22bet Vélemény és Kritika 2021

Tudd meg a legfontosabbakat a 22bet oldaláról, ahol nem csak versenyképes oddsok, de akár 35 ezer forintos üdvözlőbónusz is vár az új felhasználókra!

Ellenőrizve
Lásd a promóciós kódot ACTIVATED
Bónusz és ajánlatok részletei
  • Sportfogadásnál: akár 35 000 Forintig*
  • Kaszinónál: akár 100 000 Forintig*
  • A nap gyűjtőfogadása: 22bet bónusz mindennap*
T&C:

*Az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.

Lejárat dátuma: 31-12-2021
Utolsó ellenőrzés: 2 nappal ezelőtt
22bet ajánlatok Bónuszok és promóciók 2021 22bet promóciós kód
100% a sportfogadásnál akár 35 000 Forintig Igényelje a bónuszt
100% a kaszinónál akár 100 000 Forintig Szerezd meg a bónuszt
A nap gyűjtőfogadása 22bet bónusz mindennap Szerezd meg az ajánlatot

22bet Vélemény: új játékos a piacon, de sokat ajánl

A 22bet erős kínálattal jelent meg a nemzetközi sportfogadási piacon, ezért nem is csoda, hogy Magyarországról is egyre többen választják az oldalt. A 22bet már első blikkre is hozza a szintet, amit egy ilyen kaliberű sportfogadási oldaltól elvárunk, de ha egy kicsit jobban elmélyedünk a pontos ajánlatokban és szolgáltatásokban, akkor egy dolgot még tisztábban láthatunk: az oldal sportfelhozatala, ami a piacon is kiemelkedőnek számít, egyértelműen az egyik legnagyobb erőssége az oldalnak.

Természetesen itt is a legnagyobb bajnokságokat és legkövetettebb sportokat láthatjuk a rivaldafényben: az angol vagy a spanyol labdarúgó-bajnokság meccsei mindig központi helyen vannak elhelyezve, hogy azonnal fogadhassunk ezekre. Azonban bőven foglalkoznak amerikai sportokkal (baseball, amerikai futball, kosárlabda és jégkorong), illetve az esport felhozatala is nagyon nívós az oldalnak. Ráadásul nem csak a sportfelhozatal a széles, az egyes mérkőzéseknél fellelhető fogadási piacok és opciók is nagyon kiterjedtek.

A sportfogadás mellett kaszinó is van az oldalon, ahol rulett, blackjack vagy baccarat játékokkal próbálhatjuk meg a szerencsénket – bár azt hozzá kell tenni, hogy a kaszinó részleg fejlettségében még messze áll a sportfogadástól.

Milyenek az oddsok az oldalon?

Én személy szerint kifejezetten erősnek érzem az oddsokat, bár természetesen itt is fogunk alacsony, éppen csak 1,0 feletti oddsokkal találkozni bizonyos fogadások esetén – de ilyet találunk minden fogadóirodánál. A piaci átlaghoz viszonyítva a 22bet meglehetősen kompetitív bukmékernek számít, ráadásul a fogadási limitjeik (melyek sportonként erősen változnak) is felhasználóbarátok.

oddsok 22bet

Üdvözlőbónusz és egyéb promóciós ajánlatok

A 22bet üdvözlő bónusz akár 35 000 forint betéti bónusz, amely 22bet promóciós kóddal elérhető, mely az első befizetéskor íródik jóvá számlánkon. Itt hét napunk van arra, hogy gyűjtőfogadások keretében megforgassuk a kért összeget, így egyszerre van lehetőségünk nem csak a bónusz megnyerésére, de az oldallal való megismerkedésre is.

Ha pedig nem a sportfogadás bónuszát, hanem inkább a kaszinó üdvözlőajánlatát szeretnénk igénybe venni, azt is megtehetjük: itt a jóval magasabb (akár 100 ezer forintos) bónuszt azonban kicsit nehezebb megforgatási követelményekhez kötik, mint a sportfogadás esetén.

Az üdvözlőbónuszok mellett a Promóció menüben érdemes nézni az egyéb aktuális ajánlatokat – itt mindig tartogat valami ínyencséget a 22bet a felhasználóknak.

bet22 Üdvözlőbónusz

Kérdezz-felelek: amit tudni érdemes a 22betről

Legálisan működik a 22bet?

Igen, a 22bet legálisan működik, hiszen minden szükséges működési engedélyt beszereztek a curaçaói hatóságoktól.

Mennyire megbízható az oldal?

Az oldal nem közöl sok részletet az adatvédelemről sajnos, így erre nehéz pontos választ adni, azonban a legtöbb nemzetközi standardnak (pl. KYC) megfelel az oldal.

Milyen formában tudom felvenni a nyereményeimet?

Az oldal széleskörű be- és kifizetési formákat biztosít, így kártyára, bankszámlára vagy elektronikus tárcákra is érkezhet a nyeremények kifizetése. Sőt, még akár kriptopénzeket is választhatunk a számlánk feltöltésére és a pénzfelvétel módjára is.

