Bet365 Alternatív Link 2021: Belépés és regisztráció

A Bet365 iroda neve bizonyára minden szerencsejátékosnak ismerős. Abban is biztos vagyok, hogy aki tapasztalt fogadó, vagy szerencsejátékos az azzal is tisztában van, hogy manapság nem éppen a legegyszerűbb feladat elérni az ehhez hasonló külföldi felületeket hazánkban. Sajnos így van ez a Bet365 felület esetében is.

Ellenőrizve
BET365 ELÉRÉSE > BONUSZKOD: 365FOGADAS
Bónusz és ajánlatok részletei
Számlanyitási ajánlat Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
T&C:

A bet365 fogadási kreditekkel ad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.

Feltételek, időhatárok és kivételek.

Az 365FOGADAS bet365 bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat.

Lejárat dátuma: 31-12-2021
Utolsó ellenőrzés: 2 nappal ezelőtt

Bet365 Alternatív Link: A Bet365 fogadóirodáról és az alternatív linkjeinek a használatáról 

Bet365 Magyar 2021 Bet365 Alternativ Link
Bet365 #1 Link #1
Bet365 #2 Link #2
Bet365 #3 Link #3
Bet365 #4 Link #4

 Véleményem szerint, ha azt szeretnénk, hogy az oldal összes szolgáltatása elérhető legyen és ezek zökkenőmentesen működjenek, akkor érdemes a felületet egy alternatív linken keresztül megközelíteni. Ezen tükör oldalakon keresztül mindenféle komplikáció és probléma nélkül lehet használni a Bet365 bukméker iroda szolgáltatásait. 

Az alternatív linkek, vagy tükör oldalak elérése 

Mivel az oldalnak különböző szekciói vannak, ezért jobb, ha nem csak egyetlen alternatív linkre támaszkodunk. Több bemeneti lehetőség is van a sportfogadásokhoz, kaszinó, illetve póker játékokhoz. 

A következő sorokban megosztok veletek egy linket, amely lehetővé teszi a fent említett ágazatok gyors elérését, illetve mindenféle működési probléma nélküli használatát:

bet365.com belépéshez használható = 788-sb = 365bet = allsport365 = 365sport365 = sportgiochi365 = bet365.hu = 121-365sb = bet365 hungary = bet356 = 788-sb = Bet365 Kaszinóhoz használható = Bet365 Póker = Bet 365 Bónusz = b et365 = alsport365 = 188-sb = bet-mart = 365 808 = 365sb = game 365 = bet 365 Magyarországi felhasználóknak = alternative link = bejelentkezés = 878365.com = 288365.com = 635-288.com = 288-563.com = bet365 mobile

Bízok benne, hogy itt minden fogadni vágyó, vagy játszani akaró felhasználó igényei szerint válogathat az iroda által nyújtott szolgáltatások közül.

A Bet365 iroda szekciói, illetve ezek bemutatása 

Kezdem is a sportfogadási szekcióval.

Gondolom mondanom sem kell, hogy ez az a része az oldalnak, amely a legtöbb ajánlatot nyújtja nap mint nap az ügyfeleknek. 

A Bet365 oldalán több, mint 30 sportkategória közül válogathatnak a felhasználók. A következőkben felsorolok egy párat azokból a sportokból, amiket talán a leggyakrabban látogatnak meg a felhasználók. Ilyen például a labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, tenisz, küzdősportok és még számos más sportkategória. 

Megjegyezném, hogy a különböző sportkategóriák látogatottsága függhet különböző nemzetközi eseményektől, rendezvényektől. Ilyen lehet például egy labdarúgó-világbajnokság, amelynek a lezajlási ideje alatt minden bizonnyal jóval többen fogadnak labdarúgásra, mint más időszakokban. De gondolhatunk itt bármilyen más olyan nemzetközi eseményre, amely érinti az oldal választékos kínálata között feltüntetett sportesemény egyikét.         

A sportfogadási szekcióhoz tartozik az élő fogadás lehetősége is.

A hagyományosnak nevezhető fogadás mellett az ügyfeleknek lehetőségük van élőben is, azaz a sportesemények lezajlásával egyidejűleg is fogadni. Gondolom a rendszeresen fogadóknak egyértelmű, hogy mit is foglalhat magába az oldal ezen része, ha már kipróbálták. Úgy gondolom, hogy ez néha jóval nagyobb izgalmakkal járhat a hagyományos fogadáshoz képest. Látjuk a történéseket, hagyatkozhatunk a saját megérzéseinkre, viszont időközben változtathatunk ezeken. Egy picit talán nagyobb mozgásteret kapnak a fogadók ezzel a szekcióval, mint a hagyományos fogadásokkal. 

