SlotsPalace Promóciós Kód 2021

Szerezd meg a legújabb SlotsPalace promóciós kód ajánlatát, és részesülj 100%-os befizetési bónuszban akár 500 euró értékig!

Ellenőrizve
Show promo code ACTIVATED
Bónusz és ajánlatok részletei
100 akàr 500€
Lejárat dátuma: 31-12-2021
Utolsó ellenőrzés: 2 nappal ezelőtt

Regisztrációs útmutató a SlotsPalace oldalához: hogyan tudjuk elkezdeni az oldal használatát?

Slots Palase bónusz 2021 Promóció részletei Szerezd meg a bónuszt
első befizetési bónusz akár 500 euró értékig SlotsPalace Promóciós Kód
második befizetési bónusz követően 300 euróig SlotsPalace Promóciós Kód
harmadik befizetési bónusz követően 200 euróig + 50 ingyenes pörgetés SlotsPalace Promóciós Kód
  1. Látogassunk el a SlotsPalace oldalára, majd kattintsunk a lap tetején található Regisztráció gombra!
  2. A felugró regisztráció ablakban töltsük ki az összes szükséges mezőt személyes adatainkkal. Itt olyan információkat fog kérni tőlünk az oldal, mint nevünk vagy email címünk.
  3. Ne felejtsük el a SlotsPalace promóciós kód megadását sem, hiszen ezzel tudjuk majd bezsebelni az üdvözlőbónuszunkat!
  4. Az adatok kitöltése után már készen is áll a fiókunk!
  5. A legtöbb online kaszinó kéri a regisztráció után az email címünk hitelesítését, így ez a SlotsPalace online kaszinónál is előfordulhat. Ehhez szimplán kövessük a megadott email címünkre kiküldött email utasításait!
  6. A SlotsPalace üdvözlőbónusz felhasználásához tegyük meg az első befizetésünket. Ehhez válasszuk egy, a régiónkból elérhető befizetési módot, majd ezzel töltsük fel számlánkat!

 SlotsPalace Promóciós Kód

A legfontosabb bónuszok az online kaszinókban: mit ad a SlotsPalace promóciós kód?

A SlotsPalace promóciós kód rengeteg izgalmas ajánlattal várja az új felhasználókat – ilyen szempontból a kaszinó tényleg magasra tette a lécet az online szerencsejáték irodák piacán.

Az első befizetést követően ugyanis egy 100%-os befizetési bónusszal gazdagodhatunk akár 500 euró értékig. Ehhez természetesen meg kell majd felelnünk a bónuszajánlat felhasználási és megfogatási feltételeinek, így ezeket mindenképpen gondosan olvassuk el. Az egyik legfontosabb tudnivaló ezek közül a szabályok közül, hogy a bónuszösszeg 30-szorosát kell majd megforgatnunk a megfelelő játékokon, illetve, hogy a befizetésnek minimum 20 eurósnak kell lennie.

A SlotsPalace promóciós kód azonban nem csak az első befizetés után lepi meg bónusszal az új játékosokat. Még a második és harmadik befizetési követően is kiélvezhetjük az ajánlatot, bár itt már kisebb mértékben. A második befizetés után 75%-os bónuszt kaphatunk 300 euróig; a harmadik után 50%-osat 200 euróig, illetve 50 ingyenes pörgetést is akár. Ezeknél szintén figyeljünk arra, hogy a bónusz igénybevételéhez a minimum befizetésnek meg kell lépnie a 20 eurós határt.

Egyéb bónuszok a SlotsPalace-től

A SlotsPalace befizetési bónuszát követően még több ajánlat közül is válogathatunk. Az online kaszinók nagy hangsúlyt helyeznek általában arra, hogy egy jól kiépített bónuszrendszerrel folyamatosan izgalmas ajánlatokkal szórakoztassák a felhasználókat, és ezt a SlotsPalace is komolyan veszi.

A Royal Weekend keretében például 50%-os reloadot, azaz újratöltést kaphatunk akár 700 eurós értékig, illetve 50 ingyenes pörgetést is, minden egyes héten péntektől vasárnapig. Ez azoknak a bónuszoknak az egyike, amit nem automatikusan ír jóvá az oldal, hanem az ügyfélszolgálati csoport munkatársaitól kell majd kérnünk – ezt érdemes lehet fejben tartani a jövőre való tekintettel.

A Crazy Week ezzel szemben hétfőtől csütörtökig érhető el: itt 20 eurós minimum befizetés esetén 50 ingyen pörgetést zsebelhetünk be. Ezt, ha érdekel minket az ajánlat, szintén az ügyfélszolgálaton keresztül tudjuk igényelni majd.

