22bet Promóciós Kód 2021

A nemzetközi sportfogadási piacon kemény harc folyik, az irodák pedig mindent bevetnek arra, hogy a felhasználók inkább őket válasszák a versenytársaik helyett.

Ellenőrizve
Lásd a promóciós kódot ACTIVATED
Bónusz és ajánlatok részletei
  • Sportfogadásnál: akár 35 000 Forintig*
  • Kaszinónál: akár 100 000 Forintig*
  • A nap gyűjtőfogadása: 22bet bónusz mindennap*
T&C:

*Az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.

Lejárat dátuma: 31-12-2021
Utolsó ellenőrzés: 2 nappal ezelőtt
22bet ajánlatok Bónuszok és promóciók 2021 22bet promóciós kód
100% a sportfogadásnál akár 35 000 Forintig Igényelje a bónuszt
100% a kaszinónál akár 100 000 Forintig Szerezd meg a bónuszt
A nap gyűjtőfogadása 22bet bónusz mindennap Szerezd meg az ajánlatot

22bet Promóciós Kód: hogyan regisztráljak?

  1. Lépjünk be a 22bet oldalára. Ez általában minden probléma nélkül rögtön elérhető országunkból – ha mégsem tudnánk megnyitni az oldalt, ajánlott a 22bet alternatív link használata, mely esetleges blokkolások esetén is biztosít hozzáférést az oldalhoz.
  2. Kattintsunk a felső sáv jobb oldali részén található Regisztráció feliratra.
  3. Töltsük ki a szüksége mezőket: keresztnév, vezetéknév, email, illetve válasszunk egy erős jelszót, amivel a későbbiekben be tudunk majd lépni az oldalra. Ne felejtsük el kipipálni a felhasználási feltételek elfogadását sem.
  4. A fiókunk ezzel készen is áll! Ahhoz azonban, hogy a 22bet minden szolgáltatását ki tudjuk használni, még kettő dolgot kell elvégeznünk: az email címünk igazolását, illetve a személyazonosítás folyamatát, mely megfelel a nemzetközi KYC standardoknak.
  5. Az email cím igazolása mindössze néhány másodpercet vesz igénybe: az emailünkre kiküldött emailben egy kattintással tudjuk igazolni, hogy tényleg a miénk ez az email cím.
  6. A személyazonosítást a profilunkban tudjuk elvégezni. A Saját Számla fülre kattintva töltsük ki a hiányzó adatainkat: születési időnket, állandó lakhelyünket, illetve egy hivatalos dokumentumunk másolatát is fel kell töltenünk (ez személyi igazolvány vagy útlevél lehet a 22bet esetén). Ezt a rendszer ellenőrzi, majd, ha ezzel is megvagyunk, már tényleg teljesen kész a profilunk – indulhat a fogadás és az üdvözlőajánlat kiválasztása!

regisztrálni a 22bet

Mire szolgál a 22bet promóciós kód?

A nemzetközi sportfogadási piacon kemény harc folyik, az irodák pedig mindent bevetnek arra, hogy a felhasználók inkább őket válasszák a versenytársaik helyett. Az üdvözlőbónuszok rendszere tökéletes megoldás arra, hogy az irodák disztingválják magukat a többiektől – és a 22bet ezt pontosan és ügyesen ki is használja. A piacon az egyik legmagasabb promóciós ajánlattal várja ugyanis az új felhasználókat: a 100%-os befizetési bónusz akár 35 000 Forintos határig bezsebelhető a sportfogadás esetén (persze a szükséges felhasználási és megforgatási feltételek teljesítése mellett, illetve ezek függvényében). A kaszinó esetében ez ráadásul akár 100 ezer Forintos összegig emelkedhet, bár ott ezzel arányosan nehezebb is a megforgatási követelmények teljesítése.

Hogyan tudom aktiválni a 22bet promóciós kódot?

A 22bet promóciós kód aktiválását rögtön első befizetésünkkor megtehetjük a regisztrációt követően (fentebb olvasható, hogy a regisztrációt pontosan hogyan tudjuk elvégezni az oldalon): a befizetésre kattintva a felugró ablak automatikusan kéri, hogy válasszuk ki, a sportfogadás vagy a kaszinó bónuszát szeretnénk igénybe venni. Ha ezt kiválasztottuk, a régiónkban elérhető fizetési opciók közül választva feltölthetjük számlánkat – arra figyeljünk, hogy a bónusz minimum befizetési feltétele 320 Ft. Az első befizetésünket követően a bónusz jóváírása automatikusan megtörténik a számlánkon.