Mindenesetre szerintem megéri kipróbálniuk legalább egyszer azoknak, akik eddig még nem tették. Az után majd mindenki eldönti, hogy akarja-e használni még az oldal ezen részét, vagy nem. 

Élő közvetítéseket is biztosít az oldal. 

A Bet365 oldal nem csak az élő fogadásra nyújt lehetőséget, hanem bizonyos sportesemények esetében ezeknek a követésére is. Fontos azonban megjegyeznem, hogy ez a szolgáltatás nem érhető el mindenki számára. A fogadónak érvényes felhasználói fiókja kell legyen. A fiókhoz tartozó számlán pozitív egyenleggel kell rendelkezzen, és elegendő összeg kell a rendelkezésére álljon ahhoz, hogy élőben fogadásokat köthessen. Ezek az alapfeltételei annak, hogy a felhasználók igénybe vehessék az oldal ezen szolgáltatását. 

Korábban említettem a különböző szekciókat. A sportfogadási szekció után jöjjenek a különböző játékok szekciói.

Az oldal ezen ágát a változatos kaszinójátékok és pókerjátékok képviselik. Ezek az ágak a nyitóoldal felső főmenüpontjaiból érhetőek el. Ezek megnyitása után elénk tárul a platform változatos kínálata. A különböző nyerőgépek mellett olyan felkapott és ismert játékokkal találkozhatnak a felhasználók, mint a rulett, jackpot , különböző tábla és kártyajátékok, de még számos mással is. 

Szerintem mondanom sem kell, hogy a kártyajátékok közül a Póker viszi a prímet a felhasználók körében. Aki ismeri ezt a játékot az bizonyára tudja, hogy nem csak egyfajta változatuk van az e fajta kártyajátékoknak.  A Bet365 oldal esetében a legfelkapottabb és legelterjedtebb verzió a Texas Hold’em. Ezt még úgy is szokták hívni a játékosok egyszerűen, hogy „Két lapos” póker. Szerintem nem kell kitérnem a játék szabályaira, hiszen a szerencsejátékosok minden bizonnyal tisztában vannak velük. 

Szót ejtenék az oldal élő-kaszinó szekciójáról is. Úgy gondolom, hogy ide már szükséges némi tapasztalat az olyan játékokban, mint a rulett, Blackjack, Bakkara vagy akár a különböző Scratch, vagy lekaparós játékokban. Egy kis szerencsével nagyon nagy profitot lehet szerezni.

Banki műveletek lebonyolítása

Ahogy az általában lenni szokott, minden cég ügyfeleinek megvannak a különböző igényeik. Nekem személy szerint nagyon fontos, hogy ha regisztráltam egy fogadóiroda oldalára, akkor minél könnyebben és zökkenőmentesebben tudjam lebonyolítani az ezzel járó folyamatokat. De gondolom ezzel így van a többi szerencsejátékos is. Így van ez a befizetési és a kifizetési folyamatokkal is.  

Számlafeltöltési lehetőségek

Úgy gondolom, hogy a Bet365 iroda a nagy és választékos kínálata mellett arra is próbál odafigyelni, hogy az ügyfelei könnyen, problémamentesen lebonyolíthassák a különböző befizetési és kifizetési folyamataikat. 

A következőkben leírnám, hogy is zajlanak ezek a folyamatok. Kezdeném is a befizetési, azaz számlafeltöltési folyamattal. A bejelentkezést követően a felhasználók kiválaszthatják, hogy milyen opciót akarnak használni a pénzügyi folyamatok lezajlására. Használhatnak bankkártyát, csekket, Skrillt, hitelkártyát, de közvetlen banki átutalást is. Fontos szerintem megjegyeznem, hogy semmilyen kezelési költségbe nem kerül a feltöltési folyamat egyik opció esetében sem. 

A bankkártya, a Skrill és a hitelkártya esetében a minimális átutalási összeg 1.500 Ft. Ezekre nem kell sokat várni, azonnal feltöltik a fiókunk számláját az igénylést követően. 

Banki átutalás esetében a minimális összeg, amivel feltölthetjük a számlánkat 35.000 Ft. Itt már szükség van egy kevés türelemre, mert az összeg nem kerül egyből a számlánkra. A folyamat 2-től 10 munkanapig is eltarthat. 

Végül pedig jöjjön a csekkel történő számlafeltöltés. Az összes közül ez igényel a legtöbb türelmet, viszont megvan ennek is a maga előnye. 5 és 28 közti banki munkanapot vesz igénybe, amíg az összeg a számlára jut, viszont itt a minimális feltölthető összeg 300.000 Ft. Ez azt jelenti, hogy aki ezt a módszert választja nem kell olyan gyakran feltöltse a számláját, mint az, aki a bankkártyát választotta például. Úgy gondolom megéri várni, mert kevesebbszer kell végigmenni a feltöltés műveletén, ha már egy nagyobb összeg van a számlánkon. 