Ezen felül rengeteg emailes promóciót is igénybe tudunk venni az oldalon, amelyeknek egy része automatikusan megszerezhető, míg néhányat külön igényelhetünk az ügyfélszolgálati csoport munkatársaitól. Érdemes lehet az emailes hírlevélre feliratkozni, ha nem szeretnénk lemaradni ezekről az ajánlatokról, illetve az oldalon is mindig elolvasni az éppen aktuálisan elérhető promóciók listáját.

Ügyfélszolgálati csapat

Gyakran Ismételt Kérdések: a legfontosabb tudnivalók a SlotsPalace online kaszinóról

Mennyire megbízható az oldal? Milyen a biztonság?

Új oldalak esetén mindig hátrány az, hogy kevés felhasználói visszajelzés érhető el az oldalról – így természetesen ezeket érdemes valamekkora fenntartással kezelni. Ettől függetlenül a kezdeti reakciók az oldallal kapcsolatban meglehetősen pozitívak biztonság szempontjából is. Az adatvédelmi szabályzatról és egyebekről részletes tájékoztatást szerezhetünk a honlapot megtekintve.

Milyen játékok érhetők el a SlotsPalace oldalán?

A játékok tisztességes választékával találhatjuk szembe magunkat a SlotsPalace kaszinónál: rengeteg nyergőgépes, kártya, kalandjáték vár minket, illetve a klasszikus rulett, blackjack és baccarat is szép számmal képviselteti magát. A legnépszerűbb játékokat szintén mindig kiemeli az oldal, így nagy eséllyel a legizgalmasabb játékokat rögtön az oldalra lépve megtalálhatjuk majd.

A SlotsPalace bónusz ajánlata milyen a többi online kaszinóhoz képest?

A SlotsPalace üdvözlőbónusza egyértelműen erős ajánlatnak számít az online kaszinók piacán. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a többi sokkal rosszabb lenne, hiszen a szerencsejáték piac általában erős ilyen szempontból (és erősen versenyeznek is e tekintetben az oldalak egymással). Mindenképpen érdemes lehet megpróbálni a SlotsPalace ajánlatát.

Hogyan tudom felvenni a nyereményeimet az oldalról?

A SlotsPalace online kaszinó révén rengeteg elektronikus kifizetési módot biztosít, ezeknek a teljes listáját elérhetjük az oldalon a megfelelő fülre kattintva. Régiónként ez a lista eltérő lehet, de a jól ismert online fizetési módok, mint pl. a kártyás kifizetés vagy utalás a legtöbb esetben a SlotsPalace kifizetési kínálatában is szerepel.

A SlotsPalace promóciós kód és üdvözlőbónusz minden új játékosnak elérhető?

Igen, mindenki, aki még korábban nem regisztrált az oldalon, igényelheti a bónuszajánlatot. Ehhez mindössze annyit kell tennünk, hogy létrehozunk egy új felhasználói fiókot az oldalon, majd a megfelelő mezőbe beírjuk a SlotsPalace promóciós kód aktuálisan működő verzióját – és már indulhat is a bónusz megszerzése valamelyik játékkal.

Milyen a SlotsPalace mobil verziója?

A SlotsPalace mobil verziója nagyon felhasználóbarát, egyszerűen használható és vizuálisan is szép platform. Kifejezetten előnyös lehet azoknak, akik nem csak otthon a laptop előtt ülve szeretnék kiélvezni a szerencsejáték élményét, hanem telefonról szinte akárhonnan és akármikor szeretnék elérni az oldalt.

Külön igényelnem kell a SlotsPalace promóciós kód aktiválást?

Nem, miután beírtuk a SlotsPalace promóciós kódot, már nem kell külön kérnünk az ügyfélszolgálattól az aktiválást. Mindössze annyit kell tennünk, hogy elvégezzük az első befizetést a számlánkra, illetve ezt követően elkezdjük megforgatni ezt a megadott játékok valamelyikén.

Mely bónuszokat kell az ügyfélszolgálaton keresztül kérnem?

A SlotsPalace esetében vannak olyan bónuszok, amelyeket külön az ügyfélszolgálati csoport munkatársaitól kell igényelnünk, illetve bőven vannak olyanok is, amik az aktiválást követően automatikusan aktiválódnak. Ezt mindig megtaláljuk a bónusz leírásában.

Hogy példát is hozzunk erre: a Royal Weekend és a Crazy Week például minden esetben az ügyfélszolgálaton keresztül igényelhető bónusz. Így akár az újratöltést, akár az ingyenes pörgetést szeretnénk megszerezni, ezt külön kérnünk kell majd. Ezzel ellentétben az első (illetve második és harmadik) befizetési bónusz, amit a SlotsPalace promóciós kód segítségével érhető el, automatikusan kerül jóváírásra számlánkon, miután befizettük az első összeget a számlánkra.

