Fezet Promóciós kód 2021 – típus FEZMAX

A FezBet sportfogadás és online kaszinó üdvözlőbónusszal várja az új magyar ügyfeleket:

Ellenőrizve
FEZMAX
Csatlakozás most →
Bónusz és ajánlatok részletei
35 ezer Ft-ig
  • Sportfogadás: 35 ezer Ft-ig
  • Kaszinó: 150 ezer Ft-ig
  • Kaszinó: 200 ingyenes pörgetés
Lejárat dátuma: 31-12-2021
Utolsó ellenőrzés: 2 nappal ezelőtt

Akár 35 ezer Ft-os sportfogadási bónuszt vagy akár 150 000 Ft értékű kaszinó bónusz és 200 ingyenes pörgetést is szerezhetünk az oldalon. Most összegyűjtöttük a bónusz megszerzésére a legfontosabb tudnivalókat.

FezBet üdvözlő bónusz

Fezbet ajánlatok Bónuszok és promóciók 2021 Fezbet promóciós kód
Sportfogadás 100%-os első befizetési bónusz 35 ezer Ft-ig FEZMAX
Kaszinó 100%-os üdvözlőbónusz 150 ezer Ft-ig FEZMAX
Kaszinó 200 ingyenes pörgetés az új felhasználóknak FEZMAX

Fezbet Promóciós kód: használja a FEZMAX-ot a regisztrációhoz

Az alábbi táblázatban most egy helyen találhatjuk meg a FezBet promóciós kód ajánlatot, ezekkel használhatjuk ki a legtöbb bónuszt a szerencsejáték iroda oldalán.

1 Lépés: Kattints a gombra, hogy megtudd a FezBet promóciós kódot!

A fentebb látható gombra kattintva azonnal megtudhatjuk a FezBet promóciós kód FEZMAX aktuálisan működő verzióját. Ezután automatikus az oldalra is jutunk, ahol el tudjuk majd kezdeni azonnal a regisztrációs folyamatot és fel tudjuk használni a FezBet promóciós kódot.

Fezbet promóciós kód

2 Lépés: Regisztrálj be a FezBet oldalára a FezBet promóciós kód segítségével!

  1. A fenti gombra kattintva automatikusan a regisztrációs felületre tudunk jutni, de az oldalra ellátogatva a Csatlakozz feliratú narancssárga gombra kattintva is el tudjuk kezdeni a FezBet regisztrációt.
  2. Adjuk meg email címünket, illetve a FezBet promóciós kód aktuálisan működő verzióját is, amennyiben rendelkezünk ezzel.
  3. Ezt követően még néhány személyes adatunk megadására lesz szükség: az oldal kérni fogja a tartózkodási címünket, születési időnket, illetve teljes nevünket.
  4. Egy visszaigazoló emailt is fogunk kapni arra az email fiókra, amit megadtunk a regisztráció első lépésében. Ebben végezzük el a visszaigazoláshoz szükséges lépéseket.
  5. A fiókunk ezt követően készen is áll, indulhat a profilunk és az oldal felfedezése!

3 Lépés: Fizess be a számládra!

A FezBet online sportfogadás és kaszinó oldal többféle be- és kifizetési módot tesz lehetővé a felhasználók számára. Minden egyes befizetéskor eldönthetjük, hogy melyiket szeretnénk használni, így válogathatunk a bank- és hitelkártyás, az e-pénztárcás vagy a kriptopénzes befizetések közül is. Itt akár ugyanis bitcoinnal, ethereummal vagy ripple kriptopénzzel is fizethetünk.

4 Lépés: Kérd a megfelelő bónuszt!

A FezBet promóciós kód segítségével két különböző üdvözlő csomag érhető el: az egyik a sportfogadási részleg esetében, a másik pedig a kaszinós játékok szekciójánál. A sportfogadási bónusz akár 35 ezer Ft-os bónuszt jelenthet, míg a kaszinó esetében ez akár 150 ezer Ft-os értékig emelkedhet. Az utóbbihoz még 200 ingyen pörgetés is jár, amelyet 10 napon keresztül kapunk meg húszasával.

5 Lépés: Zsebeld be a bónuszt!

Amennyiben a promóciós kód segítségével sikeresen igényeltük a bónusz ajánlatot, a bónusz státuszát mindig a profilunkban tudjuk ellenőrizni. A későbbi bónuszok esetében is a profilunkon keresztül tudjuk a legegyszerűbben lecsekkolni, hogy aktuálisan milyen aktív bónuszaink vannak.

fezbet sportfogadás

6 Lépés: Teljesítsd a megforgatási követelményeket!

Természetesen ahhoz, hogy sikeresen meg is szerezzük a bónuszt, teljesítenünk kell a megforgatási követelményeket. Ezek jelentősen különböznek a két bónusz, a sportfogadás, illetve a kaszinó esetén.

