Rabona Promóciós Kód Szeptember 2021: RABOMAX

Kezdje még ma a Rabona Promóciós Pód:

Ellenőrizve
RABOMAX
Csatlakozás most →
Bónusz és ajánlatok részletei
 • Akár 35 ezer forintos befizetési bónusz - Sportfogadás
 • Akár 150 ezer forintos Rabona üdvözlőbónusz - Kaszinó
Lejárat dátuma: 31-12-2021
Utolsó ellenőrzés: 2 nappal ezelőtt

Ma az online sportfogadás és kaszinók tárháza szinte végtelennek tűnik, és ahhoz, hogy egy iroda ki tudjon tűnni a tömegből, remek ajánlatokkal kell előállnia. A Rabona ezt komolyan veszi – a Rabona promóciós kód segítségével igazán izgalmas bónuszokban részesülhetünk. 

Rabona Promóciós kód – online sportfogadás és kaszinó

 • Akár 35 ezer forintos befizetési bónusz a Sportfogadás esetén
 • Akár 150 ezer forintos Rabona üdvözlőbónusz a Kaszinó oldalán
 • Rabona 200 ingyen pörgetés a kaszinóban az új játékosoknak a Rabona promóciós kód használatával

Regisztráció a Rabona promóciós kód használatával – hol tudunk belépni?

 1. A Rabona oldalán igazán egyszerű a regisztráció, a felhasználói fiókunkat mindössze néhány perc alatt el tudjuk készíteni. Ehhez először kattintsunk a citromsárga ’Fiók létrehozása’ gombra, amelyet a jobb felső sarokban találhatunk az oldalon!
 2. A felugró regisztrációs ablakban először csak az email címünket, választott jelszavunkat és felhasználónevünket kell megadni. Itt azonban semmiképpen ne felejtsük el beírni a magyarországi Rabona bónusz kódok egyikét, hiszen remek bónuszokat szerezhetünk!
 3. Ezt követően kattintsunk a ’Következő lépés’ feliratra.
 4. Adjuk meg néhány további adatunkat: tartózkodási hely, telefonszám, születési idő, majd kattintsunk a ’Fiók létrehozására’, ha mindennel készen állunk.
 5. Ha kész a fiókunk, már csak a számlánkra való befizetés választ el minket attól, hogy bezsebeljük a Rabona promóciós kód biztosította ajánlatokat akár a sportfogadás, akár a kaszinó szekciók esetén.
 6. Ha a befizetéssel is megvagyunk (lentebb részletesen olvasatunk arról, hogy erre milyen lehetőségeink vannak), akkor pedig indulhat a fogadás. Kedvünkre válogathatunk a rendkívül széles sportfogadási és kaszinókínálat játékai és piacai között.

Sportfogadás Rabona üdvözlőbónusz

A jelenleg elérhető online sportfogadó irodák szinte mindegyike ajánl valamilyen üdvözlő bónuszt. A Rabona promo code ajánlata azonban talán ezek közül is kiemelkedik, hiszen egészen magas, akár 35 ezer forintos bónuszt tudunk bezsebelni az első befizetésünket követően. Ez egy minden újonnan regisztrált felhasználónak elérhető első befizetéses bónuszt jelent, melynek jóváírása automatikusan megtörténik számlánkon.

Rabona promóciós kód - üdvözlő bónusz

A megforgatási követelmények is egészen felhasználóbarát rendszerben lettek kialakítva. Minimum 6 ezer forintos összeget kell befizetnünk a számlánkra, hogy sikeresen igényelni tudjuk az üdvözlőbónusz akciót. Ezt követően hatszor kell minimum megforgatnunk a bónusz értékével megegyező összeget. Kiegyenlített egyszeri fogadás esetén a szorzóknak minimum 2.0-nek kell lennie. Ha komibált fogadásokat teszünk, akkor mindegyiknek 1.50-es odds felett kell lennie. Néhány fogadástípus nem számít ebbe bele (pl. az Alatta/Fölötte típusú fogadások, vagy a Mindkét csapat szerez gólt tét megfogadása). A befizetést követő 30 napon belül kell majd teljesítenünk a bónusz követelményeit, de ez elég sok idő, így nem hiszem, hogy bárkinek különösebb problémát okozna az időkorlát.