SlotsPalace kaszinó?

SlotsPalace: milyen platformot biztosít az új kaszinó?

Játékok a SlotsPalace Kaszinóban

A SlotsPalace új online kaszinónak számít még, azonban játékokban már így is bővelkedik. Nyerőgépes játékok, kalandjátékok, jackpotok, baccarat, blackjack, rulettjátékok közül válogathatunk. Az igazán jó hír pedig, hogy a kínálat folyamatosan frissül, így számos újdonságra számíthatunk a közeljövőben is.

A játékok használata is nagyon egyszerű ráadásul, és a grafikában sem kell csalódnunk – ezek szépen, probléma nélkül futnak minden esetben.

Felhasználói élmény

A SlotsPalace oldala még nem tökéletes, hiszen nehéz rögtön maximálisan felhasználóbarát oldalt alkotni. Egy kicsit logikusabb elrendezés és a játékok jobb kategorizálása nagyban segíthetné az oldalt. A fejlesztés azonban láthatóan folyamatos az oldalon, így én emiatt nem igazán aggódok: biztos vagyok benne, hogy az oldal hamarosan már csak finomhangolást fog igényelni. Minél több felhasználó használja az oldalt, annál több visszajelzés alapján tudják majd javítani a játékokat és a felhasználói élményt.

Ezektől eltekintve pedig már most egy egészen vizuálisan tetszetős oldalt kapnak a felhasználók. Színvilágában és stílusában erősen visszaidézi a hagyományos kaszinók élményét, így szinte úgy érezhetjük magunkat, mintha nem is a virtuális térben ülnénk.

Ügyfélszolgálati csoport

Az ügyfélszolgálati csoport egyértelműen fontos szerepet játszik az oldal életében, hiszen rengeteg olyan bónuszt találhatunk az oldalon, amelyet csak az ügyfélszolgálati csoport munkatársain keresztül tudunk igényelni. Profi és gyors csapatról van szó a SlotsPalace esetén, akiknek pontos elérhetőségét az oldalon tudjuk megtalálni. Bármilyen kérdés vagy esetleges probléma esetén hozzájuk lehet fordulni, ezekben készséggel segítenek, és általában a válaszukra sem kell túl sokat várnunk.

Pénzügyek: hogyan tudom feltölteni a számlámat? Hogyan tudok kifizetést kérni?

Mivel a SlotsPalace esetén is online kaszinóról beszélünk, a be- és kifizetéseink jelentős része is online fog zajlani majd. A pénzügyi kérdések megoldására, legyen szó pénzfelvételről vagy a számlánk feltöltéséről, a SlotsPalace számos lehetőséget tett elérhető a felhasználók számára.

Befizetési lehetőségek

Mint ahogy a legtöbb online kaszinónál, a SlotsPalace oldalára való befizetéshez is igénybe tudjuk venni a kártyás fizetés lehetőségét, de sok esetben elérhető lehet a banki utalás vagy akár az olyan online fizetési megoldások, mint a Skrill. Jutalékot általában nem számolnak fel, azonban mindig érdemes megbizonyosodni arról, hogy az adott befizetési opció után számítanak-e fel bármilyen extra költséget.

Pénzfelvételi lehetőségek

A pénzfelvétel is nagyon hasonlóan zajlik, mint a számlánk feltöltése – itt szinte ugyanazokat a fizetési opciókat tudjuk igénybe venni. A legtöbb esetben ráadásul a SlotsPalace oldala ezekért a kifizetésekért nem számol fel semmilyen extra költséget; ezt természetesen mindig ellenőrizzük azelőtt, hogy bármelyik kifizetést kérnénk, nehogy meglepetés érjen minket.

SlotsPalace mobil verzió

A SlotsPalace böngészős verzióját természetesen a telefonunkról is megnyithatjuk. Ebben az esetben egy mobilbarát verzióját láthatjuk az oldalnak, ami általában ugyanúgy működik, mint ahogy azt az asztali verziótól megszokhattuk. Sok esetben azért a telefonról megnyitott weboldalak kevésbé kényelmesen használhatók, ezért, ha sokat szeretnénk a SlotsPalace szolgálatásait a telefonunkról igénybe venni, akkor érdemes lehet a jövőben a mobil applikáció mellett dönteni, ahogy ez elérhetővé válik.

