagyományos változat, azaz egy az egyben azt is tudja. Ennek hála úgy a sportfogadás, mind a kaszinó szekciós stb. is tökéletesen működik rajta. Természetesen az élő fogadás funkció, és az egyéb kiegészítő funkciók is használhatók vele. Azt viszont érdemes megjegyezni, hogy azért egy nagyobb kijelzős okostelefon vagy táblagép elkél a megfelelő felhasználói élmény eléréséhez.

Ami a mobil applikációk illeti, tudtommal jelenleg csak a sportfogadás szekcióhoz van külön alkalmazás. Ennek használatához Androidos, iOS-es operációs rendszerrel rendelkező okos eszköz (telefon, tablet) kell. A 1xBet appja jól teszi a dolgát, és semmiben sem marad el a nagyobb cégek hasonló típusú szoftvereitől.

Összefoglaló ⭐⭐⭐⭐⭐

Igaz ugyan, hogy az 1xBet hazánkban még nem annyira ismert a játékosok körében, mint a nagy múlttal bíró, „neves” bukméker irodák, viszont olyan komoly sportág kínálattal rendelkezik, ami miatt igencsak érdemes az embernek megfontolnia, hogy regisztráljon. Ha ehhez még hozzávesszük a parádés bónusz és promóciós ajánlatokat, az élő fogadás funkció, a live stream-et, az online kaszinót, az élő kaszinót, a külön póker szekciót, és az egyéb „nyalánkságokat”, akkor nem túlzás azt állítani, hogy ez a cég kifejezetten magasra tette azt a bizonyos lécet.

Mely szolgáltatók ajánlhatók alternatívaként az 1xBet esetében?

Az igazat megvallva, szerintem ez leginkább az ember egyéni preferenciáitól függ. Hiszen aki a lóverseny rajongója, akkor érdemesebb inkább a William Hill-t választania. Ugyanakkor, abban az esetben, ha az ember a labdarúgás fanatikusai közé sorolja magát, akkor meglehet, hogy jobban jár a bet365-tel, vagy például az Unibet-tel.

 Bet365

⭐⭐⭐⭐⭐

Bet365 – a platform használatának előnyei Bet365 – a platform használatának hátrányai
A platform könnyen kezelhető és szépen elrendezett felépítéssel rendelkezik, és rendkívül egyszerű a regisztrációs folyamat. A rendszeres blokkolások miatt az oldalt csak az úgynevezett alternatív linkeken (tükör oldalakon) keresztül érhető el.
Bő kínálat sportfogadás, kaszinó és póker játékok terén egyaránt. A mobil alkalmazások rendszeres frissítést igényelnek ahhoz, hogy minden részük gond nélkül működni tudjon.
Rendszeres promóciók és bónuszok a már meglévő, és az újonnan regisztrált felhasználóknak egyaránt.  Néha nem mindig sikerül első kattintás után egy jól működő és használható linket találni, mert a blokkolások miatt rendszeres vált URL címet az  oldal.
Az oldal sportfogadási szekciójához tartozó élő fogadás és élő közvetítés funkciók, valamint a fogadásoknál felkínált rendkívül versenyképes szorzók a különböző eseményeknél.
Szintén a sportfogadási szekcióhoz tartozó napi szinten megjelenő rövid kis cikkek az éppen aktuális sporteseményről, vagy sportolókról.
Több lehetőség is van felvenni a kapcsolatot az oldal ügyfélszolgálatával – élő chat, elektronikus levél (azaz e-mail), telefonos vagy postai út.
Rendkívül védett személyes adatok, különböző biztonsági intézkedések, amelyek az esetleges támadások megelőzése érdekében lettek létrehozva.
Az oldal mobilra (vagy tabletre) letölthető ingyenes applikációi, amelyeken ugyanazon szolgáltatások érhetőek el, mint az asztali gépes vagy laptopon futó verzióknál.

Rendszeresen felkínált bónuszkódok minden szekcióhoz.

Unibet

⭐⭐⭐⭐

 

Az Unibet fogadóiroda előnyei Az Unibet fogadóiroda hátrányai
A platform egyszerűen használható és könnyen átlátható rendszerrel rendelkezik. Néha egy-két aloldal lassan töltődik be.
Nagy választék bónuszok és promóciók terén is, amikhez könnyen teljesíthető feltételek társulnak. A sportkínálatban nem kapott helyett az Ázsiai hendikep rendszer.
Az oldal magyar nyelvű felülettel is rendelkezik. Nem minden országból érhető el a szolgáltató.
Komoly sportfogadási kínálat. Ezen belül pedig saját élő fogadás és élő közvetítés funkció is elérhető. A mobilos applikációk csak Android rendszeren futnak és közvetlenül az oldalról kell letölteni őket. 
Bő kínálat kaszinó és póker játékok terén is. Saját élő kaszinó részleg és különböző póker bajnokságok, amik rendkívüli élményeket és nyereményeket tartogatnak a felhasználóknak. Viszonylag kevés lehetőség van a különböző be és kifizetési folyamatok kivitelezésére.
Saját mobil applikációk a különböző szekciók számára is. Ezek ingyenesen letölthetőek és magyar nyelven is elérhetőek.
Tartalmas GYIK szekció, ezen kívül pedig kedves és segítőkész ügyfélszolgálat. Könnyen választ lehet kapni az esetleges kérdésekre, az ügyfélszolgálat pedig nagyon rövid időn belül válaszol.
A játékkínálat egyaránt megfelel tapasztalt és kevésbé tapasztalt szerencsejátékosok számára. 
Kockázat nélküli fogadások, különösen védik a személyes adatokat. 
Gyorsan és könnyen lebonyolítható tranzakciós folyamatok. 
Versenyképes és stabil szorzók az oldal sportfogadási szekciójánál és az élő fogadás funkciónál is.

 

Utolsó frissítés: . március