Bet365 Alternatív Link Mobil Alkalmazás

A bet365 alternatív link kedvelői számára jó hír, az újonnan regisztrálóknak még jobb: a bet365 alternatív mobil alkalmazása már mindnyájunk számára elérhető – a telefonról fogadás élménye így azonnal mindennapjaink részévé válhat. Most saját személyes tapasztalataimat szeretném megosztani ezzel kapcsolatban, beleértve azt is, hogy pontosan hogyan tudtam én (és tudjátok ti is) beszerezni a bet365 alternatív mobile appját.

Bet365 Alternatív Link Mobil Alkalmazás

Bet365 Alternatív Link Mobil Alkalmazás Bet365 Alternativ Link
Android Bet365 Alternatív Link Mobil
iOs Bet365 Alternatív Mobil

Hogyan lehet letölteni a bet365 mobile applikációját?

Ha Androidos a telefonod:

 • Nyisd meg a telefonod Beállításaiban az alkalmazások között azt a böngészőt, amely segítségével le szeretnéd tölteni a bet365 alternatív mobil applikációt (én a Chrome-ot használtam). Itt az Ismeretlen alkalmazások telepítése részlegnél engedélyezzük ezt a funkciót.
 • Nyisd meg a Chrome-ban (vagy az általad választott böngészőben) a bet365 oldalát.
 • Itt görgess le az oldal aljára egészen addig, amíg nem látod az Összes bet365 alkalmazás feliratot – kattints erre.
 • Itt eldöntheted, hogy mely alkalmazásokat szeretnéd letölteni: a Sportfogadást, a Pókert vagy a Játékokat, vagy akár többet is. A Sportfogadáshoz csak nyomj rá az ikonra, mely automatikusan letölt neked egy APK fájlt.
 • Ezt egy gombnyomással futtatni és telepíteni tudod a telefonkészülékedre, a bet365 magyar ikonja pedig azonnal meg is jelenik a képernyődön, és mehet a fogadás.

Ha iPhone-t használsz:

 • Az Androidosokkal ellentéteben itt semmilyen rendszerengedélyt nem kell megadnod, csak rögtön nyisd meg az App Store-t.
 • Itt pötyögd be a bet365 nevét, ami azonnal feldobja az alkalmazást.
 • Az alkalmazás viszonylag kis helyet foglal, így szinte biztosan azonnal le is tudod tölteni, ugyanúgy, ahogy bármilyen más alkalmazást letöltenél a telefonodra.
 • A Letöltés után az alkalmazás telepítődik, és már is élvezheted a bárhonnan elérhető sportfogadás előnyeit.

A fiókod elkészítése és a bet365 belépés

 • Ha már regisztráltál korábban a bet365 alternatív link segítségével vagy a főoldalon, akkor ugyanazzal a fiókkal tudsz belépni a bet365 alternatív mobile alkalmazásába is. Amennyiben új regisztráló vagy, akkor az alkalmazásban is tudsz új fiókot létrehozni, csak kattints az Új számla létrehozására.
 • Itt add meg a személyes adataidat, amiket kér, illetve a jelszavadat, amivel később is elvégezheted a bet365 belépés folyamatát.
 • Arra figyelj, hogy pontos adatokat adj meg, ugyanis a bet365 elérése személyazonosság ellenőrzése után lehetséges csak. Ez azonban könnyen elvégezhető, két darab hivatalos irat feltöltése után (személyi, jogsi, bármi jó).
 • Töltsd fel a számládat is egy bizonyos összeggel, hiszen csak így fogsz tudni fogadni, illetve olyan funkciókat elérni, mint például az élő közvetítés.

Hogy tudok be- és kifizetést indítani a bet365 magyar fiókomba?

 • Hitelkártya/bankkártya: bármilyen VISA vagy Mastercard kártya segítségével azonnal tudsz befizetni a számládra
 • Banki átutalás
 • Paysafecard

Milyen szolgáltatások érhetők el a bet365 alternatív mobil applikációján?

A jó hír ez: az összes funkció, amit korábban már élvezhettek a regisztrált felhasználók, azok mind elérhetők a telefonos alkalmazáson keresztül – így semelyik szolgáltatást nem kell feláldoznunk a kényelem oltárán.

Sportfogadás: végtelen mennyiségű sport

Ha egy dologról biztosan híres a bet365 magyar oldala (bár sok másról is), az az, hogy a fogadásra elérhető sportok száma szinte végtelen mennyiségű. És nem csak a sportok száma az: egyes sportokon belül is számtalan liga mérkőzéseinek alakulására fogadhatunk.

Hiszen az okés, hogy az olyan sportok mint a foci vagy a kosár ligák legnagyobb mérkőzései adottak a fogadásra, de ezeken belül még akár olyanokra is fogadhatuk, mint akár a tajvani egyetemi fociliga meccsei. Ha persze ennél ismertebb területekre eveznénk, akkor ugyanúgy megtalálhatjuk az agárversenyeket, a teniszt, a röplabdát, a jégkorongot, az amerikai focit, a vízilabdát vagy az e-sportokat.

