1xbet bónuszok és ajánlatok 2021

Minden szerencsejátékosnak vannak különböző elvárásai egy fogadóiroda fele. Minden bizonnyal így van ez az 1xBet ügyfeleivel is. Gondolhatunk itt a választékra, amit az adott oldal biztosít, a különböző tranzakciós folyamatok kvalitására, működési elvárásokra, vagyis az oldal minőségére, vagy akár a különböző bónuszok és promóciók terén meglévő elvárásokra. 

Akármelyikről is legyen szó, az 1xBet minden bizonnyal teljes erejével azon van, hogy ügyfelei ne szenvedjenek hiányt semmilyen téren.

1xbet bónuszok és ajánlatok

1xBet ajánlatok Bónuszok és promóciók 2021 1xBet promóciós kód
Udvözlő bónusz 30500 Ft-ig BETMAX
Udvözlő bónusz 2 1500€ értékű bónuszt (kaszinó) BETMAX
Hűségprogram További bónuszok és díjak BETMAX
Fogadási oldalak Bónuszok és promóciók 2021 Regisztráljon linkeket

William Hill
a feltételek érvényesek MUTASSA A KÓDOT

Unibet
20 000 FT MUTASSA A KÓDOT

1xbet Alternativ link magyar >>

1xbet vélemények: Bónuszajánlatok az 1xBet oldalán: Széles kínálat

Az oldal rendkívül választékos és minőségi kínálatot tár ügyfelei elé. Találkozhatunk sportfogadási szekcióval, különböző kaszinójátékokkal, különböző kártyajátékokkal, tombolákkal és többféle lottó játékkal. Minden bizonnyal elég széles, ahhoz a kínálat, hogy mindenki megtalálja az oldal azon ágát, amit rendszeresen fog majd tudni látogatni.

A nagy kínálat mellett figyelemre méltó bónuszok és promóciók is vannak

Az oldal igyekszik mindig olyan promóciókat meghirdetni, amelyek minden szekcióját érintik. Ezért bizonyos időszakokban mindig megpróbál valami újat bevezetni, hogy felkeltse minden ügyfelének, illetve leendő ügyfeleinek érdeklődését. Gondolhatunk itt például a regisztrációs bónuszokra, amely egyfajta lelkesedést ad az újonnan regisztráltaknak. De e mellett megemlíthetjük az oldal különböző szekcióira kiírt bónuszokat és promóciókat. Ezek kapcsolódhatnak sporteseményekhez, kaszinó -illetve póker játékokhoz vagy akár az egyszerű tombolákhoz és különböző lottó játékokhoz.

Akármilyen bónuszról vagy promócióról is legyen szó, mindig érdemes utánanézni, hogy hogyan is lehet megszerezni azokat, illetve az igénylési feltételeknek. Ezekről általában az 1xBet oldalán a Bónuszok és Ajánlatok részénél olvashatunk, amely az oldal bal oldalán található. 

Kezdjük a regisztrációs bónuszokkal.

A legelső ilyen bónusz az első számlafeltöltéshez kapcsolódik. Miután regisztráltunk és feltöltöttünk a számlánkat legalább 10 eurónak megfelelő összeggel kétféle üdvözlő csomag közül választhatunk.

Az első csomag a sportfogadási szekcióhoz tartozik. Azok a friss felhasználók, akik ezt választják 30.500 Ft-ig terjedő összegben kaphatnak bónuszt, amit különböző sporteseményekre tudnak elfogadni. Az összeg nagysága az első befizetési összegtől függ. Tehát nem több, és nem kevesebb a betett összegnél. 

Ezen kívül egy fontos feltétele a bónusznak, hogy a megkapott összeget minimum 3 sporteseményre kell felpakolni, és egyiknek sem lehet kisebb szorzója, mint 1.40. Ha bármelyik feltétel nem teljesül, akkor az oldalnak jogában áll visszavonni a bónuszt, illetve a már meglévőket is elveheti a felhasználótól.

Jöjjön a második opció. Ez már egy picivel összetettebb, és egyfajta lépcsőzetességet is takar. Itt legalább négy befizetés után lehet igényelni a 25-50 vagy 100%-os bónuszokat, valamint a 30-tól 45-ig terjedő ingyen pörgetést szerezhetnek. A legkisebb összeg, amit fel kell tegyenek a játékosok első körben 10 euró, a többiben pedig 15 euró.

1xbet vélemények: Jöjjön az a promóció, ami a kezdők szerencséje nevet viseli.  

