Sportfogadási oldalak – LIST 2021

A sportfogadói oldalak összefoglalják az összes sportfogadó játékot egy helyen. Többet nem kell a fogadási irodába mennie, ezentúl otthonról is élvezheti a sportfogadást. A következő sorokban a legjobb magyar sportgogadó odlalakól lesz szó.

Sportfogadási oldalak – Bónuszok és promóciók

Sportfogadási oldalak Bónuszok és promóciók 2021 Regisztráljon linkeket

William Hill
a feltételek érvényesek MUTASSA A KÓDOT

1xbet
30500 Ft-ig BETMAX

Unibet
20 000 FT MUTASSA A KÓDOT

Bet365 – A világ vezető online szerencsejáték vállalata

Értékelés:4,6 

Platform áttekintése

Sportfogadás:

Óriási sportág választék és regneteg fogadási lehetőségek várja a játékosokat.. A bet365 évek óta piacvezetőnek számít a szerencsejáték ágazatban, és azon belüli is az online sportfogadásban. Ennek fő oka az óriási sportág választék, és a nagy mennyiségű fogadási opciók és sporteseménynek. A Bet365 sportfogadás részlege ugyanúgy náz ki a főoldal. A fogadható sportágak és az egyéb események a  menüben találhatók meg. Könnyen érthető és egyszerűen használható a sportfogadási részleg. 

Mobil verzió:

A cég fejlesztői profi mobil aplikáció fejlesztettek Android és IOS készülékekre egyaránt. A mobil oldal jól áttekinthető, egyszerűen használható és nagyon gyors. A Bet365 mobil-változaton ugyanazok a funkciók elérhetőek mint az asztali gépes weboldal. Mint a weblapon, az összes funkció perfektül működik. 

Be- és kifizetések: 

A Bet365 sportfogadói iroda komoly hangsúlyt fektet arra is, hogy minél könnyebb legyen a felhasználók számára a pénz be  és kifizetések lebonyolítása. A klasszikus fizetési opciók mellet az úgynevezett alternatív opciók is megtalálhatóak. A játékosok könnyen ki tudják választani a nekik ideális pénzügyi tranzakciós megoldást.

Ügyfélszolgálatáról:

A Bet365 fogadóirodának kötelessége az, hogy tényleg minőségi ügyfélszolgálatatói rendszerrel álljon a játékosok számára. Az ügyfélszolgálat többféle módon is elérhető. Elérhetőségi lehetőségek:

 1. Online Chat – magyar nyelven. A leggyorsabb választ kapjék a játékosok. 
 2. Emailen keresztül – Kevesebb mint 24 óra alatt a játékos megkapja a várt választ.
 3. Telefonos elérhetőség. 

Unibet – a legjobb online sportfogadás oddsokat és élő sportfogadás szorzókat.

Ajánlatok és promóciók a Unibet sportfogadó cégnél.

Értékelés: 3,97

Üdvözlő bónusz:20.000 Ft

Regisztrált játekosokra vonatkozó bónusz: A promociókat napi szinten kell követni, hiszen tényleg rengedeg létezik és állandóan új promociók jellenek meg. A legdurvább (pozitiv értelemben) a Forma-1-es nyereményjáték volt. VIP jegyet lehetett nyerni a Monzai versenyre. Ezenkivül a legendás Mika Hakkinennel is találkozhatott a szerencsés nyertes.

Ökölvivás ajánlat az Unibetnél:

Ökölvivó mérkőzések csoportjai:

 1. Következő mérkőzések
 2. Meg nem erősitett mérkőzések
 3. VB cimért vivott küzdelem

Piac válsztás: Egyesült Államok, Európa. 

Az összes ökölvivó meccs közvetitve van. A játékosnak regisztáció szükséges hogy az élő közvetités követhetni tudja a weboldalon vagy mobilaplikácio használata esetén. 

Platform áttekintése

Sportfogadás:

A sportfogadási ajánlatok könnyen láthatóak a baloldali menüben. A legnépszerűbb sportágak és foci/kosárlabda bajnokságok a felső részben találhatóak. A fogadórendszer megjegyzi kedvenc sportágainkat. Ez nagyon jó dolog, mert ha csak a MotoGP érdekel minket, akkor nem fog untatni bennünket a másdok angol-liga fodbal mérkőzésekkel. A kereső funkció segitségével is böngézhetőek az érdekelt sport események. 