Nagyon fontos, hogy a bónusz igénybevételéhez mindenképpen töltsük ki a hiányzó adatainkat a Saját Számla menüpont alatt (ezek a profilunkban piros csillaggal vannak jelölve, így könnyen megtalálhatjuk őket), illetve fejezzük be a személyazonosítás folyamatát is, melyet egy hivatalos okirat másolatának feltöltésével tudunk elvégezni a profilunkban. Ezek nélkül nem csak, hogy a bónuszt nem fogjuk tudni kihasználni, de számos alap funkció nem lesz elérhető számunkra az oldalon, ezért érdemes minél hamarabb végezni vele.

Később bármely bónuszkódunkat a profilunkon keresztül tudjuk majd aktiválni: a Bónuszok menüpontra kattintva másoljuk be a kódot az üres mezőbe, és egy gyors kattintással aktiváljuk az ajánlatot, majd már tehetjük is meg a szükséges fogadásokat.

Milyen bónuszokat kaphatok a 22bet promóciós kóddal?

A 22bet külön promóciós ajánlatot hirdet a sportfogadás és a kaszinó részlegre. A sportfogadás esetén az első befizetési bónusz 35 ezer forintos, míg a kaszinó esetén az üdvözlőajánlat akár 100 ezer forintos bónuszt jelenthet – természetesen annak függvényében, hogy mennyit fizettünk be először, és hogy milyen sikerrel teljesítettük a megforgatási feltételeket.

Hogyan tudom aktiválni a 22bet promóciós kódot

22bet bónusz ajánlatok: felhasználási feltételek

Természetesen a 22betnél is meg kell „dolgoznunk” a bónuszunkért: a felhasználási feltételeket mindenképpen érdemes alaposan átolvasni mielőtt belevágunk a játékba. Ezek teljesítése korántsem lehetetlen, de azért azt is el kell ismernünk, hogy sok mindenre kell figyelni ahhoz, hogy valóban sikeresen tudjuk kihasználni a lehetőséget.
A legfontosabb tudnivaló a sportfogadás bónuszáról, hogy a bónuszösszeg ötszörösét kell gyűjtőfogadásként megtenni, ahhoz, hogy megfeleljünk a megforgatási feltételeknek. Ezekben a gyűjtőfogadásokban ráadásul minimum három eseményt kell kiválasztanunk, és szintén minimum három esemény szorzójának magasabbnak kell lennie 1,40-nél. Szintén fontos kiemelni azt is, hogy bár az oldal lehetővé teszi a kriptopénzes ki- és befizetéseket, a bónusznál ezt nem lehet felhasználni: itt mindenképpen fiatpénzzel kell megtennünk a befizetésünket, hiába használunk majd később főként kriptopénzes fizetési lehetőségeket.

A bónuszajánlat kihasználására hét nap áll a rendelkezésünkre, szóval csak akkor aktiváljuk, ha úgy gondoljuk, lesz a következő héten elég időnk arra, hogy a feltételeket teljesíteni tudjuk.

Gyakran Ismételt Kérdések: egy rövid 22bet GYIK

Mennyire gyors a regisztráció a 22bet oldalán?

Maga a 22bet regisztráció mindössze néhány perc alatt elvégezhető, hiszen csak a nevünket és email címünket kell kitölteni, illetve egy jelszót választani ahhoz, hogy készítsünk egy profilt. Ahhoz azonban, hogy minden funkciót elérhessünk az oldalon, még meg kell adnunk néhány extra adatot, illetve a személyazonosításhoz is fel kell töltenünk egy iratunk másolatát. Összességében ez sem vesz igénybe sok időt, azonban egyértelműen ez a hosszabb része a teljes regisztrációs folyamatnak.

A 22bet oldala magyar nyelven is elérhető?

Igen, a teljes 22bet oldal elérhető magyar nyelven – ha itthonról nyitjuk meg, akkor automatikusan ez jelenik meg előttünk. Ha nem magyarul szeretnénk látni az oldalt, a jobb felső sarokban található zászló ikonra kattintva könnyen átállíthatjuk ezt is.

Milyen bónusz ajánlatok érhetők el a 22betnél?

A befizetési bónusz mellett folyamatosan vannak extra ajánlatok az oldalon, amiket a Bónuszok fül alatt találhatunk meg. Ezeknél vannak ajánlatok gyűjtőfogadásokra vagy különleges napokra, de még akár a vesztes szériákra is van bónusza a 22betnek; mivel pedig folyamatosan változnak, érdemes többször csekkolni, éppen milyen aktualitást ajánl a szolgáltató.

Hogyan érhető el Magyarországról a 22bet oldala?

