22bet Alternatív Link Szeptember 2021: Regisztráció a 22bet magyar

Minden, amit tudnia kell a 22bet magyar oldalról, a rendelkezésre álló sportokról, regisztrációról és a 22bet promóciós kóddal ellátott üdvözlő bónuszról, amely akár 35 000 forintért is megszerezhető.

Ellenőrizve
Lásd a promóciós kódot ACTIVATED
Bónusz és ajánlatok részletei
 • Sportfogadásnál: akár 35 000 Forintig*
 • Kaszinónál: akár 100 000 Forintig*
 • A nap gyűjtőfogadása: 22bet bónusz mindennap*
T&C:

*Az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.

Lejárat dátuma: 31-12-2021
Utolsó ellenőrzés: 2 nappal ezelőtt

 

22bet ajánlatok Bónuszok és promóciók 2021 22bet promóciós kód
100% a sportfogadásnál akár 35 000 Forintig Igényelje a bónuszt
100% a kaszinónál akár 100 000 Forintig Szerezd meg a bónuszt
A nap gyűjtőfogadása 22bet bónusz mindennap Szerezd meg az ajánlatot

Contents

22bet Alternatív Link: regisztráció a 22bet magyar

 1. A 22bet ezen cikk írásának idején könnyedén elérhető a főoldalán keresztül – elég beírnunk a 22bet szót a keresősávba. A nemzetközi sportfogadó irodáknál azonban sokszor előfordul, hogy valamilyen okból blokkolás alá kerülnek az oldalak; ilyenkor érdemes az alternatív link segítségével megnyitni az oldalt, hogy elérjük a megszokott szolgáltatásokat.
 2. Kattintsunk a felső sávban húzódó Regisztráció feliratra.
 3. Itt a felugró ablakban adjuk meg adatainkat: keresztnév, vezetéknév, email cím, és egy választott jelszó, illetve ne felejtsük el elfogadni a felhasználási feltételeket a kis kocka kipipálásával.
 4. Ne felejtsük el, hogy később a profilunkban még ki kell tölteni a piros csillaggal jelzett, kötelező adatokat – enélkül nem fogjuk tudni sem a bónuszt igénybe venni, illetve a pénzfelvétellel is gondjaink lehetnek.
 5. Az email címünkre küldött aktiválási linkkel aktiváljuk profilunkat, és igazoljuk, hogy valós email címet adtunk meg.
 6. Végül a profilunkban végezzük el a személyazonosítás folyamatát. Mivel a nemzetközi KYC (know your customer) előírások meglehetősen szigorúak ilyen téren, ezért ez nem kikerülhető. Az azonosítás maga egyszerű, mindössze egy hivatalos személyazonosításra alkalmas iratunk másolatát kell feltöltenünk (a 22bet a személyi igazolványt vagy az útlevelet fogadja el), majd azt a rendszer már ellenőrzi is nekünk.
 7. Ezt követően meg is vagyunk mindennel – mehet is az első fogadás vagy esetleg egy kaszinós játék.

Hogyan találhatjuk meg a 22bet alternatív linket?

Jelenleg a 22bet oldala alternatív link nélkül is elérhető, azonban ez változhat a jövőben, így érdemes tudni arról, hogy egy esetleges blokkolás esetén, hogy érhetjük el az oldalt. A 22bet alternatív link általában egy gyors keresést követően megtalálható, hiszen ezt számos oldalon közzé szokták tenni. A linkre kattintva pedig ugyanazon az oldalon találjuk magunkat, mintha a főoldalt nyitottuk volna meg direkt módon – így ez a fogadási élmény szempontjából semmilyen változást nem jelent, minden ugyanott és ugyanúgy érhető el, mint korábban.

