Campobet promóciós kód *CAMPOBETMAX* útmutató – 2021

A Campobet viszonylag új játékosa a nemzetközi szerencsejáték világnak, azonban nagyon hamar nagy népszerűségre tudott szert tenni a magyar felhasználók körében is. Jelenlegi bejegyzésünkben egy kis betekintést szeretnénk nyújtani nektek az oldalra: minden izgalmasat elmesélünk a Campobet promcóciós kód használatáról, a bónuszokról és persze az elérhető sportokról is.

Top ajánlat
35 ezer Ft-ig
CAMPOBETMAX
Csatlakozás most →
Bónusz és ajánlatok részletei
100%-os befizetési bónusz akár 35 ezer Ft-ig
Lejárat dátuma: 31-12-2021
Utolsó ellenőrzés: 2 nappal ezelőtt

Campobet promóciós kód

Campobet promóciós kód (2021): használati útmutató

Regisztráció a Campobet promóciós kód segítségével

Mielőtt belevágnánk annak részletezésébe, hogy a Campobet promóciós kód pontosan milyen izgalmas ajánlatokat is takar, nézzük meg, hogy új felhasználóként milyen lépéseket kell megtennünk a regisztráció keretében. Ez egy pofonegyszerű, felhasználóbarát folyamat, amit néhány perc alatt simán el tudunk végezni majd.

Itt ehhez találtok egy kis segítséget, csak kövessétek a lenti lépéseket!

 • A Campobet főoldalára látogatva kattintsunk a Regisztráció gombra.
 • A felugró ablakban töltsük ki a kért adatokat: email cím, felhasználónév, jelszó és tartózkodási hely.
 • Ha rendelkezünk a Campobet promó kód egyikével (CAMPOBETMAX), akkor ez semmikép se felejtsük itt megadni. A Rendelkezem promóciós kód feliratra kattintva automatikusan meg is jelenik ez a mező.
 • A második lépésben folytassuk az adataink megadását.
 • Ne felejtkezzünk el az fiókunk hitelesítéséről, melyről a Campobet külön emailt is küld. Ezt néhány perc alatt meg is lehet tenni; csak szimplán kövessük az emailben leírt lépéseket.
 • Ha kész a fiókunk, mehetünk a befizetésre, ahol a befizetési lehetőségek egyikével meg is tudjuk ejteni a számlánk első feltöltését. Itt arra érdemes figyelni, hogy amennyiben élni kívánunk a Campobet promóciós kód ajánlatával, akkor lesznek olyan befizetési opciók, amelyet ez esetben nem fogad el az oldal. (Ezt a bónusz szabályainál tudjuk ellenőrizni.)
 • A Campobet promóciós kód igényléséhez vegyük fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal az élő chat segítségével. Ez mindössze néhány percet fog igénybe venni.

campobet

Elérhető bónuszok a Campobet oldalán

Ahogy pedig azt már fentebb is írtuk, a Campobet oldalára frissen regisztrálók számára üdvözlőbónusz ajánlatok érhetők el. Ha korábban még nem hoztunk létre fiókot a Campobet oldalán, akkor mindenképpen érdemes kihasználni ezt a Campobet promóciós kód segítségével.

Üdvözlőbónusz a sportfogadásoknál

Ha az üdvözlőbónusz esetében a sportfogadásos ajánlatot választjuk, akkor akár 35 ezer Ft-os bónuszban is részesülhetünk. Ez egy 100%-os befizetési bónuszt jelent, azaz minél magasabb összeget fizetünk be és forgatunk meg, annál nagyobb lehet az elnyerhető bónusz összege. A bónusz igénylését az élő chaten tudjuk kérni az ügyfélszolgálat munkatársai segítségével.

A bónusz, amelyet a Campobet promóciós kód (CAMPOBETMAX) felhasználásával is igénybe tudunk venni, természetesen megforgatási feltételekhez kötött. Ez azt jelenti, hogy a bónuszösszeget hat alkalommal kell különböző fogadások keretében megforgatnia a magyar játékosoknak. Ezen felül fontos kiemelni még azt is, hogy bizonyos fogadások (pl. felett/alatt fogadások) esetében nem használható fel a bónusz forgatása, illetve 1.50-os szorzó alatt sem.