A 22betre rákeresve az oldal azonnal elérhető, amennyiben magyar IP-címet használunk. A bizonytalan szabályozási rendszer miatt lehet olyan persze, hogy az oldal a jövőben mégis leblokkolásra kerül, azonban ilyenkor a 22bet alternatív linkek és a tüköroldalak használata még mindig opció lehet. Ezekkel ugyanazt a szolgáltatást tudjuk elérni, mintha direkten a 22bet oldalát látogatnánk meg.

Legális a 22bet használata?

A 22bet Cipruson van bejegyezve, működési engedélye pedig a szerencsejáték világában mára teljesen megszokott Curaçaóból származik – működésük így teljesen legális. Ennek ellenére az aktuális magyar szabályozásokkal mindig érdemes tisztában lenni, ezek ugyanis idővel változhatnak. (Bármelyik fogadóirodát használjuk, ezeknek mindig érdemes pontosan utána nézni – aki ismeri a nemzetközi fogadóirodák helyzetét országunkban, az tudja, ezek a szabályozások szinte sosem állandóak.)

Milyen pénzfelvételi lehetőségek vannak az oldalon?

Jelenleg több, mint 50 pénzfelvételi lehetőséget biztosítanak az oldalon, amivel a 22bet egészen kiemelkedik a nemzetközi fogadóirodák piacán. Ezek közül a bank- és hitelkártyák (VISA, Mastercard), az e-pénztárcák és a kriptopénzek mint a bitcoin vagy a dogecoin igen népszerűek az oldalon. A maximális felvétel összege fizetési módonként változhat, azonban a legtöbb esetben meglehetősen bőkezűen bánik ezzel az oldal.

Élőben is lehet fogadni a 22betnél?

Igen, a 22bet élő fogadásokból rengeteget ajánl, ez az egyik legerősebb pontja az oldalnak. A főoldalon azonnal láthatjuk, hogy aktuálisan milyen mérkőzések zajlanak és ahhoz milyen fogadási piacok és szorzók érhetők el. Azt mondjuk érdemes lehet fejben tartani, hogy (ahogy ezt az oldal is többször leírja) a statisztikákat tekintve a teljes végkimenetelre rakott összegek gyakrabban jönnek be, mint azok, amik a játékidő csak egy rövidebb szakaszára lettek megtéve.

Élőben is lehet fogadni a 22betnél

Milyenek a szorzók a sportfogadásnál?

A 22bet általánosságban elmondható, hogy versenyképes szorzókkal dolgozik, bár ez nagyban függ az adott bajnokságtól és meccstől. Érdemes mindig felmérni a lehetőségeket más oldalakon is, de sokszor különösen magas oddsokkal találkozhatunk náluk; ez egyértelműen az egyik fő erőssége az oldalnak, melyet érdemes kihasználni mindenki számára.

Milyen fogadási piacok érhetők el a 22bet oldalán?

Szintén adott mérkőzéstől és adott sportágtól függ, de 1×2 és a dupla esélyes fogadások mellett szinte mindig fogadhatunk többek között a gólok számára, a gólszerzőkre, hogy egy adott játékos szerez-e vajon gólt, de arra is, hogy egy adott szám (például a 0 vagy 1) szerepel-e majd az eredményben. Általában minél nagyobb egy bajnokság, annál több lehetőségünk van. Természetesen, ha más sportról, mondjuk motorsportról vagy amerikai futballmeccsről van szó, akkor megint csak más fogadási piacokkal találkozhatunk.

Ügyfélszolgálat: hol érhetők el a 22betnél a munkatársak?

A 22bet ügyfélszolgálatból sajnos nem a legerősebb, bár ez nem jelenti azt, hogy azért ne lennének opciók arra, hogy az ügyfélszolgálat munkatársaival kapcsolatba lépjünk. Van egy folyamatosan elérhető chat szolgáltatás az oldalon, ahol online tanácsadást tudunk kérni: ezt az oldal alján, bal oldalon találhatjuk meg egy felugró ablak formájában. Ezen felül emailben is tudunk problémákkal fordulni hozzájuk; ha pedig nem igazán specifikus, hanem általánosabb a kérdésünk, akkor érdemes lehet a GYIK szekciót megtekinteni az oldalon, ahol rengeteg témában biztosítanak segítséget a játékosoknak.

Sajnos telefonszámot jelenleg nem biztosítanak az oldalon, így ilyen formában nem tudunk kapcsolatba lépni velük.

Fizetési lehetőségek

Befizetési opciók

A 22bet egyik erőssége egyértelműen az, hogy rengeteg befizetési és pénzfelvételi lehetőséget tesznek elérhetővé a felhasználóknak. Ez régiótól függ, hogy pontosan milyen lehetőségeket jelent, azonban Magyarországról ezen cikk írásának idején több, mint 80 befizetési opciót találhatunk. A bankkártyás befizetés mellett, e-walletek, online fizetési szolgáltatások, banki átutalás és rengeteg kriptopénz (pl. bitcoin, litecoin vagy monero) is használható. A legtöbbjük jutalékmentes, és a minimum befizetés is meglehetősen alacsony – ezeknek azonban érdemes pontosan utána nézni, mert változhat az egyes opciók esetén.