A sportfogadási bónusz esetén a bónusznak megfelelő összeg hatszorosát kell megforgatni a megfelelő fogadásokon – minimum 1.50-es szorzó mellett. Fontos itt is kiemelni, hogy nem választhatjuk bármelyik fogadást ehhez, ugyanis például a hendikepes vagy az Over / Under fogadások nem számítanak ebbe bele. Egy másik fontos feltétel, hogy minimum 6000 Ft-os legyen a befizetett összeg, ennél kisebb összeg esetén ugyanis nem fogadják el sikeres bónusz megforgatásként. A Skrill és Neteller platformok segítségével befizetett összegek nem tehetők meg a bónusz részeként tét formájában.

A kaszinó üdvözlő csomagjában a bónuszösszeg megforgatása 30x-os, az ingyen pörgetésekből származó bónuszoknál pedig 40x-es. Itt is minimum 6000 Ft-os a befizetési limit. Azt is mindenképpen érdemes megnézni, hogy a bónuszt pontosan mely játékok esetén lehet felhasználni, ugyanis van néhány olyan, ahol egyáltalán nem, vagy csak csökkentett százaléknyi értékben számítják be a megforgatást. Ahogy azt az összes bónusz igénylése előtt érdemes, itt is olvassuk el a részletes tájékoztatást a promócióról.

7 Lépés: Sikeresen megvan az üdvözlőbónusz – hogyan tovább?

A FezBet promóciós kód segítségével bezsebelt üdvözlőbónusz után sem maradunk sokáig bónusz nélkül, ugyanis a FezBet rengeteg egyéb promóciót ajánl a játékosainak. Ilyenek például a pénzvisszafizetési ajánlatok vagy a befizetések után megnyerhető ingyenes pörgetések, de a FreeBet formájában megnyerhető bónuszok is érdekesek lehetnek a FezBet magyar ügyfelei számára.

Gyakori kérdések a FezBet szerencsejáték iroda oldalával kapcsolatban

Milyen sportokra tudok fogadni a FezBet oldalán?

A FezBet focimeccsekből nagyon nagy felhozatallal rendelkezik, így szinte minden világversenyre és rengeteg ország bajnokságának meccseire tudunk fogadni. Ezen felül persze foglalkoznak más sportokkal is: találhatunk rengeteg tenisz, hoki, röplabda, kosárlabda, amerikai foci meccseket, de számos e-sport bajnokság mérkőzéseire is tudunk fogadni.

fezbet kaszino

Milyen kaszinós játékok érhetők el?

A kaszinós játékok között rengeteg nyerőgépes játék van (pl. Sweet Bonanza vagy a Wolf Gold), de az élő kaszinó részlegen sok rulett, baccarat, blackjack és póker játszmába is bele tudunk kóstolni. Játszhatunk emellett érdekes sport témájú játékokkal is. Összesen több ezer játék közül válogathatunk, így szinte garantált, hogy mindenki talál valami kedvére valót.

Mit tegyek akkor, ha nem működnek, nem töltenek be a játékok?

Nem gyakran előforduló probléma, de ha esetleg valamelyik játék nem töltődne be, akkor elsőnek mindig érdemes kitörölni az adott böngésző gyorsítótárát és a cookie-kat. Ha használsz valamilyen hirdetésblokkolót (pl. AdBlocker), akkor az is okozhatja a problémát, ezért érdemes megnézni, hogy ez továbbra is fennáll-e, amennyiben kikapcsolod a bővítményt. Ha továbbra sem működik, akkor még jó ötlet megnézni, hogy egy másik böngészőben (pl. Firefox) is bajos-e a játék betöltése. Ha pedig tényleg semmi nem segít, akkor érdemes az ügyfélszolgálat munkatársaival felvenni a kapcsolatot.

Milyen fizetési lehetőségek vannak?

A FezBet magyar platformján is számos be- és kifizetési lehetőséget biztosítanak, így akkor sem kell csüggednünk, ha nem szeretnénk bankkártyával feltölteni a számlánkat. A bank- és hitelkártyás be- és kifizetés mellett (Visa, Mastercard) van lehetőség e-pénztárcák és online fizetési felületek használatára (pl. Skrill), de a kriptopénzes fizetés is lehetséges, a Fezbet ugyanis elfogad például bitcoint és ethereumot is.

Hogyan tudok kifizetést kérni? Ennek van valamilyen limitje?

A kifizetéseket mindig a profilunkon keresztül tudjuk igényelni, itt tudjuk megválasztani, hogy melyik pénzfelvételi mód segítségével szeretnénk megkapni a nyereményünk összegét. A kifizetési limitek a VIP szintekhez vannak kötve – itt minél magasabb szinten vagyunk a rendszerben, annál nagyobb lesz a kifizetési limitünk. Azonban emiatt sem kell igazán aggódni, hiszen már a legalacsonyabb szint, ahova a regisztráció után kerülünk, elég bőkezű ilyen kérdésekben: naponta 160 ezer Forintban limitálják a kifizetéseket.