Rabona kaszinó üdvözlőbónusz

Bér a Rabona online sportfogadóiroda sportban a legerősebb, azért a kaszinó részlege miatt sem kell pironkodnia. Főleg nem, ha a bónusz ajánlatot is figyelembe vesszük itt. A Rabona kaszinó üdvözlőcsomagjában akár 150 ezer forintos befizetési bónuszt szerezhetünk meg, ami a sportfogadási bónuszhoz hasonlóan egészen magas értéket képvisel a piacon. A bónusz mellé ráadásul 200 ingyenes pörgetés is jár az új felhasználók számára.

Magasabb bónuszhoz természetesen magasabb megforgatási követelmények dukálnak: itt 30-szor kell megrakni a bónuszösszeg értékét a megfelelő nyerőgépes játékokon. Az ingyenes pörgetésekkel szerzett nyereményeinket is szükséges lesz megforgatni, hogy teljesítsük a felhasználási feltételeket – ebben az esetben 40x-es a megforgatás. A minimum befizetés ebben az esetben is 6000 Ft-os; a maximálisan megnyerhető bónuszösszeg, ahogy már említettem a bónusz bemutatásakor is, 150 ezer Ft-os. Vannak játékok, amelyeknél nem érvényes a bónusz megforgatása, erre kiemelten figyeljünk. A felhasználási feltételeknél részletesen le van írva, hogy melyek azok, amelyeket nem, vagy csak csökkentett mértékben fogad el az oldal a Rabona promóciós kód használatakor.

A legfontosabb tudnivalók – Rabona promóciós kód GYIK

1. Legálisan működik a Rabona oldala? Kik igazolják a működését?

Igen, a Rabona rendelkezik a legális működéshez szükséges játékengedéllyel. Ezt, a legtöbb Europában működő szerencsejáték oldalhoz hasonlóan, a curaçaói hatóságoktól szerezte be a Rabona. Jelenleg nem igazán tesznek említést független szervezetek minősítéséről az oldalon, azonban még meglehetősen fiatal oldal a Rabona, így remélhetőleg ez a jövőben pótlásra kerül.

2. Mennyi a minimum befizetés az oldalon?

A minimum befizetés összege befizetési módonként eltérő lehet (erre bőven biztosít lehetőséget a honlap). Azonban általában 20 eurós, azaz 6000 Ft-os érték körül mozog a minimum határ.

3. Hogyan tudom felvenni a nyereményeimet?

A nyereményeket minden esetben a fiókunkon keresztül tudjuk igényelni kifizetésre. Ez viszonylag egyszerű folyamat, és ebben az esetben is többféle kifizetési módszer között válogathatunk (pl. igénybe vehetjük a bankkártyára érkező kifizetést vagy éppen az egyre népszerűbb e-pénztárcák használatát). A kifizetés gyorsasága szintén attól függ, hogy melyik kifizetési lehetőséget választjuk. A bankkártyás módszer például általában néhány napot vesz igénybe. Ezzel szemben az e-walletek maximum 2 napon belül megérkeznek (a gyakorlatban ez általában gyorsabb ennél).

4. Milyen sportokra tudok fogadni a Rabona sportfogadás oldalán?

Felsorolni nagyjából lehetetlen lenne az összeset, hiszen sportkínálata tényleg rendkívül erős a Rabonának. A legnépszerűbb sportok mindegyikét megtaláljuk itt természetesen: foci, tenisz, autósportok, jégkorong és kosárlabda számtalan mérkőzéssel képviselteti magát. Emellett a virtuális sportokra is egészen nagy hangsúlyt helyeztek – ez még külön szekciót is kapott a felső sávban található menüben.

