bet365 Alternatív Kritika

A bet365 magyar oldalát valószínűleg senkinek sem kell újdonságként bemutatnom – azonban biztos vagyok benne, hogy vannak olyanok, akik bár hallottak az oldalról, még nem használták egyszer sem ezt. Ezért is gondoltam úgy, hogy személyes tapasztalataimat megosztom most velük az oldallal kapcsolatban, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki mindenki a bet365 belépés élményéből.

bet365 Alternatív Link:

Bet365 Magyar 2021 Bet365 Alternativ Link
Bet365 #1 Link #1
Bet365 #2 Link #2
Bet365 #3 Link #3
Bet365 #4 Link #4

Sportfogadás a bet365 alternatív oldalán

A bet365 elérése ezen bejegyzés írása közben egyszerűen zajlik, elég, ha csak begépeljük a keresőbe a szerencsejáték iroda nevét. Néha azonban előfordul az, hogy bizonyos érdekek érvényesülése miatt leblokkolják országszinten az oldalt. Ez ilyen esetben sem jelenti, hogy az oldal használata ne lenne engedélyezett, mindössze annyi változik, hogy a fő oldal helyett a bet365 alternatív link segítségével tudjuk elérni a szolgáltatót. Aggodalomra azonban nincs ok, hiszen minden funkció ugyanúgy elérhető, így semmiből nem fogunk kimaradni.

Én személy szerint elsősorban sportfogadásra használom a bet365 alternatív oldalát, azon belül is elsődlegesen focira és jégkorongra fogadok, de az biztos, hogy itt mindenki megtalálja azt, amire téteket szeretne tenni. Ha egy valami mindig is a bet365 belépés mellett fog szólni, az a sportkönyvük – hiszen a legnépszerűbb sportok, mint a foci, a kosár, a tenisz vagy a hoki mellett széles körben fogadhatunk még az esportokra, lóversenyekre, snookerre, motorsportokra, téli sportokra, baseballra és még számtalan másra. Szinte egyszerűbb azt felsorolni, amire nem tudunk fogadni, mint azt, amire igen.

Szorzók és limitek

Szorzók szempontjából is meglehetősen kiterjedt a bet365 alternatív oldalának felhozatala. Találunk 2.0 alatti szorzókat is bőven, de olyanból is akad rengeteg, ami igazán busás nyereményt tud hozni, ha eltaláljuk helyesen. 

Külön kiemelném még itt a labdarúgás Fogadáskészítő funkciót is, hiszen ennek segítségével saját magunknak is össze tudunk állítani fogadásokat, amelyre pedig a szolgáltató automatikusan kikalkulálja a speciális, erre az esetre érvényes szorzókat. Itt a focimeccseken olyan opciókat tudunk összekombinálni egy fogadásba, mint hogy mi lesz a mérkőzés végeredménye, hány büntetőlapot osztanak ki, vagy akár hogy pontosan kik fogják szerezni a gólokat, no meg hogy abból hány is lesz.

Kaszinó akár élőben is a bet365-nél

A bet365 belépés pedig nem csak sportfogadási lehetőséget fog biztosítani, de a kaszinós játékokat is. Itt számos rulett, blackjack vagy akár Hi-Lo asztal is vár minket – sőt, akár élőben is játszhatunk élő osztók mellett.

Játékok

A játékok részlegen asztali, kártyajátékok, Megaways és virtuális sportjátékok sora vár ránk, amelyeket rögtön a böngészőben megnyitva élvezhetünk

Póker

Ha pedig a kaszinó magában nem lenne elég, akkor a Póker fülekre kattintva olyan játékokkal játszhatunk, mint a Crusader, a Multifly!, az Ice and Fire vagy az Ocean’s Treasure. A pókerezni vágyók külön póker szoftver letöltésével érhetik el a speciálisan erre kialakított felületet.

Gyakori Kérdések a bet365 alternatív oldaláról

Mi a különbség a bet365 alternatív és a bet365 oldala között?

Felhasználói szempontból semmilyen különbség nincsen. Az alternatív linkek mindössze amiatt szükségesek, mert néha a bet365 elérése nem lehetséges adott országokból. Ettől függetlenül minden funkció elérhető ezeken a linkeken keresztül is, és az opciók is ugyanazok.

Csak sportfogadás van a bet365 magyar oldalán?

Nem, a magyar oldalon is elérhető a kaszinó, az élő kaszinó, a póker és a nyerőgépes játékok, ahol ráadásul folyamatosan frissül a kínálat.

Legális a bet365 használata Magyarországon?

Igen, a bet365 rendelkezik minden szükséges engedéllyel.

Milyen gyorsak a ki- és befizetések?