Azok, akik részt vesznek ebben könnyen azon kaphatják magukat, hogy egy Iphone birtokába kerültek. Ez azoknak adatódhat meg, akik 2019. 07. 01. és 2019. 10. 31. között regisztráltak az 1xBet oldalára. Azok, akik ez alatt az időszak alatt vitték végbe a regisztrálási folyamatot minden befizetés után különböző számú sorsjegyhez juthatnak. Minél nagyobb összeget fizetnek be, annál több sorsjegyet kapnak. Ez a promóció 2019. október 31.-ig érvényes.

Start Jackpot ajánlat

Ennek különösön a fogadás szerelmesei örülhetnek. Minél több fogadást tesznek meg egy nap, annál nagyobb esélyük van nyerni. A fogadók minden nap kapnak különböző feladatokat a 1xBet oldalától. Ezek a feladatok kizárólag sportfogadásokra korlátozódnak, a hagyományosra vagy az élő fogadásokra. A lánc és összetett fogadások nem kerülnek ez esetben terítékre. Az oldal jelző az időt, hogy mikor adja az oldal a következő feladat a felhasználóknak. Mivel egy oroszországi bukméker irodáról van szó, ezért az új feladatok moszkvai idő szerint éjjel 00:00-kor kerülnek ki az oldalra. A nyereményt, vagyis jackpotot mindig megjelenítik az oldal főoldalán, vagy a bónuszok és promóciók részlegénél. 

Minden fogadószelvény kap egy sorszámot, minden nap a feladatok után sorsolnak. A sorsolást követően a fogadók le kell kövessék, hogy kihúzták-e az ők sorszámukat, és ha igen, akkor a szelvénnyel együtt kell jelentkezzenek a nyeremény átvételére.

Minél több feladatot teljesít egy fogadó, annál több sorszámot kap, és annál nagyobb esélye van megnyerni a jackpotot.

A pókerjátékosok bónusza.

Erre a promócióra a játékosoknak jelentkezniük kell az oldalon. A promóció 2019. augusztus 16. és 2019. december 26. időszakok között érvényes. A bónuszt a játékosok kizárólag a Legion Poker játék használatával tehetik elérhetővé számukra. 

Két díjat nyerhetnek ezzel a promócióval a felhasználók. Hetente 1 USD-től 5 USD-ig terjedő összeget. Minden héten a maximálisan megnyerhető összeg 5 USD.

A másik nyeremény örökös VIP Poker Player státusz. Ez már talán egy picit komolyabb nyereménynek hangzik. 

Fontos megemlítenünk, hogy felhasználói fiókonként egy nyereményt lehet begyűjteni. Ha valaki nem mutat semmilyen aktivitást, tehát nem játszik, akkor a megnyert bónuszt az eredmény jóváírása után 1 hónappal törli az oldal. 

Gyűjtőfogadások csatája

A felhasználók magas téttel kell tegyenek gyűjtőfogadásokat, amik által bónuszpontokat kapnak és többek között megnyerhetnek egy autót, vagy egyéb értékes nyereményeket. Minél több eseményre tesz fel magas összeget egy felhasználó, annál nagyobb az esélye arra, hogy neki legyen a legtöbb pontja, ezáltal pedig arra is, hogy a hónap végén megnyerhesse az értékes főnyeremények egyikét. A legtöbb pontot összegyűjtő játékos egy Dodge Viper SRT vagy egy Mercedes Benz AMG GT autók közül választhatja ki, hogy melyik autót akarja hazavinni. A második helyezett egy Iphone X-t, a harmadik helyezett pedig egy Samsung Galaxy S9+-t vihet haza. A többi játékos között, akik bekerültek a top 10-be ingyen pörgetések, valamint bónuszpontok kerülnek kiosztásra. 

Érdemes megjegyezni, hogy a promóció kizárólag regisztrált felhasználók számára érhető el. Érdekes megjegyeznünk, hogy ezt a promóciót az 1xBet oldala még 2018. 08.01.-én indította útjára és az óta folyamatosan aktív. Minden résztvevőnek csak egyetlen fogadás pontjai számítanak, ez pedig az, ami a legtöbb pontot hozta a felhasználóknak. A pontot kiszámítási algoritmusáról az oldal ezen promóció szekciójánál többet olvashatnak az érdeklődők. 

Fontos tudnivaló, hogy a játékban csak a valódi összeggel megtett események vehetnek részt, tehát a megszerzett bónuszok, vagy különböző kuponok nem. 

Rövid összegzés

Az 1xBet nagyon igyekszik széles körű fogadási és játéklehetőségi választékot és promóciókat is biztosítani felhasználóinak. Ezek a bónuszok remek lehetőséget biztosítanak az ügyfeleknek, hogy nagy nyeremények, vagy bónuszok birtokába juthassanak. 

