Bet365 Bónuszkód 2021: * 365FOGADAS *

A Bet365 bónuszkód aktiválása – Magyarország

Az 365FOGADAS bet365 bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat.

Regisztráció a bet365 sportfogadás oldalán Hogyan tudunk új fiókot regisztrálni?

  1. Nyissuk meg a bet365 oldalát. Ez jelenleg Magyarországról egyszerűen megtehető, hiszen nem szükséges tüköroldalakat vagy alternatív linkeket használni – szimplán írjuk be a keresőbe a bet365 nevét, és már egy kattintással az oldalon találhatjuk magunkat.
  2. Az oldal bal felső sarkában találhatjuk az Új számla feliratot sárga alapon. Itt tudunk új felhasználó fiókot regisztrálni, ha ezt korábban még nem tettük meg.
  3. A felugró ablakon töltsük ki a szükséges adatokat: nevünket, születési időnket (18 év alatt nem használható a bet365 szolgáltatása), illetve telefonszámunkat és tartózkodási helyünket. Arra figyeljünk, hogy pontosan adjuk meg az adatainkat, hiszen a fogadások megkezdése előtt egy személyazonosítási folyamatot is meg kell ejtenünk.
  4. A regisztrációs felületen még kiválaszthatjuk későbbi jelszavunkat, biztonsági kódunkat, illetve megadhatjuk a bónusz kódunkat is, amennyiben rendelkezünk ezzel.
  5. Az adataink megadása után már meg is ejthetjük az első befizetésünket. Az összes befizetési lehetőségről kissé lentebb olvashatunk a Fizetési lehetőségek szekcióban, azonban annyit előre elárulok, hogy a mindennap használatos bank- és hitelkártyák népszerű fizetési opciók az oldalon.
  6. Arra figyeljünk még, hogy mielőtt bármilyen fogadásba szeretnénk fogni, fejezzük be a személyazonosítási folyamatot. Ezt két személyes iratunk másolatának feltöltésével tehetjük meg (én pl. a személyimet és útlevelemet mutattam be). A dokumentumok elfogadása viszonylag gyorsan zajlik, így nem kellett sokat várakoznom ahhoz, hogy végre elkezdhessek fogadni – de az biztos, hogy érdemes minél hamarabb elkezdeni a folyamatot.
  7. Ha pedig elkészültünk az első befizetésünkkel és a személyazonosítási folyamattal is, akkor indulhat a fogadás – végig is böngészhetjük, hogy aktuálisan milyen piacokat ajánl a bet365 magyar oldala.

Gyakran Ismételt Kérdések – a legfontosabb tudnivalók a bet365 oldaláról

Az első és legfontosabb kérdés: legális a bet365 használata?

Igen, a bet365 szolgáltatásainak használata teljes mértékben legális hazánkból. Bár az elmúlt években meglehetősen sok változást eszközöltek a magyar szabályrendszerekben, a bet365 elérése és használata továbbra is engedélyezett.

Milyen mérkőzésekre tudok fogadni a bet365 oldalán?

A bet365 sportfelhozatala nagyon széleskörű, így felsorolni igazán nehéz lenne az összeset. A legnépszerűbb sportok, mint a foci, a kosárlabda, az amerikai sportok vagy a ló- és autóversenyek mellett a kisebb közönséget vonzó sportokat is megtalálhatjuk, ráadásul az országhatárok sem állítják meg az oldalt: nemzetközi versenyek tömkelegét találhatjuk meg az oldalon.

Mennyibe kerül a ki- és befizetés az oldalon?

Mind a ki-, mind a befizetés esetén a választott fizetési lehetőségtől függ, azonban a lehetőségek oroszlánrésze teljesen ingyenes. Így, ha például bank- vagy hitelkártyával fizetünk, azok minden esetben jutalékmentesen igénybe vehető fizetési opciók.

Milyen hamar kaphatom meg a nyereményeimet?

Maga a fogadás lezárása akkor történik meg, amikor a bet365 is megkapja a ligák által hitelesített végleges eredményeket és statisztikákat. Utána igényelhetjük a pénzfelvételt, ahol a kifizetés gyorsasága megint csak attól függ, hogy melyik fizetési opciót választottuk. A bankkártyás kifizetés például 1-5 munkanapon belül kell, hogy megérkezzen – a valóságban ez általában csak nagyon ritkán vesz igénybe több napot.

Jól tudom, hogy élő kaszinó is érhető el az oldalon?