Telefonos applikáció

Jelenleg a SlotsPalace még nem indította el a mobil applikáióját, így erről sajnos nem tudok nyilatkozni bővebben, de az szinte garantált, hogy a jövőben ez elérhető lesz mindenki számára. Az már most biztos, hogy ha elindítják a mobil verzió alkalmazását, akkor azt az Androidos készülék esetén majd nem a Play Store-ban kell keresnünk, hanem közvetlenül az oldalról kell letöltenünk és telepítenünk. (Ez, szinte kivétel nélkül, minden szerencsejáték alkalmazás esetén így van, hiszen a Google Play Áruháza nem támogatja ezen appoknak a letöltését.)

Előnyök és hátrányok

A SlotsPalace online kaszinó előnyei A SlotsPalace online kaszinó hátrányai
rengeteg nyerőgépes és kártyajáték elérhető nagyon fiatal az oldal, így kevés a felhasználói visszajelzés
gyors és egyszerű regisztráció a főoldal elrendezésén, átláthatóságán még lehet javítani
gyors kifizetések lehetne több befizetési lehetőség
remek üdvözlőbónusz a SlotsPalace promóciós kód ajánlatával

SlotsPalace: látványos online kaszinó rengeteg játékkal

A SlotsPalace egyértelműen jól teljesített első próbája során: a játékok kipróbálása után elégedett voltam, és úgy éreztem meggyőzött az oldal a széleskörű játékfelhozatalával. Van még hol fejlődniük, ez nem kérdés, de ahhoz képest, hogy tényleg még csak most indították az oldalt, már most nagyon erős játékosnak mutatkozik a piacon.

A játékok felhozatalával különösen meg voltam elégedve, de ami talán a legjobban meggyőzött, az a bónuszok és promóciós ajánlatok széles tárháza volt. A SlotsPalace promóciós kód használata után ugyanis korántsem kell elbúcsúznunk a promóciós ajánlatoktól – hiszen valamilyen bónusz szinte mindig elérhető az oldalon. Legyen szó újratöltéses bónuszról vagy éppen ingyen pörgetések bezsebeléséről, szinte mindig találhatunk valamit az oldalon.

Minden szerencsejátékkedvelőnek ajánlom, hogy egy próbát adjon az oldalnak; én személy szerint egyértelműen pozitív élményekkel gyarapodtam.

slots palace mobil verzió

A 3 legjobb SlotsPalace alternatíva

Unibet

Az Unibet már jó pár éve elérhető a magyar szerencsejáték közösség számára, így nagy valószínűséggel nem kell hosszasan bemutatnom az oldalt. Főként sportfogadásra koncentrál az oldal, de a kaszinó részlege is nagyon szépen kialakított. Bingó, póker és, ami talán a legfontosabb, élő kaszinó is elérhető az oldalon, így ha vonz minket az, hogy élő osztók mellett valós időben tudjunk leülni egy-egy virtuális szerencsejáték asztalhoz, akkor mindenképpen érdemes lehet kipróbálni az Unibetet. Új felhasználóknak 20 ezer forintig kockázatmentes sportfogadást ajánlanak üdvözlőcsomagjuk részeként.

Az egyetlen negatívum, hogy pl. a sportfogadás esetén sokszor nem a legmagasabb szorzókkal dolgozik az oldal – ez azonban megint csak erősen sport- és játékfüggő.

bet365

Másik alapvető játékosa az online sportfogadás és kaszinók piacának a bet365. Hosszú múltra tekint vissza az oldal, amit pedig csinálnak, abban már vérprofinak számítanak. Ők is elsődlegesen a sportfogadásra koncentrálnak, így azoknak előnyösebb lehet, akik az online kaszinók mellett a sportok és a sportfogadások iránt is érdeklődést mutatnak. Ettől függetlenül kaszinójuk és különösen pókerrészlegük szépen kialakított és remek játékokkal rendelkezik. A pókerre külön alkalmazásuk is van, amellyel igazán gördülékeny játékélményben lehet részünk.

EnergyCasino

Ha az előző két alternatíva inkább a sportfogadásra koncentrál, akkor az EnergyCasino végre képviseli a tisztán online kaszinó oldalakat – és teszi azt egy nagyon magas szinten. Számos versenysorozatot felvonultat az oldal, játékai pedig folyamatosan frissülnek, így garantáltan találhatunk valamit, amit kedvelni fogunk. Mivel azonban kaszinó és élő kaszinó részlegen kívül mást nem ajánl az oldal, néha hiányozhat belőle egy kicsit a változatosság.

Üdvözlőbónusza akár 60 000 Forintos első befizetési bónuszt is jelenthet az új felhasználók számára, mellyel szintén erős ajánlatot képvisel a piacon.