A 22bet bónusz ajánlatai: milyen promóciók érhetők el

A 22bet a nemzetközi pódiumon is kiemelkedő bónusszal várja az új felhasználókat, így erre mindenképpen érdemes bővebben kitérni. A 22bet üdvözlőbónusz egy 100%-os befizetési bónuszt jelent, ami az első befizetést követően kerül jóváírása, akár 35 000 forintos értékben sportfogadás esetén (és akár 100 000 forintos értékben, ha a kaszinó üdvözlőbónuszát választjuk). Ezeknél természetesen fontos, hogy tudjuk, milyen felhasználási feltételeknek kell megfelelni – például, hogy az adott bónuszösszeg ötszörösét kell megforgatni gyűjtőfogadások részeként.

Az üdvözlőbónusz csak az új felhasználóknak elérhető, azonban a régebbi játékosokról sem felejtkezik el az oldal: vannak folyamatosan elérhető és friss promóciós ajánlatok is, amelyeket mindig a Promóció menüpont alatt találhatunk meg. A nap gyűjtőfogadása például mindennap izgalmas lehetőséget jelenthet – de a 22bet néha például arra is ad bónuszt, ha vesztőszériába kerülünk.

Sportfogadás üdvözlőbónusz

22bet magyar üdvözlőbónusz: mit kapnak a friss felhasználók?

A 22bet minden új felhasználó esetén lehetővé teszi az üdvözlőbónusz igénybevételét vagy sportfogadás, vagy a kaszinó részlegen. A bónusz az első befizetés után kerül jóváírásra a számlánkra, a megforgatási feltételek teljesítésére pedig általában egy hetes időintervallum áll rendelkezésünkre.

Bónuszfajta Maximális bónusz nyeremény Minimális befizetés
Sportfogadás üdvözlőbónusz befizetési bónusz 35 000 Ft 320 Ft
Kaszinó bónusz befizetési bónusz 100 000 Ft 320 Ft

22bet GYIK – a legfontosabb kérdések és válaszok

Legálisan működik a 22bet sportfogadó oldal? Milyen engedéllyel rendelkeznek?

A 22bet működési engedélye Curaçaóról származik, ami viszonylag bevett szokás a nagy nemzetközi irodák esetén. Ez azt is jelenti, hogy a 22bet rendelkezik minden szükséges engedéllyel ahhoz, hogy legálisan üzemelhessen.

Hogyan zajlik a 22bet belépés? Hol tudom elérni az oldalt itthonról?

A 22bet oldalára szimplán a 22bet szóra rákeresve könnyedén be tudunk lépni Magyarországról. Ha ez esetleg nem működne, mert valamilyen hibaüzenetet jelez az oldal, akkor alternatív opcióként az ún. alternatív linkeket használhatjuk; illetve a VPN használata is megoldás lehet egyes esetekben.

Mennyire megbízható a 22bet magyar oldala?

Adatvédelem szempontjából meglehetősen átlagosnak tekinthető az oldal. A jó hír, hogy a profilunk védelmére egészen sok extra tippet és lehetőséget biztosítanak a biztonsági beállításoknál.

Profilunknál hozzákapcsolhatjuk telefonunkat a fiókhoz, majd beállíthatjuk a kétlépcső hitelesítést, illetve kikapcsolhatjuk az emailes bejelentkezést, hogy illetéktelenek ne tudjanak belépni a fiókunkba, amennyiben ismerik az email címünket és esetlegesen a jelszavunkat.

Milyen gyors a 22bet regisztráció? Milyen adatokat kell megadnom ahhoz, hogy elkészítsem a profilom?

A 22bet fiók elkészítése mindössze néhány perc alatt megvan, hiszen csak néhány alapadatunkat mint a név és email cím kell megadnunk. Ahhoz, hogy minden funkciót elérjünk, még szükség lesz a hivatalos irat feltöltésével történő személyazonosításra is – ez a munkatársak kapacitásától függ, hogy mikorra tudják ellenőrizni, de általában viszonylag gyorsan történik meg ez is.

Van mobil applikációja az oldalnak? Nem szeretnék a böngészővel bajlódni telefonon.