Ez csak az én észrevételem, mindenki el tudja dönteni a lehetőségeihez és a kedvéhez mérten, hogy melyik megoldás számára a legjobb. 

A megnyert összegek lekérése

Azt hiszem kijelenthetem a magam és a többi szerencsejátékos nevében, hogy az egyik legjobb érzés, amikor úgy kerül pénz a számlánkra, ha nem mi töltöttük fel azt rá. Tehát sikerült nyernünk, vagy fogadásban, vagy valamilyen játékban. Ezeknek az összegeknek a kifizetése ugyanazzal a módszerrel fog történni, mint amelyiket a befizetéskor alkalmaztuk.

Egyedül a csekkek estében használhatjuk még a banki átutalást, tehát annál két opció van. Az összegek lekérési minimuma ugyanannyi, mint a feltöltési minimális összeg mindegyik módszer esetében, kivéve a banki átutalás módszerét. Ez esetben minimum 11.000 Ft-nak megfelelő összeggel kell rendelkezzünk, ha le szeretnénk kérni azt. Fontos megjegyeznem, hogy egyedül ennél az opciónál van egy kisebb összegnek megfelelő kezelési költség.

De ezt az oldal mindig mutatja a lekérési folyamat legelején. A többi módszernél nincs semmiféle kezelési kiadásuk az ügyfeleknek. Ezzel az opcióval az összeg a lekérést követő 2-10 napon belül jut el az ügyfelekhez. Bank vagy hitelkártya esetében a lekérés igénylésétől számítva a következő 5 munkanapon belül megkapják az ügyfelek az összeget. A Skrill esetében kapják a leggyorsabban meg a lekért összegeket a felhasználók. Az igénylést követő 24 órának megfelelő időintervallumban már küldi is az oldal. 

Akárcsak ahogy a befizetésnél, úgy a lekérésnél is a csekk opció az, ami a legidőigényesebb. Ezeknek a kiküldése 5-től 28 napig tarthat és postai úton történik.

Említést tennék az oldal ügyfélszolgálatáról is

A Bet365 az egyik legismertebb oldal hazánkban, szinte biztos vagyok, hogy minden szerencsejátékosnak ismerős a neve. Az oldal ügyfélszolgálata is méltó erre a hírnévre. Az ügyfelek négyféleképpen léphetnek kapcsolatba az oldal ügyfélszolgálati munkatársaival, ha esetleg kérdésük, vagy netán valamilyen problémájuk van.

Az első alternatíva az élő-chat. Itt a hét bármelyik napján kapcsolatba léphetnek az ügyfelek az oldallal 10:00 és 01:00 között. 

A második opció az elektronikus levél, azaz az email. Ide bármikor írhatnak az ügyfelek, az oldal mindig próbál gyorsan válaszolni.

Harmadikként a cég telefonos ügyfélszolgálatát említeném meg. A Bet365 magyar ügyfélszolgálata a hét minden napján elérhető, 10:00 és 01:00 között. 

Negyedik opció a hagyományos postai leveles út. Ezt viszont nem Magyarországra kell címezni, hanem Angliába. Úgy gondolom ezt az opciót a Bet365 magyar ügyfelei nem igazán veszik igénybe, mert talán ez lenne a leghosszasabb mind közül.

Bármelyik opciót is választjuk biztos, hogy az oldal és a munkatársai minden tőlük telhetőt meg fognak tenni azért, hogy segítsenek ügyfeleiknek.

Tudnivalók az oldal mobilon való használhatóságáról

Az oldal nem csak a bő kínálatra figyel oda, hanem arra is, hogy ezeket hogyan érhetik el a felhasználók. Ezért is szeretnék egy kicsit kitérni a Bet365 elérésére mobilon keresztül. Minden bizonnyal az oldal ezekkel a lehetőségekkel egy picit nagyobb mozgásteret próbál biztosítani ügyfeleinek. 

A következő sorokban két ilyen opcióra térnék ki egy kicsit részletesebben. Az applikációkra, amelyek letölthetőek különböző mobileszközökre, illetve a Bet365 mobilról használható webes oldalára.

mobile bet365 alternatív link – Mobil applikációk

A Bet365 több applikációt is kifejlesztett felhasználói számára. Ezek elérhetők Android és IOS rendszerről egyaránt. Ingyenesen letölthetők. Ahhoz, hogy zökkenőmentesen és kényelmesen használhassák őket a felhasználók  nincs egyébre szükségük, mint egy megfelelő mobiltelefonra és egy stabil internetkapcsolatra.