5. Elérhető élő közvetítés a Rabona szerencsejáték irodánál?

Számos mérkőzés esetén elérhető az élő közvetítés lehetősége. Ehhez először mindenképpen készítsük el a felhasználói profilunkat (megint csak nem elfelejtkezve a Rabona promóciós kód felhasználásáról), hiszen csak regisztrált játékosoknak elérhető a funkció.

6. Van magyar ügyfélszolgálat?

Igen, az ügyfélszolgálatot magyar nyelven is el tudjuk érni, ami mindenképpen nagy segítség szerintem a magyar játékosok számára. Az ügyfélszolgálatot ráadásul többféle módon is el tudjuk szerencsére élni, hiszen az élő chat mellett van emailes elérhetőségük is. Az élő chat megoldása gyors segítséget biztosít, bármilyen kérdésünk van, a válaszidő ugyanis tényleg nagyon gyors szokott lenni.

7. Élő fogadásokat is tudok tenni a sportfogadás esetén?

Természetesen élő fogadásokat is tudunk tenni, azaz a legtöbb mérkőzés esetén nem csak a meccs megkezdése előtt, hanem akár a játékidő alatt is megtehetjük tétjeinket. Az éppen aktuálisan zajló mérkőzések szintén külön megnyithatóak a menüből, így rögtön láthatjuk, hogy az adott pillanatban éppen milyen fogadásokat tehetünk meg.

8. Milyen bónusz ajánlatokat érhetek el a Rabona promóciós kód segítségével?

Fentebb már bőven beszámoltam a Rabona promóciós kód segítségével elérhető üdvözlő bónusz ajánlatokról, azonban a promóciók nem csak ennek keretében érhetők el az oldalon. Számos olyan Rabona bónusz ajánlattal is találkozhatunk, amik csak egy-egy nap érhetők el (akár freebet formájában vagy újratöltéses ajánlatként). Vannak ezen felül olyanok is, amik szinte állandóan elérhetők, és minden héten visszatérnek az oldal promóciós akciói közé. Ezekről bővebben mindig a Promóciók fül alatt olvashatunk.

9. Mik ezek a gyűjthető kártyák a Rabona oldalán?

A gyűjthető kártyák rendszere egy igazi kuriózuma a Rabona oldalának, így szerintem mindenképpen érdemes részletesebben is megismerkedni ezzel az exkluzív bónusz rendszerrel. A kedvenc játékosaink kártyáit mindenféle kihívások teljesítésével szerezhetjük meg (ezek általában szorosan kapcsolódnak a fogadásokhoz). A kártyák gyűjtésével bajnokságban is részt vehetünk az oldalon, amelynek szintén csábító nyereményei vannak.

Tetszetős design és egyszerű használat

Sportok óriási kínálata – mire tudunk fogadni a Rabona bukmékernél?

Olyan szinte garantáltan nem fog előfordulni a Rabona használata során, hogy ne találnánk meg egy meccset, amire fogadni akarnánk – a kínálat ugyanis nagyon széleskörű a sportok tekintetében. A leghíresebb bajnokságok és legnépszerűbb sportágak mint a foci, a jégkorong, a tenisz, a kosárlabda vagy a Forma-1 alapkövetelmény egy ekkora iroda esetében. Ezen felül persze a kisebb vagy kevésbé követett sportok is képviseltetik magukat (pl. az asztali tenisz vagy a strandröplabda is elérhető). Az egyes mérkőzéseken belül is viszonylag sokféle fogadás között válogathatunk. A játékidő eredménye mellett sok esetben fogadhatunk a konkrét gólszerzőkre, a gólok számára, a büntetőkre vagy éppen tehetünk Páros/Páratlan téteket.