Igen, a 22bet egy egészen erős applikációval lépett a piacra. Ez elérhető iOS-en és Androidos készülékeken is; a letöltést pedig a 22bet oldaláról tudjuk elindítani. Maga az alkalmazás magába foglalja az összes kedvelt funkciót, ráadásul fogyasztás szempontjából sem fogja leszívni sem az aksinkat, sem a mobilnetünket.

Van minimum összeg a befizetéskor?

Mivel a 22bet rengeteg befizetési opciót ajánl, ezért nehéz erre általános választ adni: a minimum befizetendő összeg nagyban tud változni a befizetési módszer függvényében. A kártyás fizetésnél például mindössze 250 Ft-os ez a limit, de például a kriptopénzes vagy e-pénztárcás lehetőségeknél ez valamennyivel magasabb.

Az üdvözlőbónusznak milyen feltételei vannak? Mikor kapom meg?

A 22bet üdvözlőbónusz rögtön az első befizetéskor kerül jóváírásra a számlánkon (mindössze válasszuk ki, hogy a kaszinó vagy a sportfogadás bónuszával kívánunk élni), majd ezt követően hét napunk van arra, hogy megfeleljünk a megforgatási követelményeknek. A részletes feltételeket mindenképpen olvassuk el a honlapon, azonban a legfontosabb tudnivaló, hogy a megforgatott összegnek a bónuszösszeg ötszörösének kell lennie, és ezeket gyűjtőfogadásokon kell megtenni, amelyeken legalább három eseményre kell fogadni.

Az ügyfélszolgálat is elérhető magyar nyelven, vagy a kérdéseimet, problémáimat angolul kell majd intéznem?

Ahogy a teljes oldal, így az ügyfélszolgálat is elérhető magyar nyelven. Az ügyfélszolgálat elérésének több módja van, például az élő chat vagy az email – ezekről az Ügyfélszolgálati elérhetőségek szekciónál olvashattok többet. Az egyetlen hátrány, amivel én itt találkoztam, hogy telefonon nem érhető el az ügyfélszolgálat így, ha ezt a módot preferáljuk, akkor lehet kicsit csalódni fogunk.

22bet magyar

Sportfogadás a 22bet Alternatív Link segítségével: milyen sportok és piacok érhetők el

A 22bet, bár ajánl más szerencsejáték opciókat is (például kaszinót és online nyerőgépeket), azonban egyértelműen a sportokra áldozta legtöbb figyelmét és energiáját: ennek eredményeképpen pedig rengeteg sportra fogadhatunk az oldalon. Labdarúgás (számos bajnokság a világ mindkét féltekéről), motorsportok, lóversenyek, amerikai sportok, kosárlabda, röplabda és különböző esport mérkőzések is vannak az oldal ajánlatai között. Ezeken belül pedig megint nagy a változatosság azzal kapcsolatban, hogy pontosan milyen kimenetelre akarunk fogadni: a játékidő végeredményére, a félidő eredményére, a gólszerzőkre, a gólok számára; illetve választhatjuk az európai vagy ázsiai hendikepet is.

22bet sportfogadás: a top 5 funkció elérhető a 22bet Alternatív Link szolgáltatással

 •  élő fogadás: jelenleg zajló mérkőzésekre is széles körben fogadhatunk
 • a legnépszerűbb sportok mellett rengeteg kisebb sport is megtalálható
 • magas szorzók és limitek a fogadásoknál
 • a piacon kiemelkedőnek számító be- és kifizetési lehetőségek
 • gyors kifizetés

Szorzók és limitek a sportfogadásnál

Oddsok tekintetében jól muzsikál az oldal – a piaci átlagot vagy megütik vagy még kedvezőbbek is tudnak lenni, bár ez napról napra és sportágról sportágra is változhat. A limitek szintén változóak, hiszen bajnokságtól és sporttól is erősen függenek, de világversenyek esetén egyértelműen nagyon magasan van meghúzva a maximális szint.