A Bet365 webes oldala mobilról

Eleinte arra gondol az ember, hogy a számítógépről történő fogadást semmi sem helyettesítheti, főleg nem egy webes oldal, amelyik mobilról érhető el. Nos, erre rácáfol a Bet365 mobilról elérhető webes oldala. Azt kell mondanom, hogy joggal teszi ezt. Az oldal webes felülete is ugyanazt nyújtja, mint amit a számítógépestől megszokhattak a szerencsejátékosok. 

Egyszerű struktúra, könnyen kezelhetőség. Így tudnám leírni nagyon röviden. A felhasználók fogadhatnak, de még a kaszinó és póker játékokkal is játszhatnak közvetlenül a weboldalon keresztül. Ehhez csak egy jól működő mobileszközre, valamint stabil internetkapcsolatra van szükségük az ügyfeleknek.

Joggal tevődik fel a kérdés az emberben, hogy mire jó ez az egész mobilos bemenet, ha ugyanazt elérhetik a felhasználók asztali gépről is. Erre nagyon egyszerű a magyarázat szerintem. 

A mobilunk kisebb, mint a számítógépünk, ez által több helyszínre magunkkal tudjuk vinni azt és, ha esetleg kedvünk támad kényelmesen köthetünk meg fogadásokat, vagy játszhatunk az oldal játékaival. Ez annak köszönhető, hogy a Bet365 elérése mobil applikációról, illetve webes oldala mobilról ugyanazt képes nyújtani, mint amit a számítógépes verzió. 

Biztonság és védelem

Mind amellett, hogy az oldal többnél több lehetőséget próbál biztosítani az ügyfeleinek a különböző szolgáltatásai által van egy olyan dolog, amire különös gondot fordít, és szerintem talán ez a legfontosabb. Ez pedig a biztonságos felhasználói élmény biztosítása, azaz a személyes adatok védelme. 

A Bet365 iroda nagy hangsúlyt fordít az ügyfelek adatainak védelmére, bizalmasan kezel minden személyes információt. A felhasználók adatait egy speciális tűzfal védi az esetleges idegen támadások megelőzése érdekében. Ezen kívül pedig minden egyes felhasználó adata titkosításra kerül, hogy még kisebb legyen az esélye az esetleges idegenkezűségi kísérletek sikerességére. 

Én úgy gondolom, hogy a felhasználók nyugodt szívvel bízhatják adataikat a Bet365 oldalra, mivel biztos, hogy semmiféle visszaélés nem lesz ezekkel az oldal részéről. Mind e mellett az iroda különös gondot fordít arra is, hogy semmilyen formában ne kerülhessenek a személyes adatok idegen kezekre. Itt leginkább az oldal speciális védelmi és titkosítási rendszerére gondolok, amit szerintem megéri kiemelni, mivel nem minden oldalnál találkozunk ilyen fokú védelmi rendszerrel.

Ami engem illet, én azt mondom, hogy a Bet365 iroda mindent megtesz a felhasználói védelme érdekében, valamint az ők nyugodt és kockázat nélküli játékélmény érzetének kialakításáért. 

Összegző gondolatok

Véleményem szerint a Bet365 mindent próbál megtenni annak érdekében, hogy a felhasználóinak nyugodt és biztonságos körülmények között zajló, szórakoztató és minőségi szolgáltatásokat nyújtson. Az oldal struktúrája könnyen átlátható, próbálják mindig úgy alakítani, hogy minél könnyebben kezelhető, de annál jobb legyen. Itt az asztali számítógépes verzióra, a mobil applikációkra és a mobilról elérhető weboldalra is egyaránt gondolok. Szerintem mindhárom minőségi szolgáltatásokat biztosít.

Cikkemmel próbáltam bemutatni a Bet365 oldalt, illetve a szolgáltatásait. Úgy gondolom, hogy az említettek alapján mindenki el tudja dönteni, hogy ez-e az az oldal, amit keres, azokkal a felhasználói élményekkel, amelyekre vágyik, vagy nem. 

Akárhogy is legyen, én azt mondom, hogy legalább egyszer mindenkinek megéri kipróbálni. Új tapasztalatokat és új felhasználói élményeket adhat a szerencsejátékok szerelmeseinek.

Itt vannak más figyelemreméltó ajánlatok, amelyeket összegyűjtöttünk az Ön számára. Ellenőrizze ezeket, ha több szerencsejáték-fiókot szeretne létrehozni, és együtt használja őket (csak magyar felhasználók).

Bet365 – Felhasználási feltételek érvényesek / Csak új ügyfelek / Kereskedelmi tartalom / 18+

Ez a cikk a bet365 termékek és szolgáltatások személyes tapasztalatain alapul