Üdvözlőbónusz a kaszinó részlegen

De nem csak a sportfogadás kedvelőinek érhető el üdvözlőbónusz. Ahogy már fentebb is olvashattátok, a Campobet a fogadások mellett jól ismert kaszinós és élő kaszinós játékokat is biztosít az oldalra ellátogatók számára. A kaszinó részlegen pedig egy igen magas, akár 150 ezer Ft-os üdvözlőbónusz ajánlatban is részesülhetünk. No, azért ennek már kicsit nehezebbnek bizonyul a megszerzése: a bónusz összegét háromszor, majd a bónusz összegéből megszerzett nyereményeket 40x-szer kell megpörgeti a feltételek teljesítése végett.

A 100%-os befizetési bónusz mellett ezen felül 200 ingyenes pörgetés is jár, amely 10 darab 20-as csomagban érhető el az új játékosok számára. Ezeket 24 óránként lehet mindig igényelni.

Gyakori kérdések megválaszolva: minden, amit a Campobet promóciós kód ajánlatáról tudni érdemes

1. Legálisan lehet használni magyar játékosként a Campobet oldalát?

Igen, a Campobet oldalát magyar felhasználóként teljes nyugalommal használhatjuk. Az oldal a máltai szerencsejáték szabályozó testület által kiadott engedéllyel rendelkezik, azaz az EU-n belül érvényes szabályok érvényesek a működésére.

2. Megbízhatók a kifizetések a Campobet oldalán?

Igen, a Campobet kifizetések szempontjából teljesen megbízható. Ezeket nemcsak gyorsan elvégzik, de probléma esetében az ügyfélszolgálatot is könnyen el tudjuk érni. Arra azért érdemes figyelni, hogy a kifizetések esetén nem ugyanazok a fizetési módok érhetők el, mint a befizetésnél, hanem ennél csak egy korlátozottabb választék.

3. Milyen sportokra tudok fogadni?

A Campobet sportfogadás szempontjából hozza azt a szintet, amit egy nagy nemzetközi irodától elvárnánk. Labdarúgás esetében a legnagyobb európai ligák bármelyik mérkőzésére tudunk fogadni

4. Hol tudom elérni az ügyfélszolgálatot?

Az ügyfélszolgálat több úton-módon is elérhető a Campobet oldalán, hiszen emailben vagy élő chaten is kapcsolatba tudunk lépni a Campobet munkatársaival. Az élő chat lesz valószínűleg a legtöbb magyar játékos kedvence, itt ugyanis nagyon gyorsan, akár percek alatt választ kaphatunk kérdéseinkre. Az oldal ezen felül még GYIK szekcióval is rendelkezik, amit szintén érdemes lehet átolvasni, ha kérdésünk adódna.

5. Mik a Campobet promóciós kód felhasználási feltételei?

A Campobet promóciós kód felhasználásának pontos feltételeit a honlapon találhatjuk meg részletesen leírva. De néhány alapvető feltételt azért itt is kiemelünk. Ilyen például, hogy minimum 6000 Ft-osnak kell lennie az első befizetésnek. Fontos még az is, hogy nem választhatunk nagyon alacsony szorzókat a megforgatáshoz: ezeknek ugyanis mindenképpen 1.50 feletti oddsnak kell lennie. A Campobet promó kód esetében azt se felejtsük el, hogy a bónusz igénylését az élő chaten keresztül tudjuk majd véghez vinni.

6. Van külön sportfogadási és kaszinó bónusz? Felhasználhatom mindkettőt?

Igen, van külön üdvözlőbónusz a sportfogadás és a kaszinó részlegen is. Ennél döntenie kell majd az új játékosoknak, hogy melyiket szeretnék felhasználni, ugyanis mivel az első befizetésnél lehet felhasználni a bónuszt, így csak az egyiket tudjuk aktiválni.

7. Milyen fogadási típusok nem számítanak bele az üdvözlőbónusz megforgatásába?

Ahogy már fentebb is említettük, a Campobet promóciós kód segítségével megszerzett üdvözlőbónusz bizonyos megforgatási követelményekkel jár. Ebbe pedig az is beletartozik, hogy bizonyos fogadási fajtákat nem tudunk használni a bónusz forgatására. Többek között ilyenek a hendikepes fogadások, az alatt/felett fogadások vagy a mindkét csapat gólt szerez típusú fogadások.

8. Milyen befizetési lehetőségek vannak a Campobet oldalán? Tudok bankkártyával beutalni a számlámra?

Bizony, a bankkártyás befizetés a magyar játékosok számára is elérhető a Campobet oldalán, így akár Visa, akár Mastercard kártyánkkal meg tudjuk ejteni a befizetést. De ezen felül tudunk még olyan szolgáltatásokat is használni, mint a Neteller vagy a Skrill, melyekkel garantáltan biztonságosan és gyorsan tudjuk feltölteni a számlánkat.