Mennyire számít megbízhatónak az oldal?

Az oldal minden szükséges működési engedéllyel rendelkezik, ami mindenképpen fontos a megbízhatóság szempontjából. Bár még fiatal az oldal, így igazán sok felhasználói visszajelzést nem olvashatunk róla, azonban az eddigi FezBet vélemény nagyja pozitív az oldallal kapcsolatban. Az is sokat javít a megbízhatóság kérdésén, hogy az ügyfélszolgálat gyorsan és hatékonyan válaszol a kérdéseinkre, oldja meg a problémákat, ráadásul a honlapon is rengeteg fontos információt megosztanak a felhasználókkal.

Hogyan lehet elérni az ügyfélszolgálatot? Telefonos elérhetősége van az oldalnak?

Az ügyfélszolgálatot elérhetjük az élő chaten, telefonon vagy emailben is, így mindenki kedvére válogathat a neki tetsző csatornák között. Az élő chat véleményem szerint a leggyorsabb módja annak, hogy kérdésünkre választ kapjunk vagy hogy igénybe vegyünk egy olyan bónuszt, amit esetleg az ügyfélszolgálattól kellene igényelni. Természetesen az email és a telefon is jó megoldás, itt sem kell napokat várnunk arra, hogy megoldják az esetleges problémákat.

Telefonról szeretnék fogadni. Ezt csak a böngészőn keresztül tudom megtenni vagy esetleg van FezBet mobil app?

Igen, a FezBet elérése jelenleg csak a böngészőn keresztül működik. Itt egy mobil barát oldalt fog betölteni a készülékünk, így azért könnyebben és átláthatóbban jeleníti meg a különböző szekciókat. Ennek ellenére a mobil alkalmazás ennél egyértelműen magasabb játékélményt tudna biztosítani. Remélhetőleg a közeljövőben már elérhető lesz egy külön mobil app is a telefonos fogadás és szerencsejáték élményének növelésére.

FezBet Vélemény: az oldal erősségei és gyengeségei

Felhasználói élmény

A FezBet magyar platformja jól kialakított felhasználói élmény szempontjából, hiszen az oldalon könnyű navigálni. Szinte sosem fordult elő olyan, hogy egy-egy funkciót hosszabban kellett volna keresnem: legyen szó mondjuk egy mérkőzés élő közvetítésének megtalálásáról, egy kaszinós játék felkutatásáról vagy egy konkrét fogadási piacról. Ezen felül a sötét, fekete-sárga színvilág hangulatos kaszinós légkört teremt, amit szépen kiegészítenek a színes, élénk játékok is.

Amit én külön értékeltem az a profilunkon belül felosztás volt. Itt ugyanis tényleg nagyon átláthatóan lehet tájékozódni. Hamar meg lehet tudni, hogy pontosan mennyi pénz van a számlánkon, milyen elérhető aktív bónuszokkal rendelkezünk, hogy állnak korábbi fogadásaink; és még rengeteg más fontos információt is megtudhatunk.

Elérhető sportok és játékok

Milyen sportokra tudunk fogadni a FezBet sportfogadás oldalán?

A FezBet egyértelműen focis fogadó oldal – bár elérhető számos más sport is, azért a hangsúly mindig a labdarúgáson van. Fogadhatunk a Premier League vagy a La Liga meccseire, de bőven akadnak kevésbé követett bajnokságok is, és természetesen a nagy világversenyek mérkőzéseire is meg tudjuk tenni a tétjeinket. Emellett, ahogy azt már korábban is említettem, más sportágak és ligák is képviselve vannak: megtehetjük tétjeinket a tenisz, a hoki, a röplabda, a tollaslabda, a kosárlabda és a rengeteg e-sport bajnokság egyikére is.

Milyen kaszinós játékok érhetők el a FezBet kaszinó oldalán?

A kaszinó részleg hozza az online kaszinóktól már régen megszokott változatosságot – több ezer kaszinós játék közül válogathatunk ugyanis. Bőven vannak nyerőgépes játékok (ahol fel tudjuk használni a gyakran ingyen pörgetéseket nyújtó bónuszainkat), illetve rengeteg kártyajáték és rulettasztal mellé is leülhetünk (persze csak „virtuálisan”). Az élő kaszinó is többféle játékkal várja a játékosokat a nap minden szakaszában: itt van baccarat, póker, blackjack, rulett, de olyan játékok is mint a Deal or No Deal vagy a Monopoly.