Igen, a klasszikus kaszinó mellett élő verzió is van, ahol valós időben valós osztókkal játszhatunk. Élő blackjack, élő rulett vagy élő Spin a Win közül is válogathatunk az oldalon.

Miért van szükség a személyazonosítás folyamatára? Miért kell bemutatni az irataimat?

Az ügyfélazonosítás minden megbízható nemzetközi fogadási iroda számára alap előírás, a nagyon szigorú KYC (know-your-customer) előírások ugyanis ezt nem teszik kikerülhetővé. Ez ráadásul azt is lehetővé teszi az oldal számára, hogy megbizonyosodjon, valóban 18 éven felüliek használják az bet365 szolgáltatásait.

Csak angol ügyfélszolgálat van?

Nem, magyarul is elérhető az ügyfélszolgálat: chaten, telefonon és emailben is.

Van élő közvetítés is az oldalon?

Igen, számos meccset nézhetünk az oldalon élőben. Ehhez mindössze annyit kell tennünk, hogy regisztráljunk előbb az oldalon, illetve legyen egy fogadásra elegendő összeg a számlánkon (vagy az elmúlt 24 órából legyen megtett fogadásunk).

A legfontosabb tudnivalók a bet365 magyar oldaláról

Felhasználói élmény: letisztult, átlátható, egyszerű navigáció

Aki már hosszabb ideje használja a bet365 magyar oldalát, az megfigyelhette, hogy az utóbbi években az oldalon eszközölt összes változtatás egy fő célt szolgált: hogy minél átláthatóbb legyen az oldal.

Ez pedig mára oda vezetett, hogy a nagyon letisztult oldalon szinte semmilyen felesleges animációval, bannerrel vagy idegesítő felirattal nem találkozunk. A navigáció is nagyon felhasználóbarát: a bal oldalon találhatjuk az összes sport listáját (melyen bejelölhetjük kedvenceinket a még könnyebb elérés végett), középen az éppen futó élő mérkőzéseket és a hozzájuk tartozó aktuálisan legérdekesebb fogadási piacokat (pl. ha egy meccsen éppen 2-1 az állás, akkor fogadhatunk arra, melyik csapat szerzi a negyedik gólt), jobb oldalon pedig a legnépszerűbb jövőbeni meccseket nyithatjuk meg könnyedén. A felső sávban váltogathatunk a Kaszinó, a Játékok és a Póker között, illetve a saját profilunkat és számlánkat is itt érhetjük el.

S bár az évek során megszabadultak minden felesleges részlegtől az oldalon, a végeredmény még így is egy tetszetős, szépen megtervezett design maradt – így akinek nem csak az számít, hogy mire, hanem az is, hogy milyen körülmények között fogad, az meg lesz elégedve a bet365 oldalával.

Milyen sportokra tudunk fogadni, milyen fogadási piacok érhetők el az oldalon?

A teljes sportlistát, ahogy említettem, a bal oldalon találhatjuk meg, míg az élő meccseket az Élőben fül alatt az oldal közepén. Mivel a választék olyan széleskörű, hogy az szinte már túl soknak is hathat, ezért érdemes kiválasztani kedvenc sportjainkat, hogy azokat egyszerűen és könnyen találhassuk meg. 

Az bet365 minden esetben a legnépszerűbb sportokat helyezi előtérbe (nyilván ezeket keresik a legtöbben), így a labdarúgás, a tenisz, az esportok, a kosárlabda vagy az autósportok kerülnek legelőre, de bőven találhatunk más sportot is, legyen szó akár rögbiről vagy strandröplabdáról. A fogadási piacok is változatosak, és különböznek természetesen minden sportnál és mérkőzésnél is. Focimeccsen fogadhatunk például a játékidő eredménye mellett a dupla esélyre is (pl. egy Anglia-Magyarország meccsen arra, hogy Magyarország nyer vagy döntetlen lesz), a gólok számára, a gólszerzőkre, a félidő eredményére vagy fogadhatunk akár ázsiai hendikeppel is.

Ha viszont mondjuk egy Forma-1-es futamra akarunk fogadni, akkor olyan fogadási piacokkal találkozhatunk, mint például a nyertes nemzetiség, a helyezett pilóták száma, az elsőként kieső pilóta vagy hogy lesz-e biztonsági autós szakasz.