Pénzfelvételi opciók

Ahogy a befizetési lehetőségek, a pénzfelvételi opciók is széleskörűek a 22bet magyar oldalán, bár valamennyivel kevesebbet találhatunk ezen a listán, mint a befizetésin. A bankkártya, az utalás, a kriptopénzek és az elektronikus pénztárcák nagy része szintén elérhető, és itt is általában jutalékmentes a számlánkon lévő összeg kiutalása. A maximum kifizetési összegek pénzfelvételi módtól függenek, ezeket kiutalás előtt esetleg érdemes lehet átböngészni, hogy mi lehet a legjobb megoldás ilyen szempontból.

Fogadás telefonról: a böngésző vagy az applikáció a jobb?

A 22bet kifejezetten erős telefonos alkalmazással állt elő: én személy szerint szinte mindig szívesebben használom az appot, mint az asztali verziót. Az összes funkció elérhető az alkalmazásban, amit a webes verziótól megszokhattunk, ezért semmivel nem ad kevesebbet: mindeközben viszont egy sokkal tetszetősebb és átláthatóbb felosztást kínál, mint az asztali verzió. A népszerű meccsek az alkalmazásban is központi szerepet kaptak, ezeket láthatjuk rögtön az applikációba belépve, de helyet kaptak még az extra kaszinós játékok (a rulett, a blackjack vagy a baccarat) is. Néhány mérkőzéshez ráadásul még élő közvetítés is tartozik, melyeket az Események menüfül alatt találhatunk meg.

A fogadások megtétele is mindössze néhány koppintással elvégezhető. Az automatikus fogadást is be tudjuk állítani az alkalmazásban: válasszuk ki a preferált kimenetelt, majd állítsuk be a szorzót, melynél szeretnénk, hogy az alkalmazás automatikusan megtegye a kívánt fogadásunkat.

Telefonról egyébként a böngészős verziót is megnyithatjuk (ez egy mobilbarát változat, és ez is megfelelő szinten hozza a felhasználói élményt), de a legjobb az, ha egyenesen az oldalról letöltjük inkább az alkalmazást. Ehhez az oldal még magyarázó videót és részletes útmutatást is biztosít, így még az is könnyen el tudja végezni a letöltést, aki korábban nem telepített még semmit hasonló módon a telefonjára.

Mobil alkalmazás 22bet

Mobil alkalmazás és annak letöltése

A 22bet alkalmazás letöltése, bár nem pont ugyanolyan, mint bármely más Androidos vagy iOS-es app telepítése, korántsem bonyolult folyamat. A telefonunk böngészőjéből nyissuk meg a 22bet magyar oldalát, görgessünk a legaljára, majd ott a kívánt alkalmazást (iOS vagy Android) válasszuk – utána már csak az ott leírt utasításokat kell követnünk (ez egy APK fájl letöltése és engedélyezése lesz), az alkalmazás pedig percek alatt a telefonunk képernyőjére kerülhet.

Előnyök és hátrányok

22bet magyar: előnyök 22bet magyar: hátrányok
élő fogadások széles választéka az ügyfélszolgálatot csak kevés helyen érhetjük el
sok befizetési és pénzfelvételi lehetőség a széleskörű élő közvetítés hiánya
egyszerű a fogadás megtétele a sportfogadáson kívüli szolgáltatások még nincsenek igazán kiépítve az oldalon
gyors kifizetések
többféle promóció, nem csak új felhasználóknak

22bet Sportfogadás: kezdőknek és már tapasztalt sportfogadóknak is ajánlott

A 22bet még fiatal oldalnak számít hazánkban, így nem is igazán vártam tőlük, hogy tökéletes felhasználói élményt és szolgáltatást fognak biztosítani. Ennek ellenére az én tapasztalataim szerint egészen magasra helyezték a lécet: a versenyképes szorzóik, a rendkívül széles fogadási piac (főként az élő fogadásnál), és a nagyon sok be- és kifizetési opció mind-mind kellemes meglepetésként szolgáltak számomra. Természetesen van még miben fejlődniük, mind az oldal felépítésében, mind a funkciók bővítésében, azonban összességében én elégedett voltam az élménnyel. Ajánlani pedig kifejezettem ajánlom mind kezdő fogadóknak, mind tapasztaltabbaknak is – szerintem mindenki talál az oldalon kedvére való fogadási lehetőségeket.