Mobil verzió:

A mai felgyorsult világban egy fogadóirodának alap dolog a mobil felület, melyet kiválóan oldott meg az Unibet. A weboldalt is mobilbarátá varázsolták a fejlesztők, de emellet az Androidos i OS-es aplikació is hibamentessen működik.

Be- és kifizetések: 

A be és kifizetésnél az első számú opció a bankkártya. Befizetés esetén nagyon könnyű módszerrel végezhető.A játékos a bejelentkezés után a befizetés gomb segitségével tudja rendezni a befizetéseket. A befizetés a pontos kártya infomrációk és a befizetési összeg beirása utánn rendeződik.

A kifizetés sem egy bonyolult dolog. A pénzfelvételt kell választása utánn,a kiutalni kívánt összeget kell beirni, majd a pénznemet kiválasztván megkezdődik az utalás. 

Ügyfélszolgálat:

Magyar ügyfélszolgálat található az Unibet weblapján.Az ügyfélszolgálat a következő lehetőségekkel érhető el:

 1. Online chatten (magyar és angol nyelven.) – hétköznapokon bármikor elérhető munkaidőn belül. Ha sürgős gondja lenne a játékosnak, az angol chat állandóan műkődik.
 2. Emailen keresztül. Egy napon belül válaszolnak a feltett kérdésekre. 

1xbet

 

Ajánlatok és promóciók a 1xbet sportfogadó cégnél 

Értékelés: 3.8

Üdvözlő bónusz: akár 30500 Ft

Regisztrált játekosokra vonatkozó bónusz: 

Az 1xbetnél naponta jellenek meg kitűnő és érdekes akciók. Az akciók játékoz és játékosokhoz vannak igazitva. 

Ökölvivás ajánlat a 1xbet-nél:

Párbajok: 1-x-2 (nyer a hazai játekos, döntetlen lesz, vagy a külföldi játekos nyer)

Piac válsztás: Egyesült Államok, Európa. 

Az összes ökölvivó meccs közvetitve van. A játékosnak regisztáció szükséges hogy az élő közvetités követhetni tudja mobil telefonon vagy a weboldalon keresztül.

Platform áttekintése:

Sportfogadás:

Az 1xbet weboldala egy kicsit tömörnek tűnik első ránézésre. A fejlécek egymáshoz túl közel álnak.A menüpontok és ikonok is eléggé össze vannak húzva.

Az 1xbetnéla bejelentkezési pont egyszerűen látható.A sportfogadási részleg jelenlegi kínálata (odds-okat és a piacokat is beleértve)   jól és könnyen áttekinhető. A weboldal kialakítása egészen jól sikeredett.A navigáció használata egyszerű, rendikvül gyors. Maga a rendszer rendkivuli felhasználói élményt tud nyújtani a játékosnak és biztossan az első használat utánn meg tudja szeretni a weboldalt.

Mobil verzió:

Az 1xbet-nek nagyon szép, könnyen használhato egy szóba öntve a gondolatokat egész mutatós weboldala van. Látszik hogy a fejlesztésre elég időt szántak. A weboldal mobilbarát. A mobil aplikáció a sportfogadásra használható. Megvan az IOS-es és Androidos verziója is, ami rendszeresen karban van tartva. Gyorsan használható, a fogadást másodperceken belül be lehet fejezni. Az élő fogadás nagyon jól és gyorsas használható.

Be- és kifizetések: 

A 1xbeten közel 40 fizetési metódus érhető el. A következő lehetőségel léteznek:

 1. Kriptovalutás (Bitcoin és a többi) .
 2. Banki utalás.
 3. Bank és hitelkártyak használata.
 4. Elektromos pénztárak használata (pl. Skrill, Epay, Perfect Money), , 
 5. Prepaid- kártyás (paysafecard). 
 6. Pénzügyi tranzakciók lebonyolításához a különféle e-pénztárcák és egyéb fizetési rendszerek is (ecoPayz, Payeer) biztosítottak.

A kifizetésekhez már jóval kevesebb opció áll rendelkezésre a magyarországi felhasználók esetében:

 1. Bank és hitelkártyák használata – Visa, Mastercard
 2. Banki átutalás
 3. Kriptovaluta.

Ügyfélszolgálatáról:

Az 1xBet 24 órás telefonos ügyfélszolgálatot biztosít ügyfeleinek: +44 127 325-69-87 számot tárcsázva. Az 1xBet ezenkívül Online Konzultáns szolgáltatással is rendelkezik. Lehetősége van kapcsolatba lépni az 1xBet-tel e-mailben és online-chat közvetitésével is.