22bet Alternatív Link: Fizetési rendszerek

Az online bukmékerek megválasztásánál fontos kritérium lehet még az is, hogy milyenek a fizetési lehetőségek – mivel online zajlik a sportfogadás, ezért fontos, hogy milyen fizetési módszerekben bízunk, illetve, hogy miket van lehetőségünk elérni. A 22bet ilyen szempontból kiemelkedik a nemzetközi piacon is: rengeteg lehetőségek biztosítanak mind a számla feltöltésére, mind a kifizetésekre. A klasszikusabbnak számító fizetési módszerek (pl. bankkártya vagy utalás) mellett ráadásul a 22bet a kriptopénz kedvelőinek is kedvez: nem csak bitcoinnal, hanem számos egyéb kriptopénzzel fizethetünk az oldalon (pl. dogecoin, litecoin vagy akár monero is).

22bet Befizetés: rengeteg fizetési lehetőség

Fizetési lehetőségek Minimum befizetés Befizetés költsége
bank- és hitelkártya pl. VISA, Mastercard 250 Ft jutalékmentes
e-pénztárcák pl. Skrill kb. 715 Ft jutalékmentes
online fizetési rendszerek pl. Neteller kb. 1790 Ft jutalékmentes
kriptopénzek pl. bitcoin, litecoin, dogecoin bitcoin esetén például 0.08 mBT jutalékmentes

Pénzfelvétel

Fizetési lehetőségek Minimum kifizetés Kifizetés költsége
bank- és hitelkártya, SEPA utalás pl. VISA, Mastercard kb. 17 ezer jutalékmentes
e-pénztárcák pl. Skrill kb. 715 Ft jutalékmentes
online fizetési rendszerek pl. Neteller kb. 1790 Ft jutalékmentes
kriptopénzek pl. bitcoin, litecoin, dogecoin bitcoin esetén kb. 2800 Ft jutalékmentes

Ügyfélszolgálati elérhetőségek a 22bet oldalán

Ügyfélszolgálati elérhetőségek a 22bet magyar oldalán
élő chat az élő chat szolgáltatást az oldal alján lévő zöld színű chatablakban érhetjük el
email emailt írhatunk profilunkon keresztül is (Kérdés az adminisztrátorhoz fül alatt) vagy a [email protected] címre is írhatunk üzenetet

22bet mobil alkalmazás: hogyan regisztrálhatunk a 22bet telefonos appjával

 1. Ha korábban regisztráltunk már a 22bet asztali verzióján, akkor nincs szükség még egy regisztrációra: ebben az esetben a már megalkotott fiókunkba tudunk belépni a korábbi azonosítónk és jelszavunk használatával.
 2. Amennyiben azonban még nem regisztráltunk, és ezt a 22bet mobil alkalmazáson keresztül szeretnénk elvégezni, akkor ezt itt is könnyedén megtehetjük. Először is töltsük le és telepítsük az alkalmazást (mind az iOS, mind az Android esetében): ezt közvetlenül a 22bet magyar oldaláról tudjuk megtenni – csak kövessük a letöltéshez biztosított részletes útmutatót és videót.
 3. Amikor már sikeresen telepítettük az alkalmazást, nyissuk ezt meg az ikonra kattintva, és válasszuk ki a baloldalról kigördülő menüből a Regisztráció feliratot.
 4. Itt adjuk meg az összes szükséges adatunkat: vezetéknév, keresztnév, email cím és telefonszám, illetve válasszunk egy erős jelszót, amit a későbbiekben sem fogunk elfelejteni. (Természetesen, ha mégis elfelejtenénk, akkor van lehetőség jelszóemlékeztetőt kérni a rendszerben. Sőt, a rendszer egyébként javasolja is a gyakori jelszóváltoztatást a biztonsági beállítások között.)
 5. A zöld pipára kattintva már készen is áll a fiókunk! Ezt követően már tudjuk használni a mobil alkalmazást, azonban ahhoz, hogy minden funkciót kényelmesen elérhessünk (pl. a SEPA utalást pénzfelvétel esetén) érdemes még a személyazonosítást is mihamarabb elvégeznünk, melyet egy hivatalos okirat másolatának feltöltésével tudunk bizonyítani.
 6. Ezt követően profilunk készen is áll. Töltsük fel számlánkat a számos befizetési lehetőség egyikével (kártya, e-pénztárca, utalás vagy akár kriptopénz), és indulhat a fogadás!