Szorzók és limitek a bet365 oldalán

Nehéz úgy véleményt megfogalmazni a szorzókról, ha minden sportot egy kalap alá veszünk. A bet365-re is igaz, hogy vannak olyan mérkőzések, amikor kifejezetten kompetitív szorzókkal dolgoznak, de vannak olyanok is, amikor a piaci átlaghoz képest alacsonyabbak az ajánlataik. Érdemes mindig felmérni a lehetőségeket, mielőtt megteszünk egy fogadást, azonban azt is fontos mérlegelni, hogy mennyire fontos nekünk az, hogy egy helyen legyenek áttekinthetően a fogadásaink, illetve, hogy minden esetben egy megbízható irodánál tegyük meg a fogadásainkat

A limitek minden sportnál és minden bajnokságra lebontva megtalálhatók a játékszabályzatban, ezek azonban meglehetősen bőkezűek, illetve csak a 24 órán belül megszerezhető nyereményeket korlátozzák. Nekem személy szerint még soha nem volt azzal problémám, hogy túl alacsony lett volna a limit – főleg a világversenyeknél ezek kifejezetten magasan vannak meghúzva.

Az oldal legjobb funkciói

Fogadáskészítő: saját, személyre szabott fogadások felépítése

A bet365 fogadáskészítő funkciója kifejezetten praktikus akkor, amikor tényleg személyre szabott fogadásokat szeretnénk megtenni: itt ugyanis akár hat különböző fogadási piacot tudunk összekombinálni – legyen szó olyan alapvető fogadási piacokról, mint a mérkőzés végeredménye vagy akár a szögletek vagy büntetőlapok száma a mérkőzés során. 

Felvehető most: még több kontroll a potenciális nyeremények vagy veszteségek felett

A Felvehető most funkcióval akár azelőtt le tudunk zárni egy fogadást, hogy annak valójában vége lenne, így pedig jóval több kontrollunk van a fogadásaink felett – főként abban az esetben, ha minimalizálni szeretnénk egy-egy veszteségünket. A Felvehető most ráadásul sokszor részlegesen is felvehető, azaz kivehetjük akár csak a fogadásunk egy részletét is, míg a másikkal tovább játszhatunk; illetve automatikusra is beállíthatjuk a funkciót, amivel a rendszer rögtön lezárja a fogadásainkat, ha azok elértek egy bizonyos előre megadott összeget.

Élő közvetítés mindennap

A bet365 tagoknak elérhető az Élő közvetítés is, így mindennap számos mérkőzést lehet élőben is végig nézni az oldalon. Itt mondjuk fontos megemlíteni, hogy valóban használni kell az oldalt, ha ezt a szolgáltatást szeretnénk igénybe venni: vagy lennie kell megtett fogadásunknak az elmúlt 24 órából, vagy lennie kell annyi pénznek a számlánkon, hogy meg tudjunk tenni egy fogadást – enélkül ugyanis nem tudjuk élőben nézni a meccseket.

Az Élő közvetítést egyébként egy kis TV ikon jelzi a mérkőzések mellett, és mivel minden nap jó pár meccset közvetítenek élőben, így érdemes mindig megnézni, hogy mi az éppen aktuális ajánlat.

Kaszinó: elérhető játékok, felhozatal

A bet365 magyar oldala bár a sportfogadásról a leghíresebb, azonban mindenképpen fontosnak találom megemlíteni az oldal egyéb szolgáltatásait is ahhoz, hogy egy teljes képet adhassak az oldalról. A sportok mellett ugyanis kaszinó, játékok és póker asztalok is elérhetőek; a felhozatal pedig ezekből is nagyon széleskörű és megüti a nemzetközi szerencsejáték irodától elvárt szintet.

Az élő kaszinóban a baccarat, a rulett és a blackjack asztalok a legnépszerűbbek, ezekből számos különböző asztalhoz ülhetünk le virtuálisan.

Legjobb kaszinós funkciók:

– Élő kaszinó: blackjack, rulett, spin a win

– Folyamatosan frissülő játékfelhozatal

– Jackpotok és asztali játékok is elérhetők

bet365 játékok

A bet365 játékok gyors és élvezetes kikapcsolódást nyújthatnak még azoknak is, akik elsősorban a sportfogadás után érdeklődnek. A játéklehetőségek itt sem hagynak maguk mögött kivetnivalót: folyamatosan fejlődik és növekszik a felhozatal. Azért a klasszikusak itt is előtérben vannak, így az Age of the Gods vagy a különböző Megaways játékok rögtön a főoldalon helyezkednek el. A többi játék is könnyen megtalálható azért, hiszen kategóriákra vannak bontva a könnyebb navigáció érdekében.