Vannak promóciók is az oldalon? Extra ajánlatok?

Igen, a folyamatos üdvözlőbónusz mellett vannak extra promóciók is, pl. a nap gyűjtőfogadása vagy a Péntek Újratöltve ajánlat.

Magyar nyelven van a 22bet oldala?

Igen, az oldal teljes egészében magyar nyelven érhető el.

Sportfogadás mellett van még más szerencsejáték is? Kaszinó vagy póker elérhető?

Igen, az oldal kaszinó részleggel is rendelkezik, ahol rulett és blackjack is elérhető például. Az oldal külön póker szekcióval jelenleg nem rendelkezik.

Miért kell feltöltenem egy személyes okiratom másolatát? Miért van erre szüksége az oldalnak?

A know-your-customer (KYC) szabályozások az összes megbízható nemzetközi irodát kötik a személyazonosítás folyamatához, ez alól pedig a 22bet sem bizonyul kivételnek. A személyazonosítást viszonylag gyorsan elvégezhetjük a profilunk erre vonatkozó részének kitöltésével, és a személyi igazolványunk vagy útlevelünk jól olvasható másolatának feltöltésével.

Van mobil alkalmazása a 22betnek?

Igen, mind iOS-re, mind Androidra letölthetjük az appot egyenesen a 22bet hivatalos oldaláról.

22bet Vélemény: a 22bet szolgáltatásokról általában

Az oldalról általában

Mint ahogy mondtam, a 22bet még viszonylag fiatal oldalnak számít a sportfogadás világában, így csodát a felhasználói élménytől nem szabad várni. A design még kicsit zsúfolt, és egyértelműen lehetne egy logikusabb elrendezése az oldalnak – de mivel maga a fogadás megtétele és a fogadási piacok áttekintése még így is egyszerű, ezért ezt én nem éreztem olyan nagy problémának az oldal esetében.

Élő fogadás – folyamatos izgalom

A 22bet magyar oldala Élő fogadást is lehetővé tesz, azaz jelenlegi is folyó, már megkezdett mérkőzésekre is tehetünk fogadásokat. Itt ugyanúgy fogadhatunk a meccs végkimenetelére is, de például, ha 1-1-re áll a mérkőzés éppen, akkor arra is, hogy a harmadik gólt melyik csapat fogja pont berúgni.

Hogyan helyezhetünk el egy fogadást élő mérkőzésekre?

Az élő mérkőzésekre a fogadás megtétele ugyanúgy működik, mint amit a sima fogadások idején megszokhattunk. Mindössze válasszuk ki a számunkra tetsző szorzót, és adjuk meg, hogy mennyit is szeretnék feltenni az adott fogadásra. (Természetesen úgy, hogy előtte feltöltöttük a számlánkat valamekkora összeggel.)

Mobil alkalmazás 22bet

iOS-en és Androidon is elérhető már

A 22bet mobil alkalmazásával én teljesen meg voltam elégedve, hiszen ugyanazok a funkciók érhetők el itt is, mint az asztali verzión – az appot azonban tényleg bármikor és szinte bárhonnan tudom használni, így a fogadás is nagyon gyorsan tud menni. Az alkalmazás letöltésénél mindössze arra figyeljünk, hogy ezt egyenesen a 22bet oldaláról tudjuk megtenni a megfelelő utasítások követésével.

Legjobb telefonos funkciók:

  • egyszerű használat és elrendezés
  • könnyen személyre szabható a kedvenc sportjainkra
  • élő közvetítést is biztosítanak bizonyos meccsekhez
  • kis helyet foglal és nem fogyaszt sokat
  • a kaszinós játékok is elérhetők

22bet: mi szól mellette, mi szól ellene?

Ami a 22bet mellett szól: Amin még lehet fejleszteni:
rengeteg befizetési és pénzfelvételi lehetőség a főoldal elrendezése, átláthatóbbá tétele
nagyon sok sport, a labdarúgáson belül rengeteg bajnokság érhető el élő közvetítés hiánya
esportokra is fogadhatunk több információ az adatvédelemről
magas szorzók és limitek

22bet sportfogadás: még fiatal az oldal, de erős versenyző lehet a piacon

Összességében elmondható, hogy a 22bet fiatal oldal még – ami azonban fontosabb, hogy ambiciózus szereplőként lépett be sportfogadási piacra. Van még mit fejleszteni az oldalon, hogy teljesen gördülékeny legyen az oldal használata, de ettől függetlenül az erősségek egyértelműen látszanak: a sportfelhozatal és a szorzók már most nagyon erősek a bukmékernél, az élő fogadások széles tárháza pedig nagyon sok játékosnak csábító lehetőséget jelenthet. Az üdvözlőbónusz ráadásul kedvezhet az új felhasználóknak, így az oldal kipróbálása szerintem sokaknak ajánlott lehet, akik egy feltörekvő, új sportfogadó irodát keresnek.