Kaszinós játékok tárháza: nyerőgépek, póker és minden, ami szem-szájnak ingere

Rabona promóciós kód - kaszinó

A Rabona promóciós kód felhasználása és a regisztráció után nem csak sportfogadásra van lehetőségünk, hanem kaszinós játékokkal is tudunk játszani. Számos nyerőgépes játék, kártyajáték, sport témájú játék, jackpot, blackjack és kenó játékokkal is találkozhatunk. A játékfelhozatal ráadásul folyamatosan frissül is. A kaszinó mellett élő kaszinós lehetőség is elérhető, ahol élő krupiék mellett tudunk játszani szintén rengeteg virtuális játékasztalnál.

Felhasználói élmény: könnyű tájékozódás, élvezetes játék

A Rabona oldala meglehetősen klasszikus online szerencsejáték beosztást követ: jól elkülönítik a sportfogadás és a kaszinó szekciókat a honlapon. A tájékozódást tovább segíti, hogy a sportfogadásokon belül is jól szétosztották a különböző kategóriákat, legyen szó az adott sportágakról vagy éppen a különböző fogadási piacokról. A fogadások megtétele is egyszerűen megy az oldalon, a regisztrációt követően mindössze néhány kattintást igényel egy-egy fogadás megtétele.

A fiókunkon belül is logikus elrendezést találunk. Itt meg tudjuk tekinteni az éppen aktív fogadásaink állapotát, illetve változtatni tudok a beállításainkon is. Fontos még, hogy a pénzfelvételi kérelmeinket is a fiókunkon keresztül tudjuk igényelni. Itt meg tudjuk választani azt is, hogy pontosan milyen fizetési opcióval szeretnénk megkapni a nyereményeinket.

Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálatról esett már néhány szó fentebb is, de azért a legfontosabb dolgokat szerintem érdemes lehet még egyszer egy helyen összegyűjtve is kihangsúlyozni. Probléma vagy kérdés esetén az ügyfélszolgálat munkatársaihoz szerencsére magyar nyelven is tudunk fordulni, a teljesen magyar nyelven elérhető oldalhoz ugyanis magyar segítség is dukál. Az ügyfélszolgálat munkatársait az élő chaten keresztül tudjuk a legkönnyebben elérni (az élő chat elérését az oldal alján találhatjuk). De ezen kívül emailben is fel tudjuk venni a kapcsolatot az oldallal.

Hogyan tudok be- és kifizetni az oldalon?

Az online szerencsejáték irodák megválasztása során az sem elhanyagolható tényező, hogy milyen be- és kifizetési lehetőségeket biztosítanak, és hogy ezek mennyire biztonságosak. Miután beregisztráltunk a Rabona promóciós kód használatával, rögtön megtehetjük az első befizetésünket. Később a profilunkon keresztül bármikor újra feltölthetjük a számlánkat a Befizetés gomb használatával, illetve ellenőrizhetjük egyenlegünket is.

Befizetési lehetőségek a Rabona bukmékernél

Fizetési lehetőségek Számol fel a Rabona extra jutalékot a befizetés után?
Bankkártyás fizetés (Visa, Mastercard) nem
Banki utalás nem
E-pénztárcák nem
Kriptopénzek (bitcoin, litecoin stb.) nem

Pénzfelvételi lehetőségek a Rabona bukmékernél

Fizetési lehetőségek Számol fel a Rabona extra jutalékot a befizetés után?
Bankkártyás fizetés (Visa, Mastercard) nem
E-pénztárcák nem
Kriptopénzek (bitcoin, litecoin stb.) nem

Telefonos fogadás a Rabona esetén: van Rabona alkalmazás?