A befizetések nagyban függenek a választott fizetési formától, hiszen még egy bankkártyás opció mindössze maximum néhány percet vesz igénybe, addig a banki átutalás napok kérdése is lehet banktól függően. A kifizetés ezzel szemben viszonylag hamar megtörténik a meccs befejeztével. A leghosszabb várakozási idő, amit itt tapasztalhatunk maximum néhány óra, hiszen magának a szolgáltatónak is meg kell várnia a hivatalos eredményeket, ez pedig sokszor, főleg vitás esetekben hosszabb ideig húzódhat el.

Összekombinálhatók fogadások a bet365-nél?

A labdarúgás Fogadáskészítő segítségével akár hat különböző piacon is fogadhatunk egy fogadásban. Itt akár olyan különálló fogadásokat építhetünk bele a fogadásunkban, mint hogy kik lesznek a gólszerzők, hány büntetőlapot osztanak ki vagy, hogy tovább jut-e a csapat.

Van telefonos alkalmazás?

Igen, ez Androidon a honlapról letölthető, iPhone-on pedig az App Store-ból közvetlenül. Az elérhető extra funkciók és a sportok ugyanazok ebben is, mint a PC-s verzióban.

Van magyar ügyfélszolgálat?

Igen, az ügyfélszolgálati munkatársak magyar nyelven is elérhetők élő chaten vagy telefonon is, illetve emailben is felkereshetők.

Miért nem működik az élő közvetítés?

Az élő közvetítés csak regisztrált felhasználóknak elérhető, nekik is akkor, ha van legalább egy fogadásra elegendő pénz a számlájukon. Ha ezután sem működne, akkor pedig csekkold le, hogy a Flash engedélyezve van-e a böngésződben, ez okozhat néha problémát ugyanis.

A bet365 alternativ egyéb szolgáltatásai, véleményem

Az oldal használatáról általában

A bet365 belépés mellett szerintem egyértelműen az szól, hogy az oldal versenyképes szorzókkal és kiterjedt opció lehetőségekkel dolgozik. Emellett azonban tagadhatatlan az is, hogy maga a felhasználói élmény is magas minőségű – a felület kialakítása és a funkciók széles köre is kevés kivetnivalót hagy maga után.

Élő fogadás

Az élő fogadás, ahogy azt már korábban is említettem, azt teszi lehetővé, hogy akár a meccs elkezdése után is tudunk fogadásokat tenni. Ebben az esetben a szorzók változása természetesen reflektálja a helyzetek alakulását. 

Élő közvetítés

Az live stream, avagy a sportok élő közvetítése is elérhető a bet365-nél, így a regisztrált felhasználók nap mint nap számos meccset élvezhetnek. Ráadásul ezek is változatosak, hiszen bőven válogathatunk a sportok között, és koránt sem csak focit nézhetünk.

Bet365 ALTETNATIV Mobil alkalmazás

A bet365 elérése természetesen applikáción keresztül is működik – a mai világban már kevés olyan szolgáltatót tudnánk felsorolni, aki ne készített volna alkalmazást a repertoárjának növelése érdekében. A bet365 mobil alkalmazás minden funkciót lehetővé tesz, amit az asztali gépen elérhetünk. A felület kidolgozása magasszintű; a fogadások megtételének folyamata pedig zökkenőmentes.

Top 5 dolog, amiben a bet365 jeleskedik

  1. Széles sportválaszték, nem csak a legkövetettebb ligák
  2. Kompetitív odds-ok
  3. Élő közvetítés és élő fogadás
  4. Gyors problémamegoldás magyar nyelven is
  5. Felhasználóbarát felület

Előnyök és hátrányok

A bet365 előnyei A bet365 hátrányai
széles sportlista viszonylag limitált befizetési lehetőségek
kaszinó és póker is elérhető a magyar ügyfélszolgálat nem érhető el 0-24-ben
magyar felület, magyar ügyfélszolgálat

 

bet365 Alternatív Kritika – Végső meglátások – kinek ajánlanám?

Én összességében szinte csak jót tudok mesélni a bet365-ös tapasztalataimról. Mind a sportfogadási oldalról, mind a felhasználói részről szinte kifogástalan volt az élményem, így a sportfogadásaimhoz a jövőmben is szinte biztosan a bet365 alternatív oldalát fogom választani. Azoknak, akik jelenleg keresnek egy megbízható és versenyképes szorzókkal játszó fogadási irodát, csak ajánlani tudom az oldalt – mindenképpen nézzétek meg magatoknak.

Bet365 – Felhasználási feltételek érvényesek / Csak új ügyfelek / Kereskedelmi tartalom / 18+

Ez a cikk a bet365 termékek és szolgáltatások személyes tapasztalatain alapul

bet365 Alternatív Kritika