Hogyan tudunk megtenni egy tétet?

A fogadás megtétele roppant egyszerű a telefonon. Kattintsunk egyszerűen a meccsre, amelyre meg szeretnénk tenni a fogadást, majd válasszuk ki a szorzót, amire meg akarjuk tenni a tétünket. Itt a rendszer kéri, hogy írjuk be az összeget, amit meg akarunk tenni, majd nyomjuk a fogadás megtétele gombra, és már kész is – megtettük a fogadásunkat!

Póker a bet365 alternatív mobile alkalmazásán

Ha pókerbajnoksághoz akarunk csatlakozni azt is könnyen megtehetjük a telefonunkon is – ehhez mindössze töltsük le a Póker alkalmazást, mely azonnal felhasználóbarát felületet biztosít, hasonlóan az asztali gépünkre letölthető szoftverhez. Itt is ugyanazt a fiókot tudjuk használni, mint korábban.

A bet365 mobil alkalmazás legjobb funkciói

 • Felhasználóbarát, átlátható felület
 • Magyar nyelvű platform (ráadásul magyar nyelvű ügyfélszolgálat is elérhető)
 • Élő közvetítés mindennap széles választékban
 • Élő fogadás
 • Óriási sportválaszték
 • Magas színvonalú app kis tárhelyigénnyel

Bet365 alternatív mobil vagy maradjuk inkább az asztali gépnél?

Bet365 alternatív mobile alkalmazás Bet365 elérése laptopon vagy PC-n
 • kényelmes, mindenhonnan elérhető
 • nem szükséges letölteni az alkalmazást
 • letisztult, intuitív felület
 • minden egy helyen van (sportfogadás és kaszinó)
 • minden sport ugyanúgy elérhető
 • azonnal látható minden adat és elérhető fogadás
 • csak azt az alkalmazást kell letölteni, amit tényleg használunk: Sport, Játékok vagy Póker
 • nem foglal tárhelyet

 

A legfontosabb funkciók

A bet365 belépés után pedig nem csak fogadással tudunk foglalkozni, hanem számos más funkciót is elérhetünk.

Felhasználói élmény általában

A bet365 elérése egyszerű, a felület pedig letisztult – mindent könnyedén megtalálhatunk a logikus felépítésben. Nekem néha-néha már szinte túl letisztult is volt az oldal, de elfogadom, hogy a praktikusság gyakran győzedelmeskedik a design felett.

Élő fogadás

Ugyanúgy, ahogy a bet365 alternatív oldalán is, a mobil alkalmazásban is van lehetőségünk az élő fogadásra, mely során a mérkőzés elindulása után is megtehetjük tétjeinket a folyamatosan változó szorzók mellett.

Élő közvetítés

A bet365 mobil alkalmazása élő közvetítést is ad mindennap számos mérkőzésről. Ez a regisztrált felhasználóknak érhető el, és arra is figyeljünk, hogy legyen pénz a számlánkon, vagy hogy legyen megfelelő fogadásunk az elmúlt napban.

Korai kifizetés

A cash-out vagy korai kifizetés funkció célja, hogy minél nagyobb mértékben tudjunk rendelkezni fogadásaink alakulása felett. Ennek segítségével akár hamarabb is kivehetjük a nyereményeinket, vagy befejezhetjük fogadásunkat – még jóval azelőtt is, hogy vége lenne a mérkőzésnek. Természetesen ilyen esetben azért a nyereményünk is alacsonyabb összeg lesz, de sok esetben így is nagyon hasznos kis funkció ez.

Végső vélemények – ajánlanám-e?

A bet365 magyar oldala régóta a kedvenceim között van, az utóbbi időben ráadásul szinte már csak telefonról használom ezt – ennek pedig jó oka van. Az alkalmazás sok esetben sokkal kényelmesebb sportfogadási élményt biztosít, és mivel semelyik szeretett funkciót nem kell feláldoznom érte, ezért számomra egyértelmű, hogy ezt használom, és hogy ezt ajánlom bárkinek, aki kérdezi. Bár sokan lehet, hogy nehézkésnek találják az alkalmazás letöltését, ha ezen túl tudnak lépni, akkor remek élménnyel gazdagodhatnak.

Akárhogy is legyen, én azt mondom, hogy legalább egyszer mindenkinek megéri kipróbálni. Új tapasztalatokat és új felhasználói élményeket adhat a szerencsejátékok szerelmeseinek.

Itt vannak más figyelemreméltó ajánlatok, amelyeket összegyűjtöttünk az Ön számára. Ellenőrizze ezeket, ha több szerencsejáték-fiókot szeretne létrehozni, és együtt használja őket (csak magyar felhasználók).

Bet365 – Felhasználási feltételek érvényesek / Csak új ügyfelek / Kereskedelmi tartalom / 18+

Ez a cikk a bet365 termékek és szolgáltatások személyes tapasztalatain alapul

Bet365 Alternatív Link Mobil Alkalmazás