Póker: bajnokságok és prémium asztalok

A bet365 külön pókeralkalmazással is rendelkezik, ami nem csak szebb grafikát és gyorsabb játékélményt tesz lehetővé, de olyan exkluzív asztalokhoz is leülhetünk, amik csak a bet365 tagoknak elérhető. A pókerbajnokságok nem annyira széleskörűek, mint amit az oldal többi szekciójától megszokhatunk, azonban így is van lehetőségünk válogatni a gyors Twister Sit & Go bajnokságok vagy a többféle No Limit Hold’em asztalok között például.

Fizetési lehetőségek a bet365 magyar oldalán

Befizetési lehetőségek: hogyan tudok befizeti a sportfogadás megkezdéséhez?

A bet365 a legelterjedtebb befizetési opciókat ajánlja fel a számlánk feltöltésére: VISA, Mastercard vagy Maestro kártyákkal nagyon gyorsan, akár pillanatok alatt tudunk pénzt helyezni a fiókunkba. Emellett a banki utalás vagy akár a csekk is opció lehet, azonban ezeknek jóval hosszabb az átfutási ideje.

Pénzfelvételi lehetőségek: hogyan tudom kivenni nyereményeimet?

A pénzfelvétel a befizetéshez nagyon hasonlóan működik: a kártyás megoldás valószínűleg itt is a legnépszerűbb opció. Ezeknek ráadásul semmilyen díja sincsen, míg a banki utalás például csak egyszer ingyenes négy hetente.

Ügyfélszolgálat: kihez fordulhatok, ha bármilyen kérdésem adódik?

A bet365 rendelkezik magyar ügyfélszolgálattal, ami számomra mindenképpen megnyugtató volt: ha a fogadási piacok is magyarul vannak megadva, az esetleges kérdéseket is sokkal egyszerűbb, ha rögtön magyarul lehet kezelni. Az ügyfélszolgálat elérésének leggyorsabb módja az élő chat, itt ugyanis (persze aktuális kapacitástól függően) akár rögtön kapcsolatba léphetünk egy ügyfélszolgálati munkatárssal, akik személyes tapasztalataim szerint mindig próbálnak gyors megoldást nyújtani a problémákra. Ezenfelül természetesen van telefonos és emailes elérhetőségük is, aki inkább azt preferálná.

bet365 alkalmazás: böngészőből vagy az appból érdemes fogadni telefonon?

A bet365 mobilon is használható: megnyithatjuk böngészőből vagy letölthetjük a bet365 külön appját is a fogadások megtételére. Én személy szerint az alkalmazást sokkal jobban kedvelem, mert nem csak, hogy egyszerűbb és áttekinthetőbb az elrendezése, de a fogadásokat is tényleg két kattintással meg tudom tenni. Az egyetlen hátránya az alkalmazásnak, hogy amennyiben Android készülékünk van, a letöltés egy picivel bonyolultabb, hiszen az appot nem a Play Store-ból, hanem egyenesen a honlapról kell letölteni – azonban miután letöltöttük és telepítettük ezt, a fogadási élmény egyértelműen sokkal jobb, mint a böngészős verzióban.

Legfontosabb előnyök és hátrányok

a bet365 előnyei a bet365 hátrányai
– szinte minden sport elérhető, amire csak fogadni akarhatnánk – kisebb versenysorozatoknál alacsonyabb a maximális nyereménylimit
– a fogadáskészítővel akár mi magunk is összeállíthatjuk személyre szabott fogadásunkat – kevés befizetési opció
– élő közvetítés mindennap – változó szorzók: néha nem a legkompetitívebbek
– gyors és egyszerű pénzfelvétel és befizetés

 

A bet365 magyar oldala összességében: óriási választék, felhasználóbarát oldal és szorzók

A bet365 rengeteget ajánl, ráadásul olyan magas szinten, amit egy nemzetközi fogadóirodától elvárhatunk: nem is csoda hát, ha én kifejezetten pozitív élményekkel és véleménnyel tekintek az oldalra. Az oldal erősségei egyértelműen a rendkívül kiterjedt felhozatalban rejlenek, illetve az olyan extra szolgálatásokban, mint az élő közvetítés vagy a felvehető most funkciót. Azonban az egyik legfontosabb még így is talán az, hogy az oldal megbízható, amikor pedig befizetünk az oldalra, tudjuk, hogy hova kerül a pénzünk. Ezek alapján én egyértelműen csak ajánlani tudom az oldalt, hiszen bár néha lehet, hogy találhatunk valamennyivel jobb szorzókat más irodáknál, akinek fontos az, hogy megbízható és felhasználóbarát oldalt használjon, annak tetszeni fog a bet365 magyar oldala.