FezBet promóciós kód és ajánlatok

FezBet promóciós kód és üdvözlő bónusz a sportfogadás részlegen

A sportfogadási üdvözlő bónuszra már bőven kitértem fentebb is (ott olvashatók a pontos lépések, hogy hogyan tudjuk az üdvőzló csomagot igényelni a regisztráció során, illetve, hogy pontosan mit is tartalmaz és mekkora összegben ez a promóció), azonban mindenképpen fontosnak tartom ezt megemlíteni a FezBet promóciók között is. A legtöbb játékos ugyanis ezzel a bónusszal találkozik először, és ezen keresztül ismerkedik meg az általános bónuszfeltételekkel, amiket a FezBet felállított.

Ilyen például az, hogy a legtöbb esetben a bónusz megszerzéséhez a minimum befizetés 6000 Ft, illetve, hogy ilyen esetekben például a Skrill rendszerén keresztül történő fizetések nem fogadhatók el. A fogadási feltételek közt azt is mindig érdemes elolvasni, hogy pontosan mely fogadási piacokra lehet ezeket a téteket megtenni úgy, hogy az megfeleljen a bónusz megforgatásának. Egy példa erre, hogy sok sportfogadási bónusz esetén a hendikepes fogadásokat nem fogadja el az oldal.

fezbet kaszino promóciók

FezBet üdvözlő bónusz a kaszinó részlegen

A kaszinó részleg üdvözlő bónuszáról fentebb szintén részletesebben lehet olvasni, ezért itt sem ragoznám túl a dolgokat. A megforgatási követelmények minden esetben olvashatók a honlapon, de a legfontosabb ennél a bónusznál, hogy a befizetési bónuszt 30x-osan, az ingyen pörgetések bónuszát 40x kell megforgatni. Összesen így akár 150 ezer forintos bónuszt, és 200 ingyen pörgetést kaphatunk majd a kaszinó üdvözlő csomag részeként.

Arra itt mindenképpen figyeljünk, hogy melyek azok a játékok, amelyeket az oldal elfogad a bónusz megforgatásának teljesítéseként. Van ugyanis néhány olyan játék, ami egyáltalán nem számít ebbe be, de van pár olyan is, amelyeknél csak a megforgatott összeg 20%-a számít bele a bónuszba.

Hétköznapi ingyen pörgetések

Minden hétfő és csütörtök között a FezBet a hétköznapi ingyen pörgetések akciója keretében akár 50 ingyen pörgetést is biztosít a felhasználóknak. Ez befizetéshez kötött, azaz itt is érvényes az, hogy minimum 6000 Ft-os befizetést kell megtennünk. Ezt követően az ügyfélszolgálatnál lehet igényelni az ingyen pörgetéseket. A megforgatási követelmények itt is ugyanúgy megvannak, ezeket szintén a honlap ide vonatkozó részén tudjuk átbogarászni.

Összességében remek kis promócióról van szó, hiszen minden héten kaphatunk ennek a FezBet promóciós kódnak köszönhetően egy kis extrát az oldaltól.

Heti Cashback akciók

Az oldal többféle cashback, azaz pénzvisszafizetési akciót is szokott reklámozni. Ezek néha konkrét bajnoksághoz vagy eseményhez kötődnek, de van olyan is, ami szinte folyamatosan elérhető. Az utóbbi közé tartozik például a heti cashback ajánlat, amely minden héten egyszer igényelhető. Itt a múltheti veszteségeink alapján tudunk ezekből 10%-ot visszaigényelni bónusz formájában. A 6000 Ft-os határ szintén fennáll, illetve a bónusz megforgatási feltételei ugyanúgy érvényesek ennél a FezBet promóciós kód használatnál.

Biztonságos fogadás ajánlat a FezBettől

A biztonságos fogadás részeként szintén sportfogadási veszteségeinket tudjuk visszaigényelni, itt azonban akár 50%-át is visszakaphatjuk ezeknek a megfelelő FezBet promóciós kód használatával. Express fogadásokat kell tennünk ilyen esetben minimum 5 eseményre. Elveszett fogadás esetén a veszteségek bizonyos részét FreeBet formájában tudjuk visszaszerezni a FezBet ügyfélszolgálatától.

FezBet Vélemény: az oldal erősségei és gyengeségei

Összességében elmondható, hogy a FezBet sportfogadás és online kaszinó teljesen megfelelt az elvárásaimnak. Rengeteg szerencsejáték lehetőséget nyújt, mind sportfogadás, mind kaszinó téren, így tényleg mindig találtam valami kedvemre valót az oldalon. A regisztráció gyors, az ügyfélszolgálat készséges, a fizetési lehetőségek pedig nem korlátozzák annyira a játékosokat, mint sok más oldalon. Az üdvözlő bónusz 35 000 Ft kifizetést is jelenthet akár. Természetesen lehet még fejleszteni az oldalon, azonban én egyértelműen ajánlani tudom mindenkinek, legyen szó új vagy régi szerencsejátékosról.