A telefonos alkalmazásról általában

A 22bet alkalmazása nagyon felhasználóbarát élményt biztosít – sok szempontból talán még a böngészős verziónál is sokkal átláthatóbb és könnyebben használható. A fogadások megtétele is nagyon gyorsan elvégezhető: néhány koppintással már meg is tehetjük fogadásainkat, vagy beállíthatjuk az automatikus fogadás szintjét. Az élő közvetítés funkciójával néhány eseményt is nyomon tudunk követni az oldalon, ami kifejezetten praktikus akkor, amikor egy helyen szeretnénk nem csak fogadásaink, de a mérkőzés alakulását is végig követni. Az appon belül ráadásul nem csak a sportfogadás érhető el, hanem a kaszinó játékainak is egy része megnyitható, így ezekről sem kell lemondanunk az alkalmazás használatával.

22bet Kaszinó: regisztrációs útmutató a kaszinóhoz

A 22bet igazán egyszerűvé teszi a kaszinó használatát, hiszen, ha már regisztráltunk az oldalon sportfogadás miatt, akkor ugyanazt a fiókunkat a kaszinóhoz is fel tudjuk használni. Amennyiben itt még nem regisztráltunk vagy nem vagyunk érdekeltek a sportfogadás világában, akkor persze megtehetjük csak a kaszinó miatt is néhány egyszerű lépéssel:

 1. Az oldal felső részén a Regisztráció fülre kattintva töltsük ki a szükséges adatokat a felugró ablakban (pl. név, tartózkodási hely és email, jelszó megválasztása).
 2. A fiókunk létrejötte után kattintsunk a Befizetésre, ahol megtehetjük első befizetésünket az oldalra. Itt, ha a kaszinó érdekel minket, akkor válasszuk a Kaszinó Üdvözlőbónusz felhasználását – így első befizetésünkkel már aktiválni is tudjuk a kaszinó bónuszt. (Fontos információ, hogy bár kriptopénzes fizetés lehetséges az oldalon, az üdvözlőbónusz felhasználása esetén ez a befizetési mód nem engedélyezett.)
 3. A felső sávban a Kaszinó fülre kattintva rögtön láthatjuk is a játékkínálatot: játszhatunk blackjack vagy rulettasztaloknál, vagy kipróbálhatjuk a nyerőgépes játékok sorát is. A kínálat ráadásul folyamatosan frissül, így érdemes ezt figyelemmel tartani.
Kaszinó Üdvözlőbónusz a 22bet magyar oldalán
Minimum befizetés Maximum bónusz Mikor kerül jóváírásra a bónusz?
320 Ft 100 000 Ft számlafeltöltést követően automatikusan

22bet Vélemény: erős játékos a sportfogadási piacon

Széles sportfelhozatal, erős oddsok, rengeteg élő fogadás, és kriptopénzekkel is lehet fizetni – talán így foglalnám össze a 22bet magyar oldalán szerzett élményeimet és tapasztalataimat egy mondatban. Ez persze nem fest teljes képet a bukmékerről: van, amiben még fejlesztésre, javítgatásra szorul az oldal, és ezzel, biztos vagyok benne, az oldal üzemeltetői is tisztában vannak. Ahhoz képest viszont, hogy az oldal tényleg csak most kezdett el igazán terjedni globális szinten, a 22bet igazán odatette magát: megbízhatóság, sportfogadás és kialakítás szempontjából is nívós és minőségi terméket tettek le az asztalra, amit teljes szívvel tudok ajánlani minden sportfogadónak.