Campobet vélemények: milyen az oldal használhatósága?

Milyen sportokra tudunk fogadni a Campobet oldalán?

Mivel a Campobet elsődlegesen sportfogadó oldalnak számít, ezért a sportok tekintetében láthatjuk a legnagyobb felhozatalt az oldalon. Ez azt is jelenti, hogy naponta több mint ezer focimeccsre, többszáz jégkorong, tenisz, röplabda, autóverseny vagy éppen kosárlabda mérkőzésre tudunk fogadni. A Sportok feliratra kattintva az oldalon rögtön a jelenleg zajló sporteseményeket láthatjuk, amelyekre élő fogadást is tudunk természetesen tenni.

Campobet oldalán

Bal oldalon láthatjuk kiemelve a legnépszerűbb ligákat, amely a felhasználók legtöbbjét érdekelhetik (pl. Bajnokok Ligája fogadások). Jobb oldalt pedig az éppen aktuális legnépszerűbb oddsokat, amelyekre így gyorsan, akár két kattintással meg tudjuk tenni tétjeinket. Hogy egy-egy meccs esetében milyen fogadási piacok érhetők el természetesen függenek a sportágtól és magától a bajnokságtól is. Mondjuk egy Premier League-es focimeccs esetén elérhető a játékidő eredménye, a gólok száma alatt/felett piac, hendikepek, melyik csapat szerez gólt típusú fogadások vagy éppen a dupla esélyes fogadások.

Külön izgalmas kategóriát képeznek még a virtuális fogadások. Itt számtalan virtuális sporteseményre tudunk fogadásokat tenni, melyeknél külön, részletes statisztikákat is biztosít számunkra az oldal. Ez egy igazán különleges fogadási módszer, mely a Campobet esetében a labdarúgás, a lóverseny, tenisz, kosárlabda, de még kutyás futóversenyek esetében is megtalálható.

Milyen játékok érhetők el a Campobet oldalán?

Ha láttunk már nemzetközi online szerencsejáték irodát, akkor jól ismerhetjük a legnagyobb játékkészítők neveit, mint például a Microgaminget. A Campobet oldalán szerencsére ezek közül jó párat megtalálhatunk, legyen szó jackpotokról, nyerőgépekről, kártyajátékokról vagy kalandjátékokról (pl. Gonzo’s Quest, Starburst, Fruit Zen, hogy néhányat említsünk.)

Ami külön kiemelendő a Campobet kínálatából, azok a bajnokságok. A kaszinós játékok tekintetében szinte minden héten találhatunk valamilyen bajnokságot, ahol már egészen alacsony kezdőtétekkel be tudunk szállni a játékba.

Ezen felül még egy fontos érdekességek a kaszinó esetében a speciálisan elérhető bónusz ajánlatok. Ez természetesen a már fentebb is említett Campobet promóciós kód segítségével elérhető üdvözlőbónusszal kezdődik, azonban ezt követően is bőven vannak hetente változó extrák, amiket érdemes a Promóciók fül alatt gyakran ellenőrizni.

Felhasználói élmények

Az első benyomásunk a Campobet használatról egyértelműen a könnyű használhatóság. Az oldal nagyon gyors és átlátható regisztrációs rendszert biztosít. Külön kiemelendő az oldalon található Tutorial rész. Itt egy képekkel és magyarázattal bőven ellátott kis posztot olvashatunk, melyben részletezik az oldal használatával kapcsolatos kérdéseket. Ez kifejezetten nagy segítség lehet, ha elakadnánk valahol a fogadás során (pl. befizetések indításakor.)

De maga a fogadás folyamata is gyorsan zajlik, a választékból pedig tényleg nincs hiány. Legyen szó végső fogadásokról vagy egy-egy meccsel kapcsolatos tétről, szinte garantált, hogy nem fogunk olyat tapasztalni, hogy az általunk keresett fogadási piac ne lenne elérhető.

Ügyfélszolgálati tapasztalatok, elérhetőségek

Az ügyfélszolgálat a Campobet esetében az oldal aljára görgetve érhető el, ahol szimplán a Kapcsolatfelvétel menüre kattintva meg is tudjuk nyitni ezt. Itt azonnal láthatjuk, hogy két opciónk lesz: az egyik az emailes megoldás, míg a másik az élő chat lehetősége.

Az email esetében 45 perces válaszidőt ígér a Campobet oldala, amely kifejezetten gyorsnak számít a szerencsejátékok piacán. Sok másik oldal többórás válaszidővel tud csak reagálni az emailes megkeresésekre, így ez a háromnegyedórás ígéret igen jónak számít.