Azt is fontos viszont megemlíteni, hogy figyelmesen el kell olvasni a feltételeit ezeknek, mivel vannak bizonyos dolgok, amikre oda kell figyelni, ha nem szeretnénk, hogy csalást, vagy tisztességtelen aktivitást véljen felfedezni az oldal. Ez esetben minden addig szerzett bónusztól és nyereménytől elesünk, valamint a számlánkat is felfüggeszthetik. Egy dolog biztos, az pedig az, hogy minden olyan felhasználó, aki mindent az előírásoknak megfelelően visz végbe, az csak nyerhet ezekkel a szolgáltatásokkal.

Az 1xBet alternatívájaként ajánlható egyéb szolgáltatók

Unibet

Székhelye Svédországban található, és ismert online fogadási platformjáról és kiváló teljesítményéről különböző sporteseményeken. A játék és az élő játékok egyaránt támogatják a fejlett készpénzfelvételt és a kombinatorikus lehetőségeket. Mobiltelefonjaik felhasználói gyakran örömmel tudják meg, hogy mennyire hasznos és hatékony az Unibet alkalmazás Androidra és iOS-ra. Azoknak a szerencsejátékokkal foglalkozó személyeit is lenyűgözi, hogy az Unibet online kaszinójában sokféle NetEnt játék elérhető.

A kellemetlenség oka az lehet, hogy a betéti / hitel / előre fizetett bankkártya-betétek után jutalékot számítanak fel, mivel ez a játékosok egyik legnépszerűbb befizetési módja. Az Unibet képes lesz felszívni ezeket a díjakat, és emellett ügyeljen arra, hogy rendszeresebb ajánlatokat kínáljon * a játékosai számára.

William Hill

A William Hill az Egyesült Királyságban jól ismert, mivel óriási földi üzlethálózattal és online platformon működik, amelyet sok brit inkább kedvel. Ezért nagy hangsúlyt fektet a labdarúgásra, nagy előadásokkal a nagy versenyeken és bajnokságokon, valamint néhány, de kevésbé népszerű sportágban Görögországban, amelyet a britek (versenyek, versenyek, darts, biliárd stb.) Imádnak. Külön kell választani azokat a lehetőségeket is, amelyeket a speciális fogadási kategóriában találhat, ahol vannak olyan események, amelyekben valószínűleg nem is gondolt a fogadásokra.

A hátránya, hogy a bankszámlákra felszámított díjakat nemcsak a banktól, hanem magától William Hilltől is bevonhatjuk. Ezenkívül meg kell jegyezni, hogy William Hill gyakran fogad bizonyos sporteseményekre és versenyekre, amelyek nem zavarják a tipikus felhasználót, de határozottan problémát jelentenek azok számára, akik sok pénzt keresnek. Kerülje a Skrill-en keresztüli befizetést, ha érdekli a * betéti ajánlat, mivel ez a fizetési módszer nem nyújt Önnek az ajánlatot *.

Favbet

Nagyszabású fogadási társaság Kelet-Európában, Cipruson és Nyugaton keresztül terjeszkedik. Több mint 20 éve aktív a piacon, és több mint 40 sportágban gazdag fogadási piacairól ismert. A fogadási funkciók, például a készpénzfelvétel és a feleletválasztós fogadások és fogadások, példaértékűek.

Noha kaszinókkal is rendelkezik, a legismertebb fejlett fogadási platformjáról. Ezen felül nem rendelkezik gyakori és rendszeres promóciókkal és jutalmakkal * a játékosai számára. Noha számos lehetőség és verseny van az élő fogadási platformon, kissé diszfunkcionálisnak tűnik, és nem mindig reagál a legjobban a játékos választására.

Fonbet

Jól megtervezett fogadási platformmal rendelkezik, amely hangsúlyozza a funkcionalitást és a megjelenést. A Fonbet 1994 óta aktív a globális online fogadási piacon. Száz földi üzlettel rendelkezik Oroszországban, ahol indult, de a volt Szovjetunió más országaiban is. Kétségkívül a legjobb feliratkozási bónuszt * nyújtja Cipruson (100% -ig, legfeljebb 250 euróig), és támogatja az ázsiai hátrányos piacot, amelyet nem gyakran találnak meg.

A Favbet azonban nem kínál élő közvetítéses mérkőzéseket, amelyeket az utóbbi években többször kritizáltak. Hátránya lehet, hogy bizonyos eseményeknél gyakran alacsony fogadási küszöbértékeket talál, ha több száz euróra szokott fogadni. Végül, nem nyújt túl sok rendszeres ajánlatot * a meglévő felhasználók számára, amellett, hogy kiválóan említettem üdvözlő bónusz ajánlatot *.

* A feltételek érvényesek

További információ: 1xbet Alternativ link magyar