Rabona promóciós kód

Ha eddig elolvastad ezt a Rabona promóciós kód ismertető cikket, akkor szerintem egyértelműen láthatod, hogy én kifejezetten kedveltem a platform használatát. A mobilról történő fogadással kapcsolatban azonban egy picit elégedetlen voltam, be kell vallanom. A Rabona jelenleg nem rendelkezik ugyanis mobil applikációval. A böngészőn keresztül természetesen elérhető a szolgáltatás, erről azonnal ejtek is még néhány szót, azonban a legnagyobb nemzetközi fogadóirodák mindegyike előállt már saját alkalmazásával. Ezt mindenképpen pótolnia kell majd a jövőben a Rabonának, hogy tartani tudja a versenyt.

Mobil barát böngészős megoldás a Rabona sportfogadás oldalához

Ha a telefonunk böngészőjében nyitjuk meg a Rabona oldalát, természetesen egy mobil barát oldalt használhatunk. Ez nagyban segíti a tájékozódást és gyorsítja a bejelentkezési és a fogadási folyamatot is. Azonban összességében a játékélmény nekem kevésé volt élvezhető, hiszen az elrendezés nem igazán a telefon képernyőjének kedvez – még úgy sem, hogy egyértelműen segít ezen a mobil barát verzió. A téteket azonban itt is ugyanúgy meg tudjuk tenni, így igazán sok panaszom nem lehet. A regisztráció is ugyanúgy megejthető a Rabona promóciós kód felhasználásával.

Miben a legerősebb és miben a leggyengébb a Rabona kaszinó és fogadóiroda?

A Rabona legnagyobb erősségei A Rabona legnagyobb gyengeségei
– izgalmas és folyamatosan elérhető promóciók és Rabona bónuszkód lehetőségek – a mobilos fogadás még kezdetleges
– rengeteg sporteseményre tudunk fogadni – a honlap bizonyos részei túlzsúfoltak
– az ügyfélszolgálat magyarul is elérhető
– megbízható és gyors kifizetések

Remek felhasználói élmény rengeteg sporttal – ezt adja a Rabona

A Rabona online szerencsejáték és fogadóiroda összességében remek játékélményt biztosít a felhasználóknak, ez szerintem a Rabona vélemények nagy részéből kiderül. Kiterjedt és változatos a kínálata mind a sport, mind a kaszinó részlegeken. A fogadásainkat gyorsan tudjuk megtenni, a felhasználói fiókunk elkészítése a Rabona promóciós kód felhasználásával is csak néhány percet vesz igénybe. Van még hol javítani, fejleszteni az oldalon (pl. a mobilos fogadás javításával), azonban a honlap remek lehetőséget biztosít a szerencsejáték magyar kedvelői számára.

Top 3 bukméker, amelyek remek alternatívát biztosíthatnak

FEZBet

A FEZBet szolgáltatása több szempontból is nagyon hasonlít a Rabona oldalára. Mindketten biztosítanak sportfogadási és online kaszinó lehetőséget, illetve a promóciós rendszerük is egészen sok hasonlóságot mutat. A FEZBet kifejezetten erős a kaszinós játékok kínálatában. A regisztráció során használhatja a FEZbet promóciós kód.

Unibet

Az Unibet oldalát nem hiszem, hogy sok sportfogadónak kellene bemutatnom hazánkban: az iroda az egyik leghíresebb hazánkban. Ők kicsit más típusú üdvözlőbónusszal fogadják az újonnan regisztrált felhasználókat (itt kockázatmentes fogadással kezdhetnek a felhasználók), de ezt követően rengeteg promóciójuk is van, amelyeket egy Unibet promóciós kóddal használatával kaphat meg. A sportfogadási ajánlataik igen kiterjedtek, és a hírnevük is remek a piacon.

Bet365

Ha pedig sportfogadás, akkor a Bet365 oldalát sem hagyhatjuk ki a listából. Az Unibethez hasonlóan jól ismert és megbízható irodaként ismerhetjük őket, akik rengeteg fogadási piaccal dolgoznak. Néha nem a legkompetitívebb oddsokat találhatjuk itt, azonban a megbízhatóság nagy pozitívum a nevük mellett.

Rabona promóciós kód érvényessége: 31/12/