De ha még gyorsabb válaszhoz szeretnénk jutni, akkor mindenképpen az élő chat szolgáltatást ajánlanánk. Ez nemcsak, hogy a nap minden órájában és a hét minden napján elérhető, de a válaszidő is még rövidebb, mint az email esetében. Itt akár azonnal, de maximum néhány perces várakozás után reagál üzenetünkre egy ügyfélszolgálatos munkatárs, majd készséggel segít a problémában, legyen szó akár a Campobet promóciós kód felhasználásáról vagy egy elrontott befizetésről.

Pénzügyi kérdések: hogyan lehet be- és kifizetni a számlánkról?

Befizetési lehetőségek

A befizetések terén a Campobet hozza a már jól megszokott befizetési módszereket, amelyek a legtöbb nemzetközi szerencsejáték iroda esetében elérhető. Többek között tudunk bank- és hitelkártyával, e-tárcákkal és olyan előre fizetett kártyákkal fizetni, mint a paysafecard szolgáltatása. A Campobet bemutató részlegén (ahol a Campobet promóciós kód ajánlatát is részletezik) még többet megtudhattok a befizetés pontos lépéseiről.

Ezek után a Campobet nem számol fel extra költséget, így a befizetett összeg teljes egésze megjelenik majd a számlánkon. Még egy fontos információ, hogy a befizetések esetében szinte minden esetben van minimum összeg, amely általában 3000 Ft szokott lenni.

Összefoglalva tehát ezek a befizetési lehetőségek érhetők el a Campobet oldalán:

 • Visa, Mastercard
 • Neteller
 • Skrill
 • Skrill 1-tap
 • paysafecard

Kifizetési lehetőségek

A kifizetések esetében nagyon hasonló megoldásokat érhetünk el, mint a befizetésnél, és maga a folyamat is teljesen ugyanúgy néz ki. Itt ugyanúgy elérhető a fent említett kártyás vagy e-tárcás kifizetés, mellyel gyorsan és biztonságosan tudjuk kiutalni nyereményeinket. Emellett a minimum kifizetés limitje sem magas a Campobet esetében, hiszen már akár 3000 Ft-tól ki tudjuk ezt magunknak utalni.

Mobilos vélemények: milyen a Campobet mobil appja?

Sajnos a Campobet mobil appjáról még nem tudunk nagyon sok részletet megosztani veletek: ez ugyanis jelenleg is fejlesztés alatt van. Remélhetőleg minél hamarabb készen lesz ez, ugyanis a legtöbb nemzetközi sportfogadó iroda esetében már elérhető, és a felhasználók részéről is egyértelmű igény mutatkozik az app használatára.

Ha idő közben azért mi mindenképpen a Campobet mobilos felületén szeretnénk fogadni, akkor azt a böngészőn keresztül megtehetjük. Itt egy mobilbarát verzió vár minket, amely optimalizálja az elrendezést, így viszonylag jól használható felületet biztosít a fogadásaink megtételéhez. Annyira nem működik gördülékenyen, mint az applikáció, hiszen a böngészőn belül jóval hosszabb időt is igénybe vehet egy-egy oldalrész megnyitása, azonban mindenképpen előny, hogy bárhol és bármikor fogadást tudunk tenni ennek segítségével.

Legnagyobb előnyök és hátrányok a Campobetnél

Előnyök Hátrányok
magas szorzók nincsen mobil alkalmazás
külön sportfogadás és kaszinó részleg kevés kifizetési lehetőség
magas üdvözlőbónusz
extra promóciók a legnépszerűbb mérkőzéseken

Összefoglalva: kinek ajánlanánk a Campobet oldalát?

Ahogy már bevezetőnkben is említettük, a Campobet oldala még meglehetősen fiatalnak számít a szerencsejáték piacon. Ez a fiatalság azonban nem jelenti azt, hogy ne lenne egy nagyon jól kialakított, megbízható honlapról szól. Mind kifizetések szempontjából, mind az ügyfélszolgálat gyorsaságából azonnal látszik, hogy minőségi és a nemzetközi trendeknek megfelelő sportfogadási és kaszinó oldallal van dolgunk. Természetesen fejleszteni való még van az oldalon (pl. az applikáció kifejlesztése ilyen), de már jelenlegi formájában is egy könnyen használható és megbízható oldalról van szó.

És hogy ezt kinek ajánljuk? Bárkinek – legyen kezdő fogadó vagy éppen öreg motoros – aki számára fontos a magas szorzók és